Den bedste opskrift på Cocojito – som mojito, bare bedre! 13. februar 2018 – Kategori: Fest – Tags: , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

De fleste kender Mojitoen – men hvad med at prøve en en Cocojito? Hvor Mojitoen godt kan være lidt bitter, giver kokossmagen i Malibu-rommen en sødme til cocktailen, som godt kan savnes. Cocojitoen kan serveres efter middagen som dessert – eller bare fordi.

Hvordan laver du en Cocojito?

Endelig kan du få brugt den meget oversete flaske Malibu, der længe har gemt sig i dit barskab, til noget fornuftigt!

  • ½ lime
  • 1 spsk rørsukker
  • 8-12 mynteblade
  • 1-2 dl knust is
  • 6 cl Malibu-rom
  • Danskvand
  • Sugerør

Sådan gør du


1. Skær limefrugten i små både og kom dem i et højt glas sammen med rørsukker.

2. Brug en muddler eller en gaffel til at presse saften ud af limen og blande den med sukkeret.

3. Klap mynten og kom den i sammen med knust is. Tilsæt Malibu-rom og fyld op med danskvand.

4. Omrøres inden servering. Pynt med et mynteblad og sæt et sugerør i.

Et lille tip

Tilsæt mere rørsukker, hvis du ønsker en sødere drink – og mere Malibu-rom, hvis den skal være stærkere!

« Den bedste opskrift på Margarita – ja, det er dén med saltkanten!
Den bedste opskrift på Aperol Spritz – som at sidde på caféen i Rom! »