Årets julekalender til par fra Sinful Kategori: Jul, Parforhold, Shopping – Tags: , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

2019: Julekalender til par, der vil gerne forkæle hinanden

Årets julekalender til par fra Sinful skal nok give masser af romantik i december! Midt i brunkagebagning, julegaveindkøb og generel julestress kan romantikken i forholdet godt blive lidt klemt i december. Men det er en skam, for de mange mørke timer i julemåneden kalder på ekstra forkælelse, og gerne noget der kan foregå under den lune dyne.

Vil du gerne gøre din elskede glad hele december måned, så giv ham en gave, I kan bruge sammen. Årets julekalender fra Sinful lægger op til en julemåned med kærlighed, nærvær og sensuelle oplevelser. Måske er det denne julekalender, du skal forkæle dig selv og kæresten med i år?

♥ Læs mere om julekalenderen fra Sinful og køb den her! ♥

julekalender til par

Sinful julekalender 2019 – 795,00 kr.

En julekalender, hvor I glæder jer til at skulle i seng

Sinful har spurgt, om Lou Noire ville skrive lidt om julekalenderen til par, og det gør vi gerne. Det er nemlig virkelig en god julekalender! (I artiklen her forekommer der derfor reklamelinks.)

Julekalenderen fra Sinful er et sjovt og spændende alternativ til den traditionelle julekalender. Den erotiske pakkekalender indeholder populære bestsellere, og de 24 låger gemmer på pirrende sexlegetøj, forførende tilbehør til forspil og de lidt mere kinky produkter til blid bondage. Nyd spændingen, når I åbner lågen sammen – det bliver en forrygende december!

Køb den som en overraskelse til din kæreste eller giv hinanden en julekalender, hvor I glæder jer til at komme i seng og åbne dagens låge!

Hvordan ser julekalenderen ud?

Når du har bestilt julekalenderen fra Sinful, vil du efter en dag eller to modtage en stor, tung pakke. Forsendelsen er diskret indpakket, så det ikke er muligt for børn og andre nysgerrige øjne at se, hvad den indeholder. I pakken finder du en eksklusiv julekalender med 24 låger. Julekalenderen er så fin, at den sagtens kan bruges som fræk julepynt i soveværelset hele december.

Julekalenderen kommer også med et inspirationshæfte (på engelsk), fyldt med eksperttips til både nybegyndere og til par, der har lidt mere erfaring. Hvis spændingen skal bevares, så undlad at bladre forud. I hæftet kan I nemlig læse om, hvordan de forskellige ting kan bruges.

♥ Læs mere om julekalenderen fra Sinful og køb den her! ♥

julekalender til par

Sinful julekalender 2019 – 795,00 kr.

Som det ses, er der ingen nissemotiver på kalenderen, så den kan også sagtens bruges til at tælle ned til en romantisk begivenhed resten af året. Forær den til din forlovede 24 dage inden brylluppet eller brug den som nedtælling til en romantisk kæresteferie.

Hvad indeholder julekalenderen fra Sinful?

Med tilladelse fra Sinful blev de første fire låger åbnet her på redaktionen. Gaverne skal ikke afsløres her, blot at det er sexlegetøj i en virkelig lækker kvalitet, der lægger op til en julemåned fyldt med dejlige overraskelser. Indholdet af kalenderen er også lige præcis så uskyldigt eller frækt, som fantasien rækker til.

Bag lågerne gemmer der sig 24 fristende sager, der kan sprede masser af stemning i december. Julekalenderen har en samlet værdi af 2.300,00 kr., men den koster kun 795,00 kr. Julekalenderen er en ny og opgraderet version af sidste års bestseller og over halvdelen af produkterne er helt nye overraskelser. Der medfølger desuden en gratis Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 50 ml. til alt jeres nye legetøj.

♥ Læs mere om julekalenderen fra Sinful og køb den her! ♥

julekalender til par

Indholdet i Sinful julekalender 2019 – 795,00 kr.

Resten er en hemmelighed, men I kan godt glæde jer! Med lad være med at vente for længe med at købe den. Kalenderen er kun lavet i et begrænset antal og blev hurtigt udsolgt sidste år. Køb julekalenderen fra Sinful her!

NB! Købte I den erotiske pakkekalender kalenderen fra Sinful sidste år, skal det lige tilføjes, at indholdet ikke er det samme igen i år.

Til begyndere og let øvede

Julekalenderen er især god til begyndere i den blide del af bondage-universet, som ikke har så meget sexlegetøj endnu. Har I allerede en del sexlegetøj i skuffen, vil der sandsynligvis være et par gengangere i kalenderen. I vil dog stadigvæk kunne få meget sjov ud af julekalenderen, for der er ingen større glæde end forventningens glæde. Så glæd jer – ikke bare til at fnise sammen, når dagens låge skal åbnes, men også til at prøve tingene på hinanden.

Julekalenderen fås også i en deluxe-udgave

Købte i julekalenderen sidste år, eller vil I gerne have udvidet sortimentet i skuffen, kan deluxe-udgaven af julekalenderen fra Sinful også anbefales. Her får I 24 populære produkter fra kendte brands som Sinful, We-Vibe, Obaie og Tenga samt mange flere. Deluxe-julekalenderen indeholder sexlegetøj og erotisk tilbehør til både hende, ham og par til en værdi af hele 3.500,00 kr., men koster kun 1.295,00 kr.

Deluxe-julekalenderen henvender sig til alle legesyge par og er især velegnet til jer, der allerede har erfaring med sexlegetøj og ønsker det bedste af det bedste.

Læs mere om deluxe-julekalenderen fra Sinful her: Sinful Deluxe Julekalender 2019

julekalender til par

Sinful Deluxe Julekalender 2019 – 1295,00 kr.

NB! Alle priser var gældende på datoen for indlægget, men kan have ændret sig siden. Tjek prisen ved at følge linket.

kærlighedskuponer

24 Kærligheds-kuponer til ham, der skal forkæles – 29,95 kr. – køb dem her!

Se flere små uartigheder her

« Smagfulde julegaver til te-elskeren
Pakkekalender til manden – 24 gode ideer »