Årets julekalendere til kvinder 2018 31. oktober 2018 – Kategori: Jul, Shopping – Tags: , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Julekalendere til kvinder – med chokolade, makeup og te

Årets julekalendere er allerede i handlen, og har du en veninde, søster, mor eller kollega du gerne vil forkæle, så er det om at være ude i god tid, inden de bedste julekalendere bliver udsolgt. Lou Noire samlet de skønneste julekalendere her, og der er noget for enhver smag: chokolade, lakrids eller en sød hilsen hver dag. Alle kalendere er dog især nøje udvalgt for deres skønne motiver, som kan pynte det lille hjem i juletiden.

Holder du selv af den dejlige juletradition med at åbne en låge i julekalenderen hver dag, er det overhovedet ikke forbudt at forkæle sig selv lidt ekstra her i julemåneden. Du kan også sende linket videre til din kæreste eller mand og fortælle, hvilken kalender du ønsker dig. Han vil helt sikkert sætte pris på, at han ikke skal ud og finde 24 små og store gaver.

LÆS OGSÅ: Julekalendere til manden 2018

Økologisk julekalender med dessertchokolade

Går hun op i økologi, vil hun sætte pris på denne julede chokolade-kalender fra Økoladen. Julekalenderen indeholder 24 fyldte kvalitetschokolader samt marcipandesserter lavet af marcipan fra Valencia i Spanien. Den blev testet her på redaktionen sidste år og kan virkelig anbefales! Forkæl en kær veninde og lad hende hver dag igennem december se frem til økologiske lækkerier lavet af de bedste råvarer naturen tilbyder.

Læs om julekalenderen her: www.okologisk-supermarked.dk/shop/julekalender-med-dessert

Økologisk julekalender med dessert-chokolade – 246.00 DKK

Julekalender med økologisk te

Har du lyst til at forkæle kollegerne på arbejdet, så er denne te-julekalender med økologisk te fra English Tea Shop lige det helt rigtige! I kan skiftes til at åbne en låge hver dag og nyde forskellige økologiske te-blandinger i de 25 poser. Julekalenderen indeholder 13 varianter med dejlig te i kendte og nye smage, såsom sort Coconut Chai, Oolong Lemon Raspberry og Moroccan Spice. Der er heldigvis også en til den 25. december, hvor en kop te nok er allermest tiltrængt ovenpå den fede julemad.

Den bæredygtige te fra English Tea Shop er økologisk og bliver produceret af lokale farmere på små plantager, hvor der er fokus på bæredygtighed og respekt for omgivelserne og med mindst mulig CO2-udledning.

Læs mere om julekalenderen her: www.okologisk-supermarked.dk/shop/julekalender-med-te

Julekalender med økologisk te – 99.00 DKK

LÆS OGSÅ: Julekalendere til den kreative kvinde – med strik, perler, nål og tråd

Lakrids by Johan Bülow – Julekalender 2018

Hvem ville virkelig elske en lakrids-kalender? Julekalenderen fra Johan Bülow er fyldt med glimtende kugler, knasende overraskelser og søde fornøjelser. Den flotte æske vil pynte både på kontor og i stue, imens der tælles ned til juleaften. Giv en gave, der vækker glæde igennem hele december, hvor modtageren kan nyde de små, lækre overraskelser med lakrids og chokolade.

Læs mere om julekalenderen her: www.trendyliving.dk/shop/lakrids-by-johan

Lakrids by Johan Bülow – Julekalender 2018 – 299.00 DKK

ASOS Face and Body Advent Calendar

Engelske ASOS, som du måske allerede har shoppet tøj hos, kan også det der med julekalendere! Først en kalender til hende, der elsker skønhedsprodukter og makeup. Kalenderen er fyldt med 24 og store små overraskelser til hår, hud og ansigt og gemmer blandt andet på en Clinique Moisturiser, en Sand & Sky Australian Pink Clay Mask og en Bobbi Brown Smokey Eye Mascara.

Læs mere om julekalenderen her: www.asos.com/beauty-extras/the-face-body-advent-calendar

ASOS Face and Body Advent Calendar – 580.00 DKK

Ginger Ray Christmas envelope advent calendar

Hos ASOS finder du også denne yndige kuvert-kalender fra Ginger Ray, hvor du kan skrive små hilsener til din bedste veninde. Udover selve kalenderen får du også 24 nummererede guld-klistermærker, 24 kort i fem forskellige designs og 24 kuverter, der er klar til at blive fyldt med søde tanker.

Læs mere om julekalenderen her: www.asos.com/ginger-ray/ginger-ray-christmas-envelope-advent-calendar

Ginger Ray Christmas envelope advent calendar – 135.00 DKK

Lav din egen pakkekalender

I BlandSelvJulekalenderen kan du helt selv bestemme, hvad julekalenderen skal indeholde. Den fine julekalender med koglemotiv gemmer på 24 låger, som du selv kan fylde. Den indre plasticbakke (som også er godkendt til fødevarer) har dybe huller af forskellige størrelse. Her er der plads til både store og små gaver.

Savner du inspiration til små kalendergaver, så har BilligParfume et stort udvalg af billige kalendergaver. Læs mere her: Shop for under 20 kr. og Shop for under 49 kr.

Læs mere om julekalenderen her: www.trendyliving.dk/shop/24-laage-julekalender

Julekalender med 24 låger, Kogler

5 betænksomme værtindegaver – til samme pris som en buket blomster!

Sinful Julekalender 2018

Måske er det denne julekalender du skal forkæle dig selv og kæresten med i år? Årets julekalender fra Sinful lægger op til en julemåned med kærlighed, nærvær og sensuelle oplevelser. Den erotiske pakkekalender indeholder populære bestsellere fra Sinful, og de 24 låger gemmer på sjovt sexlegetøj, forførende tilbehør til forspil og blid bondage. Denne kalender kan I nyde sammen hele december måned.

Julekalenderen kommer også med et inspirationshæfte, fyldt med tips til både nybegyndere og til par, der har lidt mere erfaring. NB! Kalenderen er kun kun lavet i et begrænset antal og blev hurtigt udsolgt sidste år.

Læs mere om julekalenderen her: www.sinful.dk/sinful-julekalender

Sinful Julekalender 2018 – 795.00 DKK

Læs alle de andre artikler om jul...

« Pak din kærlighedsbagage ud – og bliv klar til en ny kæreste
Julekalendere til manden 2018 »