5 gode råd, når din veninde leger Kirsten Giftekniv 8. oktober 2018 – Kategori: Mænd – Tags: ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Vi har stemt om det, og vi synes, du trænger til en ordentlig mand.

Vi har stemt om det, og vi synes, du trænger til en rigtig mand.

Bliver du ofte spurgt af dine veninder og kolleger, om du ikke kunne tænke dig at ”møde” en af deres mandlige bekendte? Underforstået, om du har mod på en blind date? Og har du indtil nu altid sagt: “Tak, men nej tak”, fordi du synes, det simpelthen er for mærkeligt sådan at blive sat op til et stævnemøde? Så overvej det lige én gang til, for det kan blive en rigtig god oplevelse.

Læs også: Her er de 30 mænd, du kan komme på date med i Jagten på Drømmemanden

Sig nu bare ja til en blind date!

Der er mange gode grund til at sige ja, og den helt indlysende er, at du ikke ved, om din blind date er din helt store kærlighed, før du har mødt ham. Men du skal ikke bare sige ja, uden først lige at læse disse gode råd:

1. Dine veninder vil dig det bedste
Tag det som en kompliment, når din veninde spørger, og se det som en betænksom gave. I virkeligheden handler det ofte om, at dine veninder bare gerne vil have, at du får det bedste, i dette tilfælde en ven, som de selv holder meget af.

LÆS OGSÅ: Dating: Er det okay at være kræsen?

2. Sig nej, når du mener nej.
Kan du mærke, at din mavefornemmelse beder dig om at træffe en fornuftig beslutning, der ikke nødvendigvis pleaser alle andre? Hvis du ikke har lyst til at gå på date, så sig nej tak. Se opfordringerne om et stævnemøde som en invitation og ikke et diktat.

3. Se et billede og få en ærlig beskrivelse
Nogle gange har folk ikke det samme billede af en, som du selv har. Det kan sende mænd i din retning, som er meget langt fra det, du søger. Inden du siger ja til en date, så bed altid om at få et realistisk indtryk af den person, du skal mødes med, enten via fotos eller sociale medier.

4. Grib chancen!
Når det er sagt, så kast dig endelig ud i det, hvis du har lyst. Se det som en chance for at møde et menneske, du ellers ikke ville have mødt og få en hyggelig aften ud af det. Der er i øvrigt altid mindst én ting, I kan tale om, nemlig jeres fælles bekendtskab. Men undlad at bagtale dem, sandsynligheden for, at det kommer videre, er temmelig stor.

Læs også: Det vigtigste, du skal vide om netdating

5. Tag kun imod gode råd fra de bedste!
Og husk! Singleveninder ved, hvordan det er at være single. Dine veninder med kærester ved, hvordan man får en dejlig mand. Med mindre selvfølgelig, at de er sammen med en, der ikke vil dem det godt. Dem skal man ikke tage for mange gode datingråd fra. Lyt til dem, der er gode til at finde mænd, der gør dem glade.

Husk at mærke efter

Men først og fremmest er det dog dig og dine egne følelser, du skal tage hensyn til. Du har altid lov til at sige nej tak til en blind date. At andre gerne så dig i et forhold med deres mands kollega, halvfætter eller den flinke ekspedient fra skobutikken er ikke det samme som, at du altid skal sige ja til en date. Prøv at mærke efter, om du har lyst og lad være med at gå på alle de dates, du bliver tilbudt, hvis du ikke synes, det er en god ide.

« 5 gode bøger om dating – til dig, der leder efter Drømmemanden
Shopping i Sevilla – her finder du alle de gode butikker! »