2019: Julekalender med alkohol 13. september 2019 – Kategori: Jul – Tags: , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

En festlig pakkekalender med gin, rom og whisky

Julen er en festlig tid – men den bliver endnu festligere med en julekalender med alkohol! Skal du glæde en af dine nære med en julekalender med promiller, er der selvfølgelig altid den nemme løsning med 24 øl, der er pakket ind på Stewart Stardust-måden – men der er også mere elegante julekalendere.

Her kan du se nogle af alle de mange flotte kalendere, der helt sikkert vil vække glæde!

Smageklubbens julekalender med gin & tonic

Kender du en, der bare elsker gin? Så er gin&tonic-kalenderen den helt rigtige gave! Den ultimative julekalender med alkohol, til den, der skal have sig én på gin-opleveren, består af 24 nummererede flasker med gin samt 24 tonicvand, der passer til. Med til julekalenderen hører også 24 kuverter med beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de forskellige gin. Der gives også forslag til, hvilken tonic der kan anbefales til dagens gin. Kalenderen findes også med 24 flasker rom.

Læs om julekalenderen her: Smageklubbens julekalender med gin tonic

Julekalender med gin & tonic – 2.395,00 kr.

Smageklubbens adventskalender med rom

Er budgettet ikke helt til 24 flasker gin, laver Smageklubben også en mere prisvenlig adventskalender med 4 søndagspakker – eller hvornår de nu skal gives. I hver smagepakke er der adventskalender med 4 flasker, og priserne starter fra 239,00 kr. Her er adventspakken vist med rom, men adventskalenderen fås også med cognac, gin & tonic, portvin, whiskey, snaps og en blandet kasse.

Adventskalender med Rom

Smageklubbens Adventskalender med Rom – på tilbud til 329,00 kr.

Rise Rom Julekalender 2019 fra Mac Y

En anden romjulekalender er denne fine alkoholkalender fra Mac Y, som du kan købe hos Maggies. Julekalenderen med rom indholder 24 forskellige slags rom, der giver en glædelig overraskelse hver dag i december. Bag hver låge gemmer der sig et glasrør med 2 cl rom i. Til hver rom kommer også en beskrivelse med ny viden om den gyldne drik.

Rise Rom Julekalender 2019 fra Mac Y – 599,00 kr.

Læs mere her: Rise Rom Julekalender 2019 fra Mac Y

Whisky Julekalender 2019 fra Mac Y

En anden julekalender med alkohol fra Maggies er denne whisky-kalender, også udvalgt af spiritusspecialisten Mac Y. Bag hver låge gemmer der sig 2 cl whisky, og i den online julekalender kan du hver dag lære noget nyt om den whisky, du drikker. Her får du også inspiration til, hvordan netop dagens whisky bør drikkes.

Kalenderen i dette design fås også med rom og gin.

Julekalender med alkohol

Whisky Julekalender 2019 fra Mac Y – 599,00 kr.

Læs mere her: Whisky Julekalender 2019 fra Mac Y

Julekalender med alkohol, du selv vælger

Kender du en, der slet ikke kan vente, til det endelig bliver jul, så giv en adventsflaske, der tæller ned til jul og samtidig giver et hyggeligt julehumør. Fyld juleflasken med favoritdrikken og lad nedtællingen begynde! Flaskens side er nummereret fra 1 til 24, så det er nemt at se, at juleaften nærmer sig!

Læs mere om julekalenderen her: Adventsflaske

Adventsflaske – 119.00 DKK

Læs alle de andre artikler om jul...

« 2019: Julekalendere til kvinder
Smukke ideer til indpakning af pakkekalender »