8 fantastiske hoteller i London 4. juni 2019 – Kategori: Rejser – Tags: , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Leder du efter et godt hotel i London?

Har du husket guidebogen? Køb “Turen går til London” på Saxo.com – klik her – 219,95 DKK

Skal du på shoppingtur til London? Eller kommer du for at se en musical eller et af de mange berømte museer? Uanset hvad formålet med London-turen er, så får du her anbefalinger til skønne hoteller, der kan danne rammen om en dejlig ferie.

Det kan nemlig være mere end svært at vælge imellem Londons mange hoteller. Når du kigger efter hoteller i London på Hotels.com kan det store udvalg være overvældende. Her får du 8 gode anbefalinger til hoteller i alle prisklasser. Der er noget for tognørden, Harry Potter-fans, forelskede par og for dig, der bare gerne vil have et billigt hotel i London.

Find et godt hotel i London

Generelt om hoteller i London kan man sige, at hvis du vil bo i den nord-østlige del af byen, så er det også her, hotellerne er dyrest. Dyrt er det også at bo ned til Themsen og op mod de store parker og tæt på attraktionerne. Her i artiklen finder du hoteller, der passer til alle pengepunge. Læs om de ikoniske hoteller, virkelig cool storbyhoteller og nederst i artiklen billige hoteller til dig, der rejser på budget.

Se alle hotellerne i artiklen på et kort – klik her og gå til Google Maps.

Svøm i poolen med udsigt ud over hele London

Uanset hvor du befinder dig i byen, kan du altid finde hjem til dit hotel, når du bor på Shangri-La Hotel at The Shard. Forsiden af guidebogen Turen går til London er da også prydet med et billede af den imponerende bygning, The Shard, der knejser over London Bridge. Fra etagerne 34-52, hvor hotellet er placeret, er der en imponerende udsigt ud over hele London.

Det er her, du skal bo, hvis du ikke er bange for højder. Hotellet kan nemlig, udover at være den højeste bygning i Vesteuropa, også byde på den højest beliggende champagne- og cocktailbar i London. Læg dertil en swimmingpool, hvor du kan tage dig en afslappende svømmetur højt oppe over larm og menneskemylder. Når natten falder på, kan du fra dit værelse nyde byens lys gennem de store vinduer, der går fra gulv til loft – og der er selvfølgelig også en kikkert på alle værelser!

Shangri-La Hotel at The Shard er til dig, der gerne vil have en oplevelse ud over det sædvanlige – og samtidig bo i gåafstand fra de største seværdigheder i London.

Et ikonisk jernbanehotel fra imperialismens storhedstid

Historien om England er også en historie om jernbaner – og de mange hoteller der omgiver dem i alle stationsbyerne. Great Northern Hotel har alt det, du forbinder med fordums stolte tider i Det Britiske Imperium. I tæt tåge mangler der bare lige en Sherlock Holmes, som stiger ned fra hestevognen for at haste efter sit tog, der dampende venter på perronen.

Bygget samme år som Sherloc Holmes “fødeår”, 1854, af Lewis Cubitt, var det et London-knudepunkt for The Great Northern Railway. Deraf også navnet på luksushotellet, der skulle huse alle de rejsende gæster. Og det gør hotellet stadigvæk, og det gør det godt!

Det smukke art deco-hotel ligger som en hyldest til Victoriatiden, for nyligt nænsomt restaureret for at bringe det ind i fremtiden. De mange referencer til tog og jernbaner er dog bibeholdt. I hotellets restaurant i Belle Epoque-stil kan du med udsigt til glastaget på St. Pancras nyde en cocktail. Ved sengetid træder du ind i dit Couchette-værelse som med sin indretning bringer tankerne hen på en sovekupé. Hver etage har også et lille pantry, hvor du gratis kan forsyne dig med kaffe og te, hjemmebagte kager og aviser.

Great Northern Hotel er især for dig, der ankommer eller skal videre med toget – eller bare for dig, der gerne vil bo centralt til en rimelig pris midt i London.

Bo med Harry Potter, Ron og Hermione

Er du vild med Harry Potter, kan du på Georgian House Hotel bo i temaværelser fra det berømte univers. For det utrænede Muggler-øje ligner hotellet alle de andre i området – men tag ikke fejl! Skjult bag en bogreol finder du The Wizard Chamber (4-6 personer) og The Enchanted Chamber (1-2 personer).

Med musik fra filmen bliver du nu ledt ind i de magiske slotskorridorer, hvor der venter dig et fortryllende eventyr! Alle værelser på denne etage er indrettet som på Hogwarts, komplet med glasmosaik-vinduer, kamin, gobeliner, kister, kobberkedler og en himmelseng med fløjlsgardiner ligesom på sovesalene i det magiske slot. Selv det lille badeværelse er fuldstændig gennemført, med et skilt over toilettet med teksten: “Ministry of Magic this way”.

Warner Bros. og J.K. Rowling er ikke associeret med Harry Potter-værelserne på Georgian House Hotel, men kan du slet ikke få nok af universet, kan du igennem hotellet booke billetter til Harry Potter Warner Bros Studios. Harry Potter Studiet ligger i Watford, en times kørsel nord for London. I selve London kan du også komme med på en rigtig Muggler-tur rundt til alle de steder i London, hvor scenerne fra Harry Potter-filmene blev optaget. Læs mere her: Harry Potter London Walking Tour.

Georgian House Hotel er et hotel for dig, der ikke kan få nok af Harry Potter-universet og gerne vil bo tæt på andre af de populære attraktioner i London.

Herskab og tjenestefolk i Soho

Midt i det trendy Soho ligger Hazlitt’s Hotel, en tidslomme fra dengang før verden gik af lave. Her finder du det klassiske Great Britain fra tiden med storimperiet, hvor briterne koloniserede store dele af verden. Du skal ikke mange skridt ind i det lille hotel, før du forventer at se kappeklædte tjenestepiger og butlere med svungne overskæg. Dem er der desværre ingen af, men hotellet har dog roomservice hele døgnet rundt.

Værelserne er smukt indrettet med mørke træpaneler, antikviteter og store portrætter af blandt andet forfatteren William Hazlitt, der har lagt navn til hotellet. Følelsen af at træde ind i et tidligere herskabshjem vil følge dig overalt, især når du trækker gardinet for om aftenen i din store himmelseng. Når du træder ud ad hotellet igen, må du bruge et øjeblik på at vende tilbage til nutiden og de mange barer og teatre i Soho.

Hazlitt’s Hotel er hotellet er for dig, der gerne vil nyde de mange tilbud om underholdning i Soho – men bo i fortiden.

Über-trendy lejlighedshotel tæt på det hele

Leder du efter et lejlighedshotel i London, så tag et kig på det supertjekkede Leman Locke. Her bor du helt inde i The City, tæt på undergrundsstationen Aldgate East og og få minutter i tog fra Londons gamle bymidte. Området huser mange trendy restauranter, gallerier og markeder.

Der kan være mange grunde til at vælge en lejlighed på ferien – arbejde eller bare glæden ved at bo et sted, hvor du selv kan lave et måltid i det lille køkken. Men Leman Locke gør det samtidig med stil! Stedet er så hipt og trendy, at du straks føler dig som en upcoming londoner. Samtidig har lejlighedshotellet mange af de samme services, som du finder på almindelige hoteller: morgenmadsrestaurant, træningscenter og gratis Wifi.

Leman Locke er et godt hotel til dig, der skal arbejde i London, eller bare gerne vil bo lidt for dig selv i classy omgivelser.

Et frækt hotel til par, der skal på kærlighedsferie

Forestil dig en nat på Kleopatras trone, en sidste tango i Paris eller et forbudt stævnemøde med kejserens konkubine. På Blakes Hotel kan I drømme jer alle steder hen. Luksushotellet midt i London har ry for at være dét sted, man tager hen for at forkæle sine sanser – og hinanden.

Ikke to værelser er ens, men alle indrettet med eksotiske antikviteter fra hele verden, ornamenterede senge, kinesiske borde og spejle fra Paris, omgivet af draperede stoffer og bløde puder. De smukt dekorerede værelser sender tankerne ud på en rejse til forgangne tider, men med alle moderne bekvemmeligheder såsom B&O-tv og Nespresso-maskine.

Skal der mere benzin på bålet i fantasien om en romantisk kærlighedsferie, kan I booke en kærlighedspakke, “Black Senses”. Hotelpakken består af små uartige overraskelser til alle sanser, inklusiv silke-bindebånd og glidecreme.

Luksushotellet Blakes Hotel ligger i gåafstand til Themsen og er et hotel til dig, der skal have en romantisk ferie med din elskede.

24 Kærligheds-kuponer til ham, der skal forkæles – 29.95 DKK

Et billigt, men godt hotel i London

I den dyre by findes der heldigvis også hoteller, hvor du både kan bo billigt og godt og stadigvæk rimelig tæt på centrum. ibis London Shepherds Bush ligger i en rolig gade, lidt væk fra det pulserende liv. Indretningen er ung og funky – og sengene er gode! Værelserne er indrettet med det mest basale, og gæsterne er fortrinsvis unge ryksækrejsende, der gerne vil betale lidt ekstra for at bo godt.

Der er 10 minuttes gang til stationen og derpå 25 minutter i tog ind til alle butikkerne på Oxford Street. Men kommer du bare for at shoppe, behøver du slet ikke at forlade området. Lige ovre ved stationen ligger Londons største shoppingcenter, Westfield Shopping Center. Rundt omkring i området ligger mange restauranter og små caféer.

ibis London Shepherds Bush er et hotel til dig, der skal hurtigt ind til centrum med den røde linje og sagtens kan nøjes med et godt og rent hotel, der er til at betale i byen med de dyre hoteller. Der er U-station, kæmpe shoppingcenter og restauranter lige om hjørnet.

Bo på budget i London

Jo længere, du kommer ud af det inderste af centrum, jo billigere bliver det! Boutique-hotellet Church Street Hotel ligger i det syd-østlige London, ca. 10 minutters gang fra Denmark Hill Overground Station eller 20 minutter med bussen ind til centrum.

I hotellet, indrettet i mexikansk stil, komplet med vævede tæpper og farvestrålende møbler, er der god morgenmad på hotellet og masser af små madsteder og restauranter i nærheden. Nabolagets attraktioner tæller også en fin kirke med gratis koncerter, svømmehal og træningscenter samt en lille park.

Church Street Hotel er et meget fint hotel til prisen – for dig, der bare skal bruge en god seng at sove i.

Se flere hoteller her: Hoteller i London på Hotels.com

Hvordan kommer du til London?

Det tager ca. to timer at komme fra København til London. Jo tidligere du booker, jo billigere bliver det. Du kan bruge momondo til at søge efter billige flybilletter til London. Her kan du også vælge at søge efter pakkerejser med både fly og hotel. Prøv at skifte imellem forskellige datoer for at finde den laveste pris.

Se flere artikler om rejser her…

« 10 af de største seværdigheder i London
Livsnyderhaven: Slap af i din havesofa eller loungesofaen »