5 betænksomme værtindegaver – til samme pris som en buket blomster! 16. oktober 2018 – Kategori: Shopping – Tags: , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Værtindegaven – en sød og betænksom gestus

Er du inviteret til middag eller fest, er det en sød tanke at medbringe en lille gave til værtinden. Du har ikke pligt til at medbringe en værtindegave, men det viser, at du sætter pris på at være blevet inviteret med som gæst.

Ikke alle er dog vilde med at få den sædvanlige buket blomster. Nogle har allergi og kommer til at nyse i det samme, blomsterne bliver sat i en vase, og andre foretrækker noget, der kan spises eller mere varige gaver, der kan vække glæde længe efter den hyggelige aften. Her får du derfor idéer til 5 værtindegaver, der alle koster det samme som en buket blomster.

NB! Alle priser var gældende på datoen for indlægget, men kan have ændret sig siden. Tjek prisen ved at følge linket.

Chokolade

Hvem kan ikke lide chokolade? Og hvis værtinden ikke selv spiser chokolade, kan denne fine æske fra Konnerup serveres under middagen sammen med desserten eller kaffen. Der er 14 delikate stykker chokolade i den smukke gaveæske, med smag af blandt andet nougat, hindbær, marcipan og ingefær.

Læs mere om chokoladen her: www.konnerup-co.dk/shop/1081-selected/691-selected-troeffel-amp-marcipan-14-stk

Konnerup Selected Trøffel og Marcipan – 145.00 DKK

Læs også: 6 smagfulde julegaver til te-elskeren

Spralla® Regnbeskyttelse til din håndtaske

Er værtinden en ivrig samler af dametasker, og passer hun på dem, som var det små hundehvalpe, vil hun blive meget glad for denne betænksomme og praktiske værtindegave. Taske-regnfrakken, en såkaldt Handbag Raincoat, er en praktisk regnjakke til håndtasken. Regnbeskyttelsen sørger både for, at det dyre læder ikke bliver vådt, og at telefon og vigtige papirer ikke bliver gennemblødte. Taske-beskytteren har en praktisk velcrolukning i overkanten, som fæstnes rundt om taskens håndtag og passer til mellemstore håndtasker.

Læs mere om håndtaskens bedste ven her: www.coolstuff.dk/Spralla-Regnbeskyttelse-til-Handtasken

Spralla® Regnbeskyttelse til din håndtaske – 129.00 DKK

Køleskabspoesi – magneter med ord på

Alle gode fester slutter i køkkenet! Gør festerne endnu sjovere med poesi til køleskabet, hvor der hurtigt går sport i at skrive den mest vrøvlede eller fjollede sætning – eller skriv en morsom besked, som værtinden kan læse dagen efter som et godt minde om festen.

Køleskabspoesi fås i original- og kærligheds-udgaven med 540 magneter med ord og dele af ord, som kan sættes direkte på køleskabet uden at ridse. I begge pakker findes også blanke køleskabsmagneter, som man selv kan skrive på.

Læs mere om ord-magneterne her: www.randomshop.dk/produkter/13159-random/106344-koeleskabspoesi—smaa-magneter-med-ord-paa

Køleskabspoesi – Små magneter med ord på – 199.00 DKK

Arabia Mumi-krus

Glæd værtinden med et smukt krus, til morgenteen eller til at have stående og pynte på kontoret. De smukke Mumi-krus vil vække glæde og genkendelse hos alle, der har nydt de finurlige historier om Mumi-troldene fra den finlandssvenske forfatter Tove Jansson. Kruset tåler opvaskemaskine, ovn, mikroovn og fryser.

Læs mere om Mumi-kruset her og se de mange andre fine krus: www.imerco.dk/arabia-mumi-krus-tro-mod-sin-oprindelse

Arabia Mumi-krus Tro mod sin oprindelse – 169.95 DKK

Læs også: 6 smagfulde julegaver til te-elskeren

En morsom bog

Er værtinden en læsehest, så er det altid et hit med en ny bog, som hun endnu ikke har læst. Jagten på Drømmemanden er en sjov historie, der kan læses af både singler og kvinder i forhold. I den medrivende fortælling er læseren selv heltinden, der skal finde kærligheden. Her gælder det om at finde den rigtige vej igennem Datinghelvedets labyrint med endeløse dates og lige så talrige akavede samtaler. Følg tallene igennem labyrinten og se, hvad der sker. Men pas på: I Datinghelvedet vrimler det med utro mænd og forholdsangste driblere, så alle valg skal træffes med omtanke, inden Drømmemanden kan findes.

Læs mere om bogen her: www.lounoire.dk/produkt/jagten-paa-droemmemanden

Jagten på Drømmemanden – 149.95 DKK

« 5 skønne regnfrakker, der får dig i godt humør – og en lille regnjakke til din taske!
5 tegneserier om og af kvinder, som du bare må læse! »