Gode restauranter i Sevilla – og et godt tip til morgenmad! 25. september 2018 – Kategori: Rejser – Tags: , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Har du husket guidebogen? Klik her og gå til Saxo.com

Hvor skal du spise i Sevilla?

Sevilla byder på uendelig mange muligheder for at få store gastronomiske oplevelser. Byen har et utal af restauranter, og med så stort et udvalg bliver det klassiske spørgsmål faktisk en realitet: Hvor skal vi spise i aften?

Som i alle andre byer er et par minutters googling godt givet ud, når du skal finde en god restaurant, men der er også en anden løsning. Gør som sevillianerne, gå ud i byen og spis dér, hvor du nu kommer frem. Selv de små tapasbarer, der frekventeres af de lokale i kvarteret, har altid lige en lille hurtig og velsmagende hapser. Det er i øvrigt et godt rejsetip, uanset hvor du kommer hen: Gå ud i byen og se, hvor de lokale spiser. Sidder der kun turister på restauranten, er det aldrig et godt tegn.

Dette kan dog godt være vildledende, for i Sevilla spiser man ikke før efter klokken 21-22. I den varme by giver det mening, så kom igennem dagen med en tapas eller to og spis, når mørket er faldet på.

Mange retter kommer i øvrigt i tapas-størrelse, hvilket gør det nemt at nå at smage mere end én ting. Igen skal spanierne efterlignes: er I flere i selskabet, så bestil mange små retter og del dem henover bordet.

Gode restauranter og tapas-barer i Sevilla

Selv om de populære restauranter hver aften fyldes på rekordtid – hvilket gør det til en god ide altid at bestille bord – så kan det også anbefales at gå på Tour de Tapas i Sevilla. Lou Noire har besøgt den andalusiske perle og giver her sine bedste tips til restauranter, som du bare må besøge.

Velbekomme!

Læs også: Tag på Tour de Tapas i Sevilla – byen med de mange tapasbarer!

Brunilda

Der bliver konstant ringet på køkkenklokken, gæsterne ved bordene skifter hele tiden, og tjenerne, de fleste sandsynligvis studerende, har travlt med at bringe små, velduftende retter ud til bordene. Larm og livfuldt kaos i en duft af kogekunst på et højere niveau – det er Brunilda!

Brunilda er en af de hippeste tapas-restauranter i hele Spanien – og det vidner den lange kø før åbningen også om! Hvis du vil være sikker på at få et bord på den populære restaurant, skal du stå i køen, når restauranten åbner klokken 20. Hvis du nu tror, at det også er et dyrt sted, så tager du fejl: 5 retter og en hel flaske vin koster ca. 300 kr.

Lad i øvrigt være med at lade dig forføre af menukortet og bestille for meget mad ad gangen, for 4-6 retter til to personer er rigeligt. Men det er svært at vælge! Risottoen må du dog ikke gå glip af

Læs mere her: www.labrunildatapas.com/restaurante

Burro Canaglia Bar&Resto

Uden for det gamle centrum, faktisk så langt ude af de hippe kvarterer, at man skulle tro, at man var landet i Sevillas svar på Københavns Nordvest-kvarter, ligger den über-smarte restaurant Burro. Indretningen er smuk og gennemtænkt, og det store, rå rum har fået en flot inderbar.

Burro er kendt for både den perfekt stegte steak og så pizzaer med en den tyndeste og sprødeste bund, du kan forestille dig. Og igen var det en billig fornøjelse: for to cocktails, to øl, humus-tapas (med trøffel!), pizza, risotto og steak = 350 kr.

Læs mere her og husk at bestille bord: www.burrocanaglia.com

Morgenmad i Sevilla

Leder du efter brunch i Sevilla, så byder de fleste større hoteller på den sædvanlige intercontinental breakfast, og selv om det næsten altid er godt, så bringer det sjældent de store overraskelser med sig. I Sevilla findes der dog også et væld af caféer, hvor du kan spise morgenmad i solen. En friskbagt og sprød croissant, friskpresset juice og en café con leche, og så er du klar til at gå på sightseeing i Sevilla!

Et endnu bedre tip er dog at finde det lokale supermarked og proviantere med lidt brød, ost og skinke. Sæt dig på en af bænkene under de skyggefulde træer ved floden og nyd stilheden og den svalende brise.

Floden Guadalquivir, der løber gennem Sevilla

Find et godt hotel i Sevilla

Sevilla byder på hoteller i alle prisklasser, dyrest er dog hotellerne i det gamle centrum. Lou Noire boede på Hotel Gravina 51 i den smukke, gamle bymidte og tæt ved floden Guadalquivir. Det kan anbefales at vælge et hotel med aircondition, hvis du vil sove godt om natten.

Hotel Gravina 51 – et udsøgt boutique-hotel i den gamle bymidte

Det kan i øvrigt anbefales at besøge Sevilla i starten og slutningen af sæsonen, marts/april og september/oktober, hvor varmen ikke er så slem, og hvor mængden af turister er på et passende niveau.

Find et hotel i Sevilla – den smukke by, hvor solen altid skinner

« Tag på Tour de Tapas i Sevilla – byen med de mange tapasbarer!
Læs Jagten på Drømmemanden – GRATIS! »