8 fantastiske hoteller i København Kategori: Rejser – Tags: , , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Leder du efter et godt hotel i København?

Skal du på en romantisk weekend i København? Står den på shoppingtur, eller skal du bare på en weekendtur med veninderne? Uanset hvad formålet med din tur til Danmarks hovedstad er, så får du her anbefalinger til skønne hoteller i København, der kan danne rammen om en dejlig ferie.

Det kan nemlig være mere end svært at vælge imellem Københavns mange dejlige hoteller. Når du kigger efter hoteller i København på Booking.com kan det store udvalg være overvældende. Her får du 8 gode anbefalinger til hoteller i alle prisklasser. Der er noget for Tivoli-fans, designelskere, forelskede par og for dig, der bare gerne vil have et billigt hotel i København. Se flere hoteller i København ved at lave din egen søgning her:Booking.com

Hvor skal du bo i København?

Hotellerne i København ligger spredt ud over hele byen. De fleste ligger i indre by, i området fra Kalvebod Brygge ved Fisketorvet Shoppingcenter og op til Kastellet, med søerne på den ene side og Christianshavns Kanal på den anden. I de senere år er flere hoteller skudt op i den nye bydel, Ørestaden, og her finder du de smukke tårne med hotellet Bella Sky.

Der er noget for enhver pengepung i byen, og her kan du læse om de ikoniske hoteller og virkelig cool storbyhoteller. Nederst er der også et billigt hotel i København til dig, der bare skal bruge en seng at sove i.

Se alle hotellerne i artiklen på et kort – klik her og gå til Google Maps.

Et ikonisk designhotel i hjertet af København

Radisson Collection Royal Hotel bor du lige overfor Tivoli og Hovedbanegården og så centralt i København, som det overhovedet kan lade sig gøre. Et af de mest ikoniske hoteller i København er tegnet af den verdensberømte designer og arkitekt Arne Jacobsen, og den elegante indretning byder på designikoner som Svanen, Ægget og Gryden.

Hotellet er for nylig smagfuldt moderniseret, og værelserne byder udover en helt fantastisk udsigt ud over byens tage også på gratis, trådløst højhastighedsinternet og Apple TV. Mest imponerende er dog alle de små detaljer på værelser og i suiterne. Her er der tænkt på alt, og selv den mindste lille vindueshaspe er gennemdesignet til perfektion.

Efter en lang shoppetur kan du i hotellets restaurant, Café Royal, få serveret den klassiske Afternoon Tea – med et dansk twist. Lækre scones og smørrebrød har i anretningen hentet inspiration fra Arne Jacobsens design, så det er en fryd for både øje og gane.

Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen er et hotel til dig, der vil have det bedste af det bedste og gerne vil bo midt i København.

Bo i Tivoli på hele ferien – næsten

Tivoli Hotel, et kvarters gang fra Tivoli, kan du bo i de særlige Tivoli-værelser. Værelserne er alle inspireret af den smukke, gamle have, og her kan du for eksempel bo på Garder-værelset, der er inspireret af Tivoli Garden. Trompeter er omdannet til sengelamper og trommer til borde. Columbine-værelset er enhver prinsesses drøm med motiver fra Pantomineteatret på væggene. I Tivoli Time-værelset står Pjerrot ved sengegavlen og byder velkommen.

Hotellet har tre restauranter: Tivoli Brasserie, Sticks’n’Sushi Skybar og MASH Penthouse, så du behøver ikke at gå ud ad døren for at spise rigtig godt!

Tivoli Hotel er et hotel for dig, der slet ikke kan få nok af Tivoli og den smukke, gamle have.

Et hotel til dig, der virkelig skal shoppe igennem!

Det stilrene Copenhagen Island Hotel ligger lige ved siden af Fisketorvet Shoppingcenter på Kalvebod Brygge. Som navnet antyder, er hotellet bygget på en kunstig ø. Uanset hvor på hotellet du befinder dig, kan du høre bølgerne klukke. Der er en imponerende udsigt ud over vandet og fine løbestier rundt om hotellet.

Designhotellet er smukt indrettet, og de bløde senge sørger for en god nats søvn. Med den overdådige og veltilberedte morgenbuffet er du klar til endnu en shoppingdag i København. Hotellet ligger 20 minutters gang fra Rådhuspladsen og tæt på de store indfaldsveje til København. Det er nemt at komme til og fra hotellet i bil, og der er offentlige transportmidler lige udenfor døren, som kan bringe dig rundt til de andre bydele.

Copenhagen Island Hotel er et hotel for dig, der gerne vil bo centralt i stilrene omgivelser og med masser af butikker lige udenfor døren.

Luksushotel med en imponerende udsigt

Kommer du ad motorvejen sydfra, kan du ikke undgå at lægge mærke til de imponerende tårne, hvor det unikke luksushotel AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen ligger. Tæt på Royal Arena, lufthavnen, Bella Center, DR Byen og Fields Shoppingcenter er hotellet i Ørestaden også et oplagt valg til dig, der gerne vil bo i fred og ro. Du kan dog hurtigt komme ind til centrum af København. Lige overfor Bella Sky ligger metrostationen Bella Center St., som tager dig ind til Kongens Nytorv og Nyhavn på 9 minutter.

Bella Sky er et moderne designhotel til dig, der ikke er bange for højder. Hotellet er fordelt på 23 etager, og der er en imponerende udsigt ud over København fra de store panoramavinduer. Indretningen er stilren og luksuriøs, og der er tænkt på alle de små detaljer. På 23. etage kan du nyde en middag eller en drink i SUKAIBA, en japansk inspireret restaurant og cocktailbar. Efter en travl dag kan du slappe af i den lækre spa-afdeling.

AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen er for dig, der kan lide luksus, og som gerne vil bo lidt udenfor byens larm, tæt på Royal Arena, lufthavnen, Fields og Bella Center.

Tag på operatur til Copenhagen Admiral Hotel

Er formålet med besøget i København en tur i Den Kongelige Opera, er det oplagt at bo på Copenhagen Admiral Hotel. Hotellet byder nemlig på både en operamenu i SALT bar & restaurant samt en shuttle-service. Den lille båd sejler dig direkte fra havnepromenaden foran Admiral Hotel til Holmen og Operaen og retur efter aftenens forestilling.

Det smukke, gamle hotel er indrettet i et af de store pakhus, der vidner om 1780’ernes rige handelsperiode. I det gamle korntørringsmagasin, der kunne rumme 30.000 tønder korn, finder du i dag et luksushotel, smukt indrettet med respekt for historien.

Med den fantastiske udsigt fra Copenhagen Admiral Hotel ud over vandet, danner hotellet en hyggelig og romantisk ramme omkring en ferie i København. Hotellet ligger lige ved Nyhavn, og både Amalienborg Slot, Den Lille Havfrue og Strøget er indenfor gåafstand.

Copenhagen Admiral Hotel er et hotel for dig, der gerne vil bo i fred og ro midt inde i byen, i gåafstand fra alle de store seværdigheder.

Hipt vandrehjem med indendørs pool

På Vesterbro med fem minutters gang til Rådhuspladsen og Tivoli ligger Steel House Copenhagen, et luksushostel i newyorker-stil. Det hippe vandrehjem har en unik storby-vibe og er indrettet med lige dele coolfaktor og rå elegance. Sov blødt i de specialdesignede køjesenge på sovesalen eller giv gerne prisen et nøk opad og få et dobbeltværelse med egen terrasse. Her får du den mest fantastiske udsigt ud over Planetariet og Søerne. Inden du mødes med alle de andre gæster i baren eller fælleskøkkenet, kan du tage dig en svømmetur i den indendørs pool.

Steel House Copenhagen ligger midt i Københavns hjerte, og du skal blot træde ud ad døren for at være midt i et hav af oplevelser. Her er edgy retrocaféer og restauranter, grønne områder, masser af shoppingmuligheder på Istedgade og fest i byens natteliv.

Steel House Copenhagen er et hostel for dig, der gerne vil bo i den hippeste del af København på Vesterbro i cool og luksuriøse omgivelser. Husk at bestille i god tid – stedet er meget populært.

Bliv vugget i søvn på bådhotellet

Hotel CPH Living er et flydende hotel, centralt placeret ved kajen lige dér hvor Langebro mødes med Islands Brygge. Her er du tæt på byen, imens du samtidig kan slappe af på den store tagterrasse i det utraditionelle boutique-hotel. Alle 12 værelser har panoramaudsigt over vandet og Københavns gamle bydel. Om morgenen kan du fra din seng se skibene, der sejler forbi og lytte til mågerne, der søger nye eventyr i den pulserende by. Om aftenen bliver du vugget i søvn, imens du gennem koøjerne ser på lysene over København.

I den maritime atmosfære får du en helt unik hoteloplevelse. Du bor centralt i København – og alligevel langt væk fra hovedstadens larm og stress. Tag en også en slentretur ud på det gamle Christianshavn, hvor mange bygninger stammer helt tilbage fra 1700-tallet. Fortsæt turen ud til Fristaden Christiana og videre ud på Københavns volde, hvis du vil endnu længere væk fra byens myldrende liv.

Hotel CPH Living er et hotel for dig, der gerne vil bo helt unikt og på samme tid tæt på og langt væk fra centrum.

Bo godt og billigt i København – med en fantastisk udsigt

Med alle de skønne hoteller i København, er det også rart at vide, at du kan bo billigt i byen. Vil du gerne bo tæt på Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget, så er Danhostel Copenhagen City et godt bud på billig overnatning i København. Fra vandrehjemmet er der 10 minutters gang.

Vælg et privat værelse, så du ikke skal bo sammen med unge mennesker med alt for mange promiller. I de private værelser er der bløde senge, bad og toilet og en pragtfuld udsigt ud over København. Vandrehjemmet tilbyder også morgenmadsbuffet, som du kan købe med.

Læs mere her: Danhostel Copenhagen City

Se flere skønne hoteller her: Hoteller i København på Booking.com

Ekstra forkælelse til ferien?

Der bliver endnu mere at glæde sig til med de 32 festlige ferie-kuponer! Her kan du for eksempel byde på en drink i lufthavnen eller en frokost, når I når frem. Klip de sjove gavekort ud og lav et festligt kuponhæfte til ham eller hende, der skal forkæles på turen. Download og print Kuponhæfte til ferien med det samme!

Banner - Kuponhæfte til ferien

Se flere artikler om rejser her…

« Sy en vintagekjole eller rockabillykjole
Livsnyderhaven: Kulørte lamper og lyskæder til havefesten »