6 gode råd til dig, der skal have et one night stand Slået op i: Dating – Emner: , , ,

Er du en one night stand-kvinde?

Overvejer du et one night stand? Og tøver du alligevel, fordi du er bange for, hvad der kan ske? Hvad enten du går hjem med en mand, du har mødt i byen, eller tager på en fræk date, hvor I begge godt ved, at I ender i sengen sammen, så er det vigtigt, at du passer godt på dig selv.

Inden du kaster dig ud i det, så tænk over, om det nu også er det rigtige for dig. Er du i virkeligheden til engangsaffærer (… eller håber du bare på at få en kæreste ved at sige ja)? Og er du helt sikker på, at han er en, der vil respektere dine grænser og lade dig gå, hvis du pludselig fortryder? Hvis du ikke kan svare bekræftende til begge spørgsmål, så vent med at lufte skovtrusserne, til den rigtige kommer forbi.

One night stands kan være sjove og lærerige

Når det er sagt, så kan et one night stand også virkelig være sjovt og fuld af leg. Det er nemlig sådan med et one night stand, at når man ved, at man alligevel nok aldrig ser hinanden igen, så er det nemmere at kaste sig ud i alle de sjove og vilde oplevelser – helt uden hæmninger!

Sådan passer du godt på dig selv

I Den lille bog om dating får du masser af gode råd til at passe godt på dig selv, når du har one night stands. Med de rigtige forholdsregler er det nemlig kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan ske. For jo, der er mange mærkelige mænd derude, men også rigtig mange søde og frække, som du kan få de mest fantastiske oplevelser med!

Læs Den lille bog om dating

Den lille bog om dating er også fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud.

En kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Køb den her: Den lille bog om dating
Banner - Den lille bog om dating - Lou Noire

Se flere små uartigheder her

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!