Disse billeder skal du vælge til din datingprofil Slået op i: Dating – Emner: , , ,

Hvilke billeder skal du sætte på din datingprofil?

Med til en god datingprofil hører også en stak virkelig gode profilbilleder. Her kan du give din drømmemand et godt og realistisk billede af, hvordan du ser ud. Har du lagt et billede op som i starten af denne artikel, så viser det måske ham, at du godt kan lide at gå en lang tur på en frostklar vinterdag, men han har samtidig ikke en chance for at vide, hvordan du ser ud under alt skitøjet. Læg derfor gerne 4-5 billeder op af dit ansigt og i fuld figur.

Har du kun ansigtsbilleder på din profil, så få taget et hvor man kan se hele din krop. Det kommer han jo også til før eller siden.

Har du ikke heldet med dig med det samme, så husk at opdatere dine billeder, hvis du for eksempel skifter hårfarve.

Sådan tager du et godt profilbillede til din datingprofil

Dine billeder skal vise, hvem du er, fra din mest positive side. Få gerne din veninde til at tage nogle gode billeder af dig, hvor du smiler og ser frisk og tiltrækkende ud. I kan tage billederne hjemme hos dig eller gå ud i naturen eller hen på din yndlingscafé. Lad være med at lave billederne alt for opstillede, men vis ham hvem du er, og hvad du kan lide at lave.

Vær opmærksom på, hvad du udstråler på dine billeder. Hvis du ser trist og kedelig ud, tiltrækker du triste og kedelige mænd. Øjnene er sjælens spejl, så prøv at tænke på noget rart og smile med øjnene.

Læs Den lille bog om dating

I Den lille bog om dating kan du læse mere om, hvad du IKKE skal gøre på dine profilbilleder! Der er også gode tips til dig, der helst ikke vil have et billede på din profil.

Den lille bog om dating er også fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud.

En kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Køb den her: Den lille bog om dating
Banner - Den lille bog om dating - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om dating...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!