Den bedste opskrift på Aperol Spritz – som at sidde på caféen i Rom! 13. februar 2018 – Kategori: Fest – Tags: , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Aperol Spritz er en klassisk middelhavsdrink, der passer til høje temperaturer. Drinken virker dejligt forfriskende, men pas på for den er lumsk! Der er mere alkohol i, end du lige kan smage. Derfor egner drinken sig også glimrende som en velkomstdrink til fester, hvor der gerne må være lidt gang i den fra starten af.

Hvordan laver du Aperol Spritz?

Aperol Spritz serveres normalt i et stort glas med stilk, det største du kan finde. Er I flere, der skal nyde denne aperitif, kan den blandes i en stor glaskande.

  • 4-6 cl Aperol
  • 8-10 cl hvidvin
  • 3-4 isterninger
  • ½ skive appelsin
  • Sugerør

Sådan gør du


1. Kom isterninger i et stort vinglas eller i et cocktailglas.

2. Tilsæt først hvidvin eller bobler, dernæst Aperol og til slut danskvand.

3. Rør godt og pynt med en halv appelsinskive og et sugerør.

4. Er I mange, der skal have, kan Aperol Spritz blandes i en kande.

Et lille tip

I stedet for hvidvin, kan du bruge alle slags bobler, f.eks. cava, champagne eller prosecco.

« Den bedste opskrift på Cocojito – som mojito, bare bedre!
Den bedste opskrift på Sangria – den spanske klassiker, der slukker tørsten! »