5 flotte, flade forårssko – i vintage- og retro-stilen 10. marts 2018 – Kategori: Shopping – Tags: , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Flade forårssko til den kommende vår

Mens sneen langsomt smelter, bruger Lou Noire tiden fornuftigt med at kigge efter forårssko. Lou har især en svaghed for engelske brogues og oxford flats, de lukkede, perforerede snøresko, som er perfekte til traveture i det skønne forårsvejr, der forhåbentlig venter lige om hjørnet – eller til arbejde, hvor du ikke kan have hæle på. Her giver hun sine bedste anbefalinger til forårssko, du bare må eje!

NB! Alle priser var gældende på datoen for indlægget, men kan have ændret sig siden. Tjek priser ved at følge linket.

Modcloth

Lou Noire har allerede bestilt disse smukke lysebrune sko med den indlagte blomsterdekoration hjem – med den bagtanke, at har man forår på fødderne, så må vinterens afslutning være lige om hjørnet. Disse pragtfulde oxford flats er en perfekt arbejdssko, synes Lou, der sætter dem sammen med en mørkegrøn tweed-nederdel og cognacfarvet cardigan. Bemærk, at der kommer told oveni prisen. Læs mere om skoene her:  www.modcloth.com/shop/shoes/my–how-time-wise-flat.

My, How Time Wise Flat – $59.00

Kjoler til festen: Den lille sorte

Dress the bird

Disse pastelfarvede sneakers giver Lou Noire lyst til at tygge Hubba Bubba og blæse store bobler! Bær dem gerne med et full circle skirt og en lyserød cardigan for en festlig eftermiddag i byen. Findes også i kombinationen lilla/mint/lyserød. Læs mere om skoene her: www.dressthebird.dk/collections/sko/products/yull-monstrede-sneakers-gul-mint-lyserod.

Mønstrede sneakers fra Yull i gul/mint/lyserød – 1.049,00 DKK

House of Fraser

En anden webshop med et stort udvalg af dejlige sko er engelske House of Fraser. Måske er de ikke lige så praktiske med den høje platform, men Lou Noire kunne slet ikke stå for de festlige fartstriber på disse sko, der vil få ethvert outfit til at lyse op. Fås også i sølv med blå striber. Læs mere om skoene her: www.houseoffraser.co.uk/shoes-and-boots/aldo-wadolia-brogues/d881093.pd#279777286,q=aldo-wadolia.

Aldo Wadolia Brogues – £70.00

Lola Ramona

Diggiloo Diggiley! Det burde være alle kvinder forundt at eje et par guldsko. Har du en dårlig tøjdag, hvor du ikke lige ved, hvad du skal tage ud af skabet, så redder guldsko det hele! Fås også i farverne sort/hvid og lyserød/hvid. Læs mere om skoene her: www.lolaramona.com/collections/flats/products/cecilia-gold.

Lola Ramona Cecilia Gold Shoes – €140.00

Unique vintage

Let’s go dancing! Lou er vild med disse sort/hvide saddle shoes, med et inderfoer belagt med små hjerter og en sort sløjfe bag på skoen. Perfekte til en dansetur i byen, og gerne med en mand, der virkelig forstår at svinge dig rundt! Bemærk, at der kommer told oveni prisen. Læs mere om skoene her: www.unique-vintage.com/products/black-white-classic-lace-up-bow-saddle-shoes.

Black & White Classic Lace Up Bow Saddle Shoes – $48.00

Vintage-, pin-up og rockabilly-shops i England

« Den hurtige guide til netshopping – fra bestilling til betaling
Lav selv smukke invitationer og festlige bordkort »