4 gode restauranter i Odense – og et godt tip til cocktails! 21. juni 2018 – Kategori: Rejser – Tags: , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Odense er desværre en by, som de fleste kun kender fra motorvejen henover Fyn – og det er en skam! De seneste år er en bølge af nye og lækre spisesteder skudt op i Odense, og alene i 2017 åbnede 26 nye restauranter sammen med street food-markederne i Arkaden og Storms Pakhus.

Med andre ord er der masser af gode restauranter i H.C. Andersens smukke by. Her får du de bedste anbefalinger til gode restauranter i Odense.


LÆS OGSÅ: Ferie i hyggelige Svendborg – tips til seværdigheder, shopping, mad og oplevelser

Gastroteket

Gastroteket i Nørregade byder på mad lavet fra bunden, ud fra Nose2Tail-princippet. Her serveres både brunch (kun lørdag), lækker frokost og spændende aftenmenuer. I restauranten, der egentlig startede som en delikatessebutik, er dygtigt håndværk i højsædet, og du finder velkendte fynske og franske delikatesser som oste, charcuteri og vine. I det åbne køkken kan du følge med i den professionelle tilberedning, og skulle du få lyst til at tage nogle af lækkerierne med hjem, er dette også muligt.

Bestil gerne det store Charcuteribræt, en delikat fornøjelse med røget laks, pølser og skinker, oste, tomatpesto, artiskokcreme, kompot og nødder. Anretningen er lige tilpas, og der er gjort meget ud af at servere mad af de allerbedste råvarer.

Læs mere her: www.gastroteket.dk

Burger Anarchy

Er du mere til en gourmetburger, serveret uden dikkedarer, men med masser af smag og virkelig lækkert tilbehør? Så er Burger Anarchy lige rundt om hjørnet fra Gastroteket også et besøg værd. Prøv en gang en gang Spicy chicken cheese tops og en Anarchist-burger med vildsvin og skimmelost og dertil grovfritter med trøffelmayo.

Burger Anarchy udvikler hele tiden nye burgere, så der er noget for enhver smag: med lam, foie gras og fisk – og også en burger med spicy veggie bøf til vegetarerne! Bestil bord på hjemmesiden. Ellers kan der godt kan være lidt ventetid – stedet er meget populært!

Læs mere her og husk at bestille bord: www.burgeranarchy.dk

Restaurant Carlslund

En fast sommertradition for mange lokale er æggekage på Restaurant Carlslund i Fruens Bøge Skov. Desværre en tradition der måtte sættes på pause, da restauranten nedbrændte i 2015. Nu er bygningen genopført, og du kan igen besøge den hyggelige gårdhave til en gang æggekage med stegt flæsk – og dét ad libitum. Selv om du ikke er til øl og snaps, så er Carlslund et traditionsbundet sted, så ned med den stærke drik!

Læs mere her: www.carlslund-restaurant.dk

Restaurant No. 61

På hjørnet af Kongensgade og Vindegade ligger Restaurant no. 61, der i 2014 blev kåret som Danmarks Bedste Bistro/Brasseri Spisested i Den Danske Spiseguide. Her kan du til forholdsvis få penge – 3 retter fra den faste menu til 325 kr. – få store gastronomiske oplevelser.

Du må ikke gå glip af den franske dessertklassiker, crème brûléen. En forholdsvis simpel ret, som her bliver tilberedt til perfektion med et låg af tyndt, brændt karamel og den helt perfekte smag af vanilje.

Læs mere her og bestil et bord: www.restaurant.no61.dk

Læs alle de andre tips til gode spisesteder – anbefalet af Lou Noire!

Amy’s Bar & Winehouse – nyd et godt glas vin eller en cocktail efter maden

Slut aftenen af på en dejlig bar, fyldt med liv og glade mennesker. Du må ikke gå forbi Amy’s Bar & Winehouse uden at prøve en af deres dejlige cocktails!

Læs mere her: www.amysbar.dk

Find et godt hotel i Odense

Odense byder på hoteller i alle prisklasser. Milling Hotel Plaza ligger tæt på både restauranter, gågade og banegård. Hotellet er i sig selv en perle, med den charmerende indretning i det, der regnes som et af Odenses ældste og smukkeste hoteller.

Se flere gode hoteller i Odense her på Hotels.com!

Se flere artikler om rejser her...

« Sandaler du kan gå langt i – i vintage- og pinup-stilen
Pinup-badedragter – når 50’er-pigen tager til stranden! »