Disse billeder skal du vælge til din datingprofil Kategori: Dating – Tags: , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Hvilke billeder skal du sætte på din datingprofil?

Med til en god datingprofil hører også en stak virkelig gode profilbilleder. Her kan du give din drømmemand et godt og realistisk billede af, hvordan du ser ud. Har du lagt et billede op som i starten af denne artikel, så viser det måske ham, at du godt kan lide at gå en lang tur på en frostklar vinterdag, men han har samtidig ikke en chance for at vide, hvordan du ser ud under alt skitøjet. Læg derfor gerne 4-5 billeder op af dit ansigt og i fuld figur.

Har du kun ansigtsbilleder på din profil, så få taget et hvor man kan se hele din krop. Det kommer han jo også til før eller siden.

Har du ikke heldet med dig med det samme, så husk at opdatere dine billeder, hvis du for eksempel skifter hårfarve.

Sådan tager du et godt profilbillede

Dine billeder skal vise, hvem du er, fra din mest positive side. Få gerne din veninde til at tage nogle gode billeder af dig, hvor du smiler og ser frisk og tiltrækkende ud. I kan tage billederne hjemme hos dig eller gå ud i naturen eller hen på din yndlingscafé. Lad være med at lave billederne alt for opstillede, men vis ham hvem du er, og hvad du kan lide at lave.

Vær opmærksom på, hvad du udstråler på dine billeder. Hvis du ser trist og kedelig ud, tiltrækker du triste og kedelige mænd. Øjnene er sjælens spejl, så prøv at tænke på noget rart og smile med øjnene.

LÆS OGSÅ: 5 gode bøger om dating – til dig, der leder efter Drømmemanden

5 ting, du ikke skal gøre med dine profilbilleder

1. Lad være med at lyve! Hvis du er tyk, så stå ved det. Undgå at lægge billeder på fra dengang, du var tyndere. Hvis du er bange for at blive valgt fra på grund af din krop, så tag noget pænt tøj på og vær stolt af hvordan du ser ud. Du vil gerne møde en mand, der kan lide dig, som du er. Ikke en, der kan lide dig for noget du var, eller engang bliver til.

2. Det er heller aldrig en god ide at photoshoppe dine billeder. Hvis I klikker, skal han se dig i virkeligheden på et tidspunkt, og så er det ikke godt, hvis han bliver alt for overrasket eller slet ikke kan kende dig.

3. For meget kavalergang og trutmund tiltrækker de forkerte mænd. Du må gerne vise, hvad du har, men du må ikke vise dig frem på dine billeder. Det er ikke et katalog til et bordel. Han må gerne se, at du har en krop, men du behøver ikke at vise ham det hele af den, før I overhovedet har mødt hinanden.

4. Lad være med at vise billeder af andre, for eksempel et gruppebillede fra en skæg fest, især hvis du ikke har fået lov, og slet ikke hvis du ikke fortæller hvem af dem, der er dig.

5. Lad være med at vise billeder af andet end dig. Han har ikke brug for at se billeder af dine designermøbler (og det frister også tyveknægte), og har du et kæledyr, er det rigeligt med ét enkelt billede. Er der flere, kan han få tanken, at uanset hvad han gør, så bliver han aldrig vigtigere end din undulat.

Vil du ikke have billede på din profil?

Der kan være mange grunde til, at du ikke ønsker at have et billede på din datingprofil. Det er dog ikke en særlig god ide, hvis du leder efter din nye kæreste. Nogle datingportaler kræver ligefrem, at du lægger et billede op, før du kan begynde at date.

Og én ting er i hvert fald helt sikker: Du mister chancen for at møde rigtig mange potentielle kæresteemner, hvis du ikke har et vellignende billede på din profil. Du bliver simpelthen sorteret fra med det samme – ligesom du sikkert også selv gør med de mænd, du ikke kan se.

Men hvad kan du så gøre? Du kan jo hoppe ud i det og blive bekræftet i, at netdating ikke er farligt eller flovt. Alle netdater i dag, også dine kolleger og de andre forældre fra børnenes skole. Hvis du har andre grunde til at fravælge profilbilledet, så vil du måske have større glæde af at møde ham ude i virkeligheden. Hvordan du gør det, kan du læse om her: Hvor gemmer alle de gode mænd sig?

Læs Jagten på Drømmemanden – en sjov bog om dating!

I Jagten på Drømmemanden er DU heltinden i den sjove fortælling om at finde kærligheden. I den eventyrlige historie må du finde den rigtige vej gennem Datinghelvedets labyrint med endeløse dates og lige så talrige akavede samtaler. Men pas på: I Datinghelvedet vrimler det med utro mænd, forholdsangste driblere, der vil holde dig hen langt ind i evigheden og playere, der kun er ude efter et hurtigt knald. Så træf dine valg med omtanke!

Og husk at kærlighedens spil er fuld af tilfældigheder: Siger du ja til det ene, går du glip af det andet, og siger du nej, går du glip af det hele. Følg tallene og lad eventyret udrulle sig. Er den lykkelige slutning ikke så lykkelig igen, kan du heldigvis altid gå tilbage i historien og vælge noget andet. Men nu ikke noget med at snyde og læse foran!

Læs alle de andre artikler om dating...

« Takt & Tone på daten
Sådan laver du en god tekst til din datingprofil »