DU ER HELTINDEN I
– JAGTEN PÅ DRØMMEMANDEN

I Jagten på Drømmemanden er DU heltinden i den spændende fortælling om at finde kærligheden. I den eventyrlige historie må du finde den rigtige vej gennem Datinghelvedets labyrint med endeløse dates og lige så talrige akavede samtaler. Igennem bogen afgør du selv din skæbne, når du vælger hvilken vej du vil gå, når du får mulighed for at date de forskellige mandetyper, du allerede kender fra datingsiderne.

Hvis du du har overvejet, hvordan det for eksempel ville være at date Enhver Svigermors Drøm eller ham den søde Fitnessfyr fra træningscentret, så får du i Jagten på Drømmemanden lov til, helt uden de store romantiske omkostninger, at date løs og se hvad der kan ske.

Følg tallene igennem historien, og træf dine valg med omtanke – ellers møder du ikke Drømmemanden!

LÆS ET UDDRAG AF BOGEN!

Lou Noire har lagt en lille læseprøve af bogen ud her, så du kan træde ind i Datinghelvedets labyrint – hvis du ellers tør! Du kan klikke dig videre ved at følge de lyserøde tal i bunden af teksten.

Vil du læse mere? Køb bogen i dag!

I Jagten på Drømmemanden er DU heltinden i den spændende fortælling om at finde kærligheden. I den eventyrlige historie må du finde den rigtige vej gennem Datinghelvedets labyrint med endeløse dates og lige så talrige akavede samtaler. Men pas på: I Datinghelvedet vrimler det med utro mænd, forholdsangste driblere, der vil holde dig hen langt ind i evigheden og playere, der kun er ude efter et hurtigt knald. Så træf dine valg med omtanke!

Og husk at kærlighedens spil er fuld af tilfældigheder: Siger du ja til det ene, går du glip af det andet, og siger du nej, går du glip af det hele. Følg tallene og lad eventyret udrulle sig. Er den lykkelige slutning ikke så lykkelig igen, kan du heldigvis altid gå tilbage i historien og vælge noget andet. Men nu ikke noget med at snyde og læse foran!

Besøg også Lou Noires webshop