5 flirtende badedragter – med flæser, striber og prikker Kategori: Shopping – Tags: , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Badedragter til kvinder

Leder du efter en badedragt til svømmeturen eller stranden? Selv om du foretrækker at bade i badedragt fremfor en bikini, så kan badedragten sagtens være sjov og fuld af flirt. Det bliver et farvel til fornuftige badedragter med lange ben og bryderryg – og et HELLO SUNSHINE! til flæser, striber og prikker. Alle badedragterne her er også så fine og feminine, at de nemt kan gå som top, når du bevæger dig fra stranden og ind på baren.

NB! Alle priser var gældende på datoen for indlægget, men kan have ændret sig siden. Tjek priser ved at følge linket.

Et lille tip

Er du en af dem, der ikke tør bestille badetøj over nettet, fordi du ikke kan komme til at prøve det? Prøv at undersøge om du må returnere badetøj. Hvis du må returnere dit køb, så bestil badedragter hjem i flere størrelser. Bagefter kan du sende det tilbage, der ikke sidder godt. Prøv badetøjet derhjemme, som du gerne vil have, at andre har gjort det før dig: MED trusser på.

Prikket badedragt med prikker og flæser

Her er en badedragt med både flæser og prikker, så bliver det ikke meget bedre! Den røde badedragt med de hvide prikker fra Ichi har en sød og meget feminin flæsedetalje over brystet. Badedragten har regulerbare spaghetti-stropper og indlæg ved barmen. Når du er tør efter svømmeturen, styler du lige badedragten med et par shorts og en cardigan, og så er du klar til en festilig aften på strandbaren!

Poinciana – Prikket badedragt fra Ichi – 399.95 DKK. Klik her og køb den hos Lykke by Lykke

Sort badedragt med flæser

Den smukke, sorte badedragt fra Mads Nørgaard har de yndigste flæser på stropperne og en smuk, dyb rygudskæring. Badedragten er lavet af polyamid fra genanvendte fiskenet og har indbygget UV-beskyttelse. På indersiden har badedragten blødt foer. Sæt gerne en hvid nederdel til og en kæmpestor solhat.

Sort Saline Frill Vita Badedragt fra Mads Nørgaard – 600.00 DKK. Klik her og køb den hos Lykke by Lykke

Rød- og rosastribet badedragt

Den røde og rosa badedragt badedragt fra Mads Nørgaard kalder på solens varmende stråler, og med de bølgende striber er du klar til at hoppe i vandet! Badedragten har røde spaghetti-stropper, der krydser bagpå. Badedragten er UV-beskyttende og har blødt foer på indersiden. Sæt et par røde shorts til, og så er du klar til en shoppingtur.

Rød- og rosastribet Badedragt Swimma Vita fra Mads Nørgaard – 600.00 DKK. Klik her og køb den hos Lykke by Lykke

Sort- og hvidstribet badedragt med rosa kant

Fra Mads Nørgaard kommer også denne sorte- og hvidstribede badedragt med rosa kant. Den rosa overkant går over i spaghetti-stropper, der krydser på ryggen. Badedragten er UV-beskyttende og har et blødt foer på indersiden. Brug badedragten som top og sæt en lang, sort nederdel til samt masser af armbånd.

Sort- og Hvidstribet Badedragt – Swimma Vita fra Mads Nørgaard – 600.00 DKK. Klik her og køb den hos Lykke by Lykke

Badedragt med leopard-mønster

Hvordan fik leoparden sine pletter? Det vides ikke, men helt sikkert er det, at denne leopardmønstrede badedragt fra Vero Moda nok skal vække opsigt på stranden. Vatteret indvendig og med rund udskæring og dyb, åben ryg.Smid en læderjakke over skuldrene, og så er du klar til en nat på discoteket.

Leopardmønstret badedragt fra Vero Moda – 249.95 DKK. Klik her og køb den hos Vero Moda

Se flere artikler om shopping her...

« Leder du efter en plus size badedragt eller bikini med WOW-effekt?
Seværdigheder i Madrid – 5 attraktioner du skal se »