5 gode råd, når din veninde leger Kirsten Giftekniv Slået op i: Dating – Emner: ,

Leger dine venner Kirsten Giftekniv?

Kirsten Giftekniv er et gammelt udtryk for en person, der prøver at finde et par, der passer sammen. Måske bliver du endda ofte spurgt af dine veninder og kolleger, om du ikke kunne tænke dig at ”møde” en af deres mandlige bekendte. Underforstået, om du har mod på en blind date? Og har du indtil nu altid sagt: “Tak, men nej tak”, fordi du synes, det simpelthen er for mærkeligt sådan at blive sat op til et stævnemøde? Så overvej det lige én gang til, for det kan blive en rigtig god oplevelse.

Lad bare dine lege Kirsten Giftekniv!

Der er mange gode grund til at sige ja til en blid date, og den helt indlysende er, at du ikke ved, om din blind date er din helt store kærlighed, før du har mødt ham. Men du skal ikke bare sige ja, uden først lige at læse disse gode råd:

1. Dine veninder vil dig det bedste
Tag det som en kompliment, når din veninde spørger, og se det som en betænksom gave. I virkeligheden handler det ofte om, at dine veninder bare gerne vil have, at du får det bedste, i dette tilfælde en ven, som de selv holder meget af.

2. Sig nej, når du mener nej.
Kan du mærke, at din mavefornemmelse beder dig om at træffe en fornuftig beslutning, der ikke nødvendigvis pleaser alle andre? Hvis du ikke har lyst til at gå på date, så sig nej tak. Se opfordringerne om et stævnemøde som en invitation og ikke et diktat.

3. Se et billede og få en ærlig beskrivelse
Nogle gange har folk ikke det samme billede af en, som du selv har. Det kan sende mænd i din retning, som er meget langt fra det, du søger. Inden du siger ja til en date, så bed altid om at få et realistisk indtryk af den person, du skal mødes med, enten via fotos eller sociale medier.

4. Grib chancen!
Når det er sagt, så kast dig endelig ud i det, hvis du har lyst. Se det som en chance for at møde et menneske, du ellers ikke ville have mødt og få en hyggelig aften ud af det. Der er i øvrigt altid mindst én ting, I kan tale om, nemlig jeres fælles bekendtskab. Men undlad at bagtale dem, sandsynligheden for, at det kommer videre, er temmelig stor.

5. Tag kun imod gode råd fra de bedste!
Og husk! Singleveninder ved, hvordan det er at være single. Dine veninder med kærester ved, hvordan man får en dejlig mand. Med mindre selvfølgelig, at de er sammen med en, der ikke vil dem det godt. Dem skal man ikke tage for mange gode datingråd fra. Lyt til dem, der er gode til at finde mænd, der gør dem glade.

Husk at mærke efter

Men først og fremmest er det dog dig og dine egne følelser, du skal tage hensyn til. Du har altid lov til at sige nej tak til en blind date. At andre gerne så dig i et forhold med deres mands kollega, halvfætter eller den flinke ekspedient fra skobutikken er ikke det samme som, at du altid skal sige ja til en date. Prøv at mærke efter, om du har lyst og lad være med at gå på alle de dates, du bliver tilbudt, hvis du ikke synes, det er en god ide.

Læs Den lille bog om dating

Den lille bog om dating er også fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud.

En kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Køb den her: Den lille bog om dating
Banner - Den lille bog om dating - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om dating...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!