6 gode råd til dig, der skal have et one night stand Kategori: Dating, Små uartigheder – Tags: , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Er du en one night stand-pige?

Overvejer du et one night stand? Og tøver du alligevel, fordi du er bange for, hvad der kan ske? Hvad enten du går hjem med en mand, du har mødt i byen, eller tager på en fræk date, hvor I begge godt ved, at I ender i sengen sammen, så er det vigtigt, at du passer godt på dig selv.

Inden du kaster dig ud i det, så tænk over, om det nu også er det rigtige for dig. Er du i virkeligheden til engangsaffærer (… eller håber du bare på at få en kæreste ved at sige ja)? Og er du helt sikker på, at han er en, der vil respektere dine grænser og lade dig gå, hvis du pludselig fortryder? Hvis du ikke kan svare bekræftende til begge spørgsmål, så vent med at lufte skovtrusserne, til den rigtige kommer forbi.

One night stands kan være sjove og lærerige

Når det er sagt, så kan et one night stand også virkelig være sjovt og fuld af leg. Med de rigtige forholdsregler er det nemlig kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan ske. For jo, der er mange mærkelige mænd derude, men også rigtig mange søde og frække, som du kan få de mest fantastiske oplevelser med.

Det er nemlig sådan med et one night stand, at når man ved, at man alligevel nok aldrig ser hinanden igen, så er det nemmere at kaste sig ud i alle de sjove og vilde oplevelser – helt uden hæmninger!

6 gode råd til at passe godt på dig selv, når du går med en fremmed mand hjem

1. Alkohol løsner hurtigt op for en akavet situation, men lad være med at drikke dig så fuld, at du ikke har kontrol over daten og kan passe på dig selv.

2. Sørg for at en tæt veninde, som du stoler på, ved præcis hvor du er. Send gerne alle kontaktoplysninger, som du har på manden til hende og fortæl hende, hvor I går hen.

3. Aftal et tidspunkt, hvor du giver besked til hende om, at du er okay. Her kan du undskylde dig med, at du skal ”pudre næsen” og snige dig på toilettet og sende en sms. Lav også en aftale om, hvad hun skal foretage sig, hvis du ikke svarer med det samme.

4. Sig nej, hvis du ikke har lyst. Du behøver ikke at gennemføre alt det, der var lagt i kakkelovnen til, hvis du lige pludselig fortryder. Hvem er det mest synd for: dig, der skal leve med at have overtrådt dine egne grænser, eller ham, der, hvis han spiller sine kort rigtigt, sagtens kan få en ny chance en anden dag?

5. Hav altid nummeret på det lokale taxaselskab med – og penge nok til at tage en taxa, uanset hvor langt der så er hjem.

6. Og allervigtigst: Beskyt dig. Med fremmede mænd bruger man ALTID kondom. Også selv om du er på p-piller. Også selv om han siger, at han intet fejler. Du slikker jo heller ikke på håndtaget i bussen, vel?

Med disse forholdsregler er du er mere end klar til en lystig aften i byen. God jagt!

Læs Den lille bog om dating

Den lille bog om dating er fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud. En kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Køb den her: Den lille bog om dating

Den lille bog om dating

Se flere små uartigheder her

« Mad, der giver luft i maven under sex
10 uartige sms’er, der sætter din elskede i den rette stemning »