3 gode hoteller i Madrid 21. maj 2019 – Kategori: Rejser – Tags: , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Har du husket guidebogen? Turen går til Madrid – 190.00 DKK. Klik her og køb den hos Saxo.com

Find et godt hotel i Madrid

Madrid er en af de dyreste byer at bo i, når rejsen går til Spanien. Som i de fleste andre storbyer er hotelpriserne højest i centrum, og i Madrid især omkring museums- og teaterkvarteret. Her bor du tæt på det store torv, Puerta del Sol, hvor handelsgaderne strækker sig ud fra og på de mange store seværdigheder.

Her får du tre anbefalinger på gode hoteller i Madrid, der alle kan bookes direkte igennem Hotels.com:

Luksushotel i Madrid

Luksushotellet Gran Meliá Palacio de los Duques ligger midt i den gamle bydel Los Austrias og blev oprindeligt bygget som et palads i 1800-tallet. Gran Meliá Palacio de los Duques har al den luksus, du kan ønske dig. Her får du virkelig mulighed for at forkæle dig selv! Tag en svømmetur i poolen med udsigt ud over Palacio Real og Almudena-Katedralen eller indtag middagen i en af hotellets tre restauranter. Hotellet er medlem af den eksklusive gruppe “The Leading Hotels of The World”, der lige nu tæller lidt over 400 hoteller i 80 lande.

Et godt lejlighedshotel med swimmingpool

I en varm storby som Madrid, hvor der er langt til havet, er det rart at kunne hoppe i swimmingpoolen. Er budgettet ikke til vild luksus, men vil du alligevel gerne have adgang til en swimmingpool i Madrid, så kan Eric Vökel Boutique Apartments anbefales. Lejlighederne ligger lige syd for den gamle bydel og Buen Retiro-parken, og du bor i gåafstand til de mange seværdigheder. I de lyse lejligheder har du dit eget tekøkken med alt, hvad du skal bruge for kunne lave morgenmad.

Et billigt hotel tæt på det hele

Skal du bare bruge et billigt, men godt hotelværelse i Madrid tæt på dér, hvor det hele sker, så kig på Eurostars Hotel Plaza Mayor. Her bor du fem minutters gang fra Puerto del Sol og 10 minutter fra Gran Via. Start dagen med morgenmad på tagterrassen med et kig ned i de smukke, gamle gader og gå så ud ad døren og lige ind i Madrids hjerte. Et perfekt hotel for dig, der bare skal bruge hele dagen ude med at shoppe og se på seværdigheder.

Se flere skønne hoteller i Madrid her på Hotels.com!

Hvordan kommer du til Madrid?

Det tager lidt over tre timer at komme fra København til Madrid. Jo tidligere du booker, jo billigere bliver det. Du kan bruge momondo til at søge efter billige flybilletter til Madrid. Her kan du også vælge at søge efter pakkerejser med både fly og hotel. Prøv at skifte imellem forskellige datoer for at finde den laveste pris. Husk også at vælge mellemlandinger fra, hvis du gerne vil flyve direkte.

Se flere artikler om rejser her...

« Book din egen ferie – sådan gør du!
Leder du efter en plus size badedragt eller bikini med WOW-effekt? »