5 flotte forklæder til fruen – i vintage- og retro-stilen 14. marts 2018 – Kategori: Shopping – Tags: , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Flotte retro-forklæder til køkkenet

Lou Noire, der jo længe kun har klædt sig i vintage-kjoler, har savnet at kunne føre stilen videre, når hun stod med aftensmaden i køkkenet eller i det hyggelige arbejde med at bage kager til veninderne, der er inviteret til kaffe. Det er ikke umuligt at finde vintage-inspirerede forklæder, men hun måtte godt nok lede længe – og derfor deler hun nu sin viden med dig.

Herunder finder du fem festlige retro-forklæder, til dig der også ønsker at skåne dit fine tøj, når du er i køkkenet, eller måske som en sød værtindegave til hende, der nødig går i kedeligt stangtøj – og da slet ikke i køkkenet!

NB! Alle priser var gældende på datoen for indlægget, men kan have ændret sig siden. Tjek priser ved at følge linket.

6 fantastiske brudekjoler i pinup- og vintage-stilen

Coolstuff

Coolstuff gør kagebagning ekstra festlig med dette finurlige retroforklæde. Forklædet har sorte og hvide striber og en kant af hvide hjerter på rød bund. Nu mangler du bare at finde en, du kan dele den lækre muffin med! Fås i flere forskellige farver og faconer. Læs mere om forklædet her: www.coolstuff.dk/Retro-forklade.

Retro-forklæde – 159,00 DKK

Kjoler til festen: Den lille sorte

Modcloth

Lou Noire har et svagt punkt for kjolerne fra amerikanske ModCloth, og også for dette vintage-inspirerede forklæde, der nærmere er en hel forklædekjole. Hvordan kan det næsten blive bedre? Jo, prøv at lægge mærke til de mange fine the-kander, der er trykt på stoffet! Bemærk, at der sendes fra USA, og du bliver opkrævet told. Læs mere om forklædet her: www.modcloth.com/shop/sale/steep-by-step-apron.

Steep by Step Apron – på udsalg til $24.99

Amazon (England)

Engelske Amazon har ramt plet med dette røde forklæde med polkaprikker. Den kedelige pligt med at lave aftensmad bliver en ren fest, med dette feminine forklæde, der, hvis det ikke var for den manglende bagside, godt kunne gå for at være en yndig sommerkjole. Læs mere om forklædet her: www.amazon.co.uk/Sweetheart-Kitchen-Cooking-Pinafore-Christmas.

Lovely Sweetheart Red Retro Kitchen Apron – £12.99

Miss Emelie’s

Miss Emelie’s sælger dette turkis forklæde i bomuld med tryk af 60’er blomster. Forklædet er kantet med hvide flæser og har justerbare stropper, samt praktisk og dekorativ lomme. Du finder mange skønne retroting hos Miss Emelie’s, men forklædet kan du læse om lige her: www.missemelies.dk/bolig-oasen/forklæde-voksen-turkis-daisy.

Forklæde, Turkis daisy, voksen – 239,00DKK

Sy dit eget forklæde!

Fandt du ikke lige det forklæde, som du ønsker dig, så kan du sy det selv. Maj-design har mange smukke snitmønstre på forklæder i 1940’er og 1950’er stil. Se de mange fine snitmønstre på vintage- og retroforklæder her.

Lou har fundet den gamle Singer-maskine frem, som hun arvede efter sin nu desværre afdøde mor. På den er hun gået i gang med at sy dette dejlige forklæde med flæser hjerte-smæk, og hun glæder sig allerede til at gå i køkkenet med det på. Snitmønstret er på engelsk med dansk ordforklaring, og du får to andre mønstre med i pakken. Læs mere om snitmønstret til forklædet her: www.maj-design.dk/vintage-retro/4739-vintage-1940erne-forklaede-mhjerte-smaek-snitmonster.html.

Vintage 1940érne Forklæde m/hjerte smæk snitmønster – 97,00 DKK

Vintage-, pin-up og rockabilly-shops i England

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

« Hvad koster det at holde en polterabend?
10 ideer til den festlige polterabend: pynt, udklædning og flotte dekorationer »