10 uartige sms’er, der sætter din elskede i den rette stemning Slået op i: Erotik – Emner: , ,

Send en fræk besked som en del af forspillet

Uartige og halvfrække beskeder kan være guld værd for et forhold. Forspillet er ikke kun noget, der først starter, når I allerede ligger i sengen. Et forspil, der strækker sig over hele dagen, nogle gange flere uger, med usømmelige beskeder frem og tilbage og frække telefonopkald, kan vække en sult og et begær, som kun en virkelig hed aften kan indfri. Når I endelig mødes, og alle de hede løfter skal indfries, så er I helt og aldeles klar!

Skriv beskeder, der tænder begæret

En rigtig fræk besked kan, når den er formuleret korrekt, efterlade modtageren med en sult, hvor du bare vil have mere, og hvor bålet kun kan slukkes med benzin! Sådan virker uartige sms’er, når de er skrevet rigtigt. De skal helst være lige præcis så uartige, at du ikke kan smuglæse dem på kontoret, fordi dine røde kinder vil afsløre dig.

I de frække beskeder er der dog en grænse imellem det vulgære og snavsede, og de skal helst ikke lyde som om, de er lånt fra et pornoblad. En rigtig fræk besked er personlig og subtil og indeholder kun hentydninger til det, du allerede ved: Næste gang I ses, så bliver det vildt!

Hvad skriver man i en fræk sms?

De pirrende beskeder er en kunst, og måske ikke noget, der kommer til dig lige med det samme. Ved du ikke, hvad du skal svare på alle de frække beskeder, kan et pikant billede, taget hastigt op under nederdelen eller ved sengetid, sagtens illustrere den forventningens glæde, som det vækker i dig.

Langsomt kan du også øve dig i at fortælle om din lyst til ham. Igennem en sms har du et rum til at udtrykke nogle af de ønsker til jeres lege sammen, som du ellers aldrig ville turde sige højt. Fortæl, hvad du har lyst til at gøre ved ham, næste gang I ses. Efterhånden som du bliver modigere, kan beskederne blive noget mere kreative og eksplicitte, hvilket sikkert får modtageren til at tigge om mere. Men det er ikke sikkert, han får det lige med det samme – det kan også være en del af legen. 🙂

Vil du gerne sende frække beskeder til din elskede?

…men går du i stå med hånden på telefonen, fordi du ikke ved, hvad du skal skrive? Måske kan disse forslag til frække beskeder hjælpe dig lidt på vej.

10 beskeder, der sætter din elskede i den rette stemning

  1. Hvad siger du til at tilbringe hele søndagen i sengen?
  2. Jeg tager min korteste nederdel på i aften.
  3. I aften må du gøre, lige hvad du vil…
  4. Hvad jeg har på? Ikke andet end en lille, sort sag.
  5. Jeg bliver helt varm i kinderne… og andre steder… når jeg tænker på det, du gjorde i går.
  6. Det er simpelthen så varmt i dag. Jeg tror, jeg tager alt mit tøj af og lægger mig på sengen. Ses vi?
  7. Jeg har så meget lyst til at kysse dig… over det hele.
  8. Jeg har kun rødt på i dag, også under min kjole.
  9. Skal jeg sende et “billede”…
  10. Jeg har tænkt på dig hele dagen. På hvad vi skal lave sammen, når vi ses.

Inspiration til frække forslag

Få gode ideer til flere uartige ting, I kan lave sammen, næste gang I ses. Forær de 24 romantiske og uartige kærlighedskuponer som en ekstra lille gave til fødselsdagen eller Valentinsdag. Eller lav en uartig pakkekalender med 24 frække overraskelser til jul. Eller bare, når du har lyst…

Sammen med de færdige kuponer får du også en forside, så du kan lave et frækt, lille kuponhæfte til ham eller hende, der skal forkæles. Pakken indeholder også blanke kuponer, i det tilfælde at modtageren har… særligt uartige ønsker. Køb dem her: 24 frække kuponer.

Lou Noire - Frække kuponer - Banner

Se flere små uartigheder her