3 gode hoteller i Reykjavik, Island Kategori: Rejser – Tags: , , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Leder du efter et godt hotel i Reykjavik?

Leder du efter gode hoteller i Reykjavik? Det er på alle måder en dyr by at opholde sig i, og det gælder også hotelpriserne, der ligger på niveau med København, dog i den dyre ende. Det skal dog ikke afholde dig fra at besøge den sprudlende metropol, for der er gode tilbud at finde hvis du kigger dig godt for.

Byen byder både på alt fra vild luksus, klassiske hoteller, velindrettede familielejligheder, B&B og vandrehjem – så der er noget for enhver pengepung. Vælger du at bo udenfor byen, kan der være mange penge at spare. Her får du tips til, hvordan du finder frem til et godt hotel i Reykjavik.

Alle hoteller kan bookes direkte igennem Booking.com. Se flere hoteller ved at lave din egen søgning her:Booking.com

Luksushotel i Reykjavik: Black Pearl Apartment Hotel

Den blanksorte glasfacade spejler nordlyset og giver et vink om, hvad du kan forvente et af byens mest luksuriøse hoteller, Black Pearl Apartment Hotel. Også i receptionen, indrettet med bløde sofaer og lædermøbler, får du et godt billede af den høje standard, som er gennemført i resten af hotellet.

Hotellet byder både på 16 lejligheder, fordelt på standardværelser, suiter og penthouselejligheder. Alle er smagfuldt indrettet i den lyse, skandinaviske stil og indrettet med køkken. Her er al den luksus, du kan ønske dig – men plads til at arbejde og mulighed for at lave dig en kop kaffe, når du har lyst!

Hotellet ligger lige ved havnen og kun få minutters gang fra de bedste restauranter og barer. Fra Black Pearl kører du direkte ud på ringvejen, der fører dig ud af byen.

Læs mere her: Black Pearl Apartment Hotel

Godt til prisen: Storm Hotel

Allerede tidligt fra morgenstunden er der trængsel ved buffeten, der serverer god, men basal morgenmad – kaffe, brød, pålæg, havregrød og kager. De turister, der bor på Storm Hotel skal alle ud på og se noget, og store busser forlader hele morgenen området udenfor hotellet.

Beliggenheden lidt uden for centrum ved en af de store hovedveje er godt for dig, der gerne vil ud og se noget på Island. Også for gæster, der skal ind i Reykjavik, er hotellet fint placeret. Det ligger cirka et kvarters gang fra bymidten, for enden af den lange gågade. Med paraply eller regnfrakke kan du sagtens gå frem og tilbage.

Af andre plusser skal det nævnes, at Storm Hotel er skinnende rent fra kælder til kvist. Personalet er virkelig søde og klar til at svare på spørgsmål døgnet rundt.

Læs mere her: Storm Hotel

Bo billigt i Reykjavik: KEX Hostel

I den gamle kiksefabrik, som nu huser det hippe KEX Hostel, er der liv og glade dage. På vandrehjemmet møder du fortrinsvis unge mennesker, for hvem en seng og godt selskab er alt rigeligt. På KEX Hostel kan du vælge at sove i køjeseng på sovesal eller booke dit eget private værelse. Uanset hvordan du vælger at sove, er der adgang til det hyggelige loungeområde – og baren, hvor der er fyldt om aftenen!

En dejlig overnatningsmulighed for dig, der gerne vil møde andre unge mennesker!

Læs mere her: KEX Hostel

Se flere gode hoteller i Reykjavik her på Booking.com!

Hvordan kommer du til Island?

Det tager lidt over 3 timer at komme med fly fra København til Reykjavik, Island. Du kan bruge momondo til at søge efter billige flybilletter til Island. Prøv at skifte imellem forskellige datoer for at finde den laveste pris. Husk også at vælge mellemlandinger fra, hvis du gerne vil flyve direkte.

Banner forside

Se flere artikler om rejser her...

« Hvem skal med til en polterabend?
5 gode barer i Reykjavik, Island »