8 dejlige hoteller i Alicante Kategori: Rejser – Tags: , , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

hoteller i Alicante

Har du husket guidebogen? Klik her og gå til Saxo.com

Skønne hoteller i Alicante

Leder du efter gode hoteller i Alicante? Alicante ligger kun et kort flyvetur væk, men den spanske by byder på masser af oplevelser og afslapning. Nyd den imponerende udsigt ud over Middelhavet fra borgen Castillo de Santa Bárbara, der vogter over byen, eller gør som de andre turister og gå ned i tempo med med en hyggelig slentretur langs havnepromenaden.

Tag med Lou Noire på ferie – få alle de bedste rejsetips her!

Hoteller i Alicante

I Alicante får du rigtig meget hotel for pengene, og du kan roligt booke en ekstra stjerne, end du plejer. I forhold til danske priser kan du i Alicante få al den luksus, du har lyst til, uden at det bliver nævneværdigt dyrere. Her får du anbefalinger på fantastiske hoteller i Alicante, der alle kan bookes direkte igennem Booking.com. Se flere hoteller ved at lave din egen søgning her:Booking.com

Hotel med byens bedste havudsigt

Hotel Sercotel Suites del Mar bor du helt ude på kajen ved marinaen med de brusende bølger lige under dig. Her får du en fantastisk udsigt ud over havet, slottet og stranden. Suites del Mar er et af byens bedste hoteller med store værelser og rummelige altaner, du kan slappe af på. Det kan godt betale sig at give lidt ekstra for at få den skønne udsigt udover stranden og havet og vælge by-siden fra, hvor der kan være larm til ud på de små timer. Morgenmaden på Hotel Sercotel Suites del Mar er uovertruffen; med juicemaskine, friskbagte croissanter og bobler ad libitum. På hotellet findes også en spa-afdeling og en lille pool – men hvem har brug for det, når stranden kan nås på få minutter?

Læs mere her: Hotel Sercotel Suites del Mar

Samme beliggenhed – lidt billigere

Suites del Mar er bygget sammen med det lidt billigere Melia Alicante. Dette hotel ligger længere inde mod land, men du får stadigvæk samme fantastiske udsigt. Ligesom på Suites del Mar er der kort til stranden, men Melia Alicante har også en større pool med solsenge. Udover morgenmadsrestauranten har hotellet også to andre restauranter og tilbyder både halvpension og helpension. På hotellet har du også mulighed for at tilkøbe “The Level”-pakken, der giver adgang til områder, der kun er for voksne. I de børnefri områder kan du slappe af ved den lukkede pool eller nyde morgenmaden i fred og ro i det særskilte morgenmadslokale. Du får også adgang til en lille bar, hvor du gratis kan hente drinks og snacks.

Læs mere her: Melia Alicante

Et helt hotel kun for voksne

At Alicante er en by, hvor mange kærestepar tager hen for at nyde livet og hinanden, ses på udvalget af hoteller og lejligheder, som kun er for voksne. Et andet hotel, der tilbyder ferie uden børneskrål og klapvogne i elevatoren, er Hotel Boutique Alicante Palacete S.XVII. Den gamle bygning er nænsomt restaureret og tillader flere steder et kig til de rå stenvægge, og på de elegante værelser kan I nyde roen. Er der mulighed for det, så bestil et værelse med balkon. At hotellet er et boutiquehotel betyder nemlig, at der ikke er mange opholdsarealer udover den skønne tagterrasse – men det er der heller ikke behov for. Hotellet ligger lige ved havnen og tæt på masser af gode restauranter.

Læs mere her: Hotel Boutique Alicante Palacete S.XVII

Luksuslejligheder midt i byen

Lige midt i gågaden ligger de 10 luksuslejligheder, der udgør Palacio Salvetti Suites. Den historiske bygning blev opført i 1887 og betragtes stadig i dag som en af de arkitektoniske perler i Alicante. De eksklusive lejligheder og suiter svinger i størrelsen fra 44 – 130 kvadratmeter, så der er plads nok til alle vennerne. Lejlighederne er især for dig, der slet ikke kan få byliv nok, for fredag og lørdag har de lokale en fest lige nede på gaden – og du er inviteret! Med beliggenheden lige ved den populære Syrah Wine Bar, behøver du aldrig for alvor at forlade området. Her finder du nemlig alt i gourmet-tapas og udsøgte vine.

Læs mere her: Palacio Salvetti Suites

Hoteltårnet, der lyser op over hele Alicante

Næsten helt nede ved vandet og lige i starten af en af de store gader ligger TRYP Alicante Gran Sol Hotel. Her bor du lige ved marinaen og ramblaen og tæt på alle de gode restauranter. På den anden side af gaden ligger den åbne plads Plaza Portal de Elche, der markerer indgangen til et af Alicantes festlige områder. Herfra og ned til Plaza Balmis findes et utal af barer og restauranter. Uanset hvor du befinder dig i Alicante, kan du dog altid finde hjem til TRYP Alicante Gran Sol Hotel. Det høje hoteltårn lyser op over hele byen og er et godt pejlemærke at stile imod. Hotellet har 26 etager og en fantastisk udsigt ud over hele byen. På den øverste etage finder du hotellets egen restaurant, hvor du kan nyde spændende middelhavsmad 90 meter over vandet.

Læs mere her: TRYP Alicante Gran Sol Hotel

5 stjerner i det gamle kloster

I de hyggelige gader lige ved alle Michelin-restauranterne og tæt på havnen og stranden ligger luksushotellet Hotel Hospes Amerigo med de fem stjerner. Og det er ikke dyrt: for samme pris som et standardhotel en aften i København kan du her bo i det ombyggede kloster, hvor der er tænkt på alle detaljer. Sov sødt i de egyptiske lagner i de store og lyse værelser og kom godt i gang med dagen med en gourmet-morgenmadsbuffet. Hotellet har sin egen restaurant, Fondillón Restaurant, hvor køkkenchefen fremtryller magiske retter, fortrinsvis med lokale råvarer. Slut dagen af i den skønne pool på toppen med udsigt ud over slottet Santa Bárbara.

Læs mere her: Hotel Hospes Amerigo

Lejlighedshotel tæt på strand og shopping

Er I en familie eller en flok venner, der gerne vil have lidt mere plads på ferien, er der mange typer lejligheder i Alicante at vælge imellem. Lejlighedshotellet S30 Reina Victoria Suites har taget alle de gode ting fra en hotelferie, for eksempel daglig rengøring og en hyggelig, lille bar, og kombineret det med friheden ved at bo i en lejlighed. Lejlighederne er rustikt og smagfuldt indrettet og med et veludstyret køkken. Lejlighedshotellet ligger i et beboelseskvarter tæt på slottet og med ca. ti minutters gang til havnen. Det store marked ligger lige rundt om hjørnet, og der er mange barer og restauranter i området.

Læs mere her: S30 Reina Victoria Suites

Et billigt hotel i Alicante

Leder du efter et billigt hotel i Alicante? Skal du bare bruge en god seng at sove i, inden turen går videre rundt langs den spanske solkyst, så ligger ibis Alicante små ti minutter i bil fra lufthavnen. Der går også bus hvert 20. minut fra lufthavnen, og bussen kører hele vejen ind til centrum. Hotellet tilbyder morgenmad og små, lette retter, men ellers er der ikke rigtig andet i området, hverken restauranter eller supermarkeder. Vil du bruge hotellet som udgangspunkt for en ferie i Alicante, kræver det næsten, at du har bil. Vil du spise aftensmad i Alicante, kommer du nemlig til at gå meget af vejen hjem, da der ikke kører mange busser sent om aftenen. Skal du holde ferie i selve Alicante by, så brug et par hundrede kroner ekstra på et værelse og book dig ind på et af hotellerne inde i byen. Når det er sagt, så er ibis Alicante er et fint hotel til prisen. Har du boet på et ibis-hotel før, vil du genkende den praktiske indretning, som er god og helt ens igennem hele Europa.

Læs mere her: ibis Alicante

Se flere gode hoteller i Alicante her på Booking.com!

Hvordan kommer du til Alicante?

Det tager ca. 3½ time at komme med fly fra København eller Billund til Alicante. Du kan bruge momondo til at søge efter billige flybilletter til Alicante. Prøv at skifte imellem forskellige datoer for at finde den laveste pris. Husk også at vælge mellemlandinger fra, hvis du gerne vil flyve direkte.

Det kan i øvrigt anbefales at besøge byen i starten og slutningen af sæsonen, april/maj og august/september, hvor klimaet er en som en god, dansk sommer, og hvor mængden af turister er på et passende niveau.

Spil med ord på ferien - Spanien

Se flere artikler om rejser her...

« 4 dejlige hoteller i Flensborg
8 skønne hoteller i Stockholm »