8 fantastiske hoteller i Los Angeles 30. maj 2019 – Kategori: Rejser – Tags: , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Har du husket guidebogen? Køb den på Saxo.com – 199.95 DKK

Leder du efter et godt hotel i Los Angeles?

Skal du besøge Englenes By, Los Angeles? Og har du brug for anbefalinger til et hotel, der kan danne rammen om en dejlig ferie? Når du kigger efter hoteller i Los Angeles på Hotels.com kan det store udvalg være overvældende. Her får du hjælp til at finde det rigtige hotel.

Der er meget at se på i Los Angeles, og det kan anbefales at flytte hotel undervejs. For eksempel et par dage i Hollywood med seværdigheder og et par dage ved stranden i Santa Monica eller Venice Beach med badeture og afslapning.

Læs mere om de forskellige bydele i Los Angeles her: Hvor skal du bo i Los Angeles?.

Hvordan kommer du til Los Angeles?

Det tager ca. 15 timer inklusiv en mellemlanding at komme fra København til Los Angeles. Flyver du med Norwegian, er turen uden mellemlandinger og kan gøres på “kun” 11 timer. Jo tidligere du booker, jo billigere bliver det. Du kan bruge momondo til at søge efter billige flybilletter til Los Angeles. Her kan du også vælge at søge efter pakkerejser med både fly og hotel.

Find et godt hotel i Los Angeles

Uanset om de leder efter et luksushotel i Los Angeles eller et bare et godt hotel, der er til at betale, så kommer her en række til hoteller i Los Angeles. Her på listen finder du både de ikoniske hoteller, fede og virkelig cool hoteller og skønne strandhoteller, der alle kan bookes igennem Hotels.com:

Bo med krystallysekroner og præsidenter i Downtown

I Downtown kan du bo på det hæderkronede Millennium Biltmore Los Angeles, der er fyldt med glamour, krystallysekroner og tykke tapeter. Siden 1923 har præsidenter og internationale stjerner betrådt de bonede gulve, og hotellet er still goin’ strong. I mange store og berømte film kan du spotte scener, der er optaget på Millennium Biltmore Los Angeles, blandt andet Wedding Crashers, Spider-Man, Oceans Eleven og Mad Men. Har du en Hollywood filmdiva i dig, er det her, du skal bo.

Et godt og billigt hotel – tæt på Hollywood Boulevard

Leder du efter et godt og billigt hotel tæt på det hele, kan Best Western Plus Hollywood Hills Hotel anbefales. Her bor du med Hollywood Boulevard lige rundt om hjørnet og tæt på både metro (Hollywood/Vine) og afkørsel til freewayen. Hotellet har egen swimmingpool, og der er køleskab og mikrobølgeovn på værelset. I samme bygning finder du også The 101 Coffee Shop, en autentisk diner med en pragtfuld brunch.

Luksushotel i North Hollywood

The Garland Hotel ligger i den dyre ende, men det lækre hotel er alle pengene værd! Tag en tur i swimmingpoolen, spis en Nutella-toast til morgenmad og sov godt i de store Queensize-senge, der er store nok til to. Der er gratis shuttlebus til Universal Studios. Hotellet ligger i den nordøstlige del af Los Angeles, tæt på motorvejen, så det er nemt at komme rundt i byen med bil.

Et dejligt hotel ved vandet

Sommeren i Los Angeles er varm og tør, og det kan derfor være en god ide at bo tæt på vandet. Ikke kun for at bade ved den brede, kilometerlange strand, men også for at nyde den kølige Stillehavs-brise. Santa Monica med den berømte “The Pier” er skøn og med mange muligheder for at spise og shoppe.

Tæt på strandpromenaden og shoppinggaden Third Street Promenade finder du mange gode hoteller. Lidt væk fra trængslen, men stadig tæt på det hele, ligger det luksuriøse Hotel Shangri-La Santa Monica, der med sin poolbar, Limousine-service og værelser med havudsigt kan tilbyde en fantastisk overnatning til livsnyderen.


Et ikonisk hotel, som du bare må have mindst én overnatning på, er The Georgian Hotel på havnepromenaden. Bygget i 1933 i art deco-stil som et lille get-away for de rige og berømte langt fra storbyens pulserende liv, kan du ikke gå forbi det turkise hotel uden at bemærke det. The Georgian Hotel emmer stadigvæk af 1940’ernes Hollywood-glamour, og det er ikke svært at forestille sig både de berømte og berygtede gæster, blandt andet Clark Gable og Al Capone, under den stribede markise.

Er du mere til Berliner-stemning, så ryk lidt ned af kysten til det rå og autentiske Venice Beach. Her er hotelpriserne lavere end i Santa Monica – og så er her vildt hyggeligt! Du har stadigvæk den dejlige strand og masser af liv og fest. På det cool Cadillac Hotel i starten af Venice Beach bor du med havudsigt og lige i nærheden af dér, hvor det hele sker. Beliggenheden i udkanten af de mere festlige områder sørger dog for, at du også kan få din nattesøvn.

Bo med de kendte i Beverly Hills

Endnu et ikonisk Los Angeles-hotel er The Beverly Hills Hotel. Med sin placering på Sunset Boulevard i Beverly Hills er det tæt knyttet til fortællingen om Hollywoods filmstjerner og internationale berømtheder. Marilyn Monroe boede i bungalow nr. 20 fra 1958 til 1960 under indspilningen af Lets Make Love, ligesom både Charlie Chaplin, John Wayne og Elizabeth Taylor har gæstet hotellet. Har du lyttet til “Hotel California” af The Eagles, så husker du måske også det ikoniske coverbillede med The Beverly Hills Hotel i solnedgangen.

Bygget i 1912 har “det lyserøde palads”, som det også kaldes, nu spredt sig ud over et større område, hvor små bungalower gemmer sig i de skønne haver. De rige og de kendte mødes i The Polo Lounge eller en af de andre eksklusive restauranter – og du er også velkommen! Alle med et kreditkort kan booke sig ind på dette pragtfulde hotel.

Et billigt, men godt hotel i Los Angeles

Jo længere ud af byen du kommer, jo billigere bliver hotellerne også. Gør det dig ikke noget at bo lidt udenfor det værste turistmylder i Los Angeles, og planlægger du at leje bil, så kan Sportsmen’s Lodge i det nordlige Los Angeles anbefales. Hotellet ligger i hjertet af Studio City, og der er gratis shuttlebus til Universal Studios. Hotellet har en kæmpe swimmingpool.

Se flere hoteller her: Find et hotel i Los Angeles – den smukke by, hvor solen altid skinner

Læs alle artikler om Los Angeles

24 Kærligheds-kuponer til ham, der skal forkæles – 29.95 DKK

« Livsnyderhaven: Slap af i din havesofa eller loungesofaen
5 kulørte drinks til 80’er-festen »