De 3 bedste steder at gemme sexlegetøjet Slået op i: Erotik – Emner: , ,

Hvor skal du gemme sexlegetøjet?

Lever du i evig angst for at børn eller andre sarte sjæle skal finde dit hemmelige gemmested med sexlegetøjet? Bor alt dit dyre, frække sexlegetøj i en gammel skotøjsæske under sengen med et håndskrevet ”HEMMELIGT!!!” på toppen? Her får du tips til at gemme dit sexlegetøj godt, så andre ikke finder det.

Kreative gemmesteder til sexlegetøjet

Hvis du gerne vil slippe for, at din svigermor kommer ind i stuen med din glidecreme i hånden og en kommentar om, at din nye creme da er lidt flydende i det, så er det måske på tide, at du finder et mere sikkert sted til dit voksen-legetøj.

Lou Noire, der har boudoiret fyldt med bøger, har fundet en smart løsning. Trækker man bøgerne ud på bestemte sektioner, vil man her finde andet end kogebøger og fortællinger om vandreture i det skotske højland. En af bøgerne er også hul, og den skal man ikke kigge i, hvis man ikke vil have forstyrret sin nattesøvn.

Men har du ikke selv soveværelset fyldt med bøger, og vil du gerne have noget, der kan låses af, så kommer her tre gode steder, hvor du kan opbevare dit sexlegetøj, væk fra nysgerrige blikke og pinlige optrin. Alle kræver de, at du låser af med en nøgle, som selvfølgelig også skal have sit eget gemmested, gerne i en vase, på den øverste hylde eller ovenpå skabet, hvor kun du ved, at den er.

Gemmested 1 – i en taske eller kuffert

 

Det oplagte sted er en beautyboks med lås på, hvor du kan gemme de små, men ikke mindre anstødelige sager: glidecreme, håndjern og masker.

Gemmested 2 – sengebordet

Et sengebord, der kan låses, er også en god investering. Ud over de rigtig slemme ting, kan sengebordet også gemme på pikant lingerie og stemningsskabende godnatlæsning.

Der findes mange smukke sengeborde, der kan låses, og kan du ikke lige finde det rigtige, så kan en smuk, antik kommode også bruges eller et større eller mindre arkivskab.

Vælger du denne løsning, skal du dog lige overveje, at du måske kan få spørgsmål om, hvad den skuffe egentlig indeholder, siden du vælger at holde den aflåst.

Gemmested 3 – bag tøjet i skabet

 

Men hvad med sådan et pengeskab, som det du finder på hotellerne? Det kan evt. gemmes væk inde bag tøjet bagerst i skabet. Er du fiks på fingrene, eller kender du en, der kan hjælpe, er det oplagt at bygge et lille skab samme sted, hvor størrelsen passer til de ting, du nu gerne vil gemme væk.

24 frække kuponer – der nemt kan gemmes væk!

Forær de 24 romantiske og uartige kærlighedskuponer som en ekstra lille gave til fødselsdagen eller Valentinsdag. Eller lav en uartig pakkekalender med 24 frække overraskelser til jul. Eller bare, når du har lyst…

Sammen med de færdige kuponer får du også en forside, så du kan lave et frækt, lille kuponhæfte til ham eller hende, der skal forkæles. Pakken indeholder også blanke kuponer, i det tilfælde at modtageren har… særligt uartige ønsker.

Køb dem her: 24 frække kuponer
Lou Noire - Frække kuponer - Banner

Se flere små uartigheder her

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!