Billig ferie i Los Angeles på budget – sådan sparer du penge 18. februar 2019 – Kategori: Rejser – Tags: , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Har du husket guidebogen? Køb den på Saxo.com – 199.95 DKK

En billig ferie i Los Angeles

Los Angeles er en dyr by at være turist i, hvor du hele tiden skal have pengepungen op. Det kan dog faktisk godt gøres billigt, og der er mange måder, hvor du kan få dine rejsepenge til at holde lidt længere.

Læs her om, hvordan du sparer penge på din tur til Los Angeles:

Sådan sparer du penge på overnatning i Los Angeles

En af de rigtig store poster i budgettet for en rejse til Los Angeles er overnatningen. Det tager tid at finde billig overnatning i Los Angeles, men det er bestemt ikke umuligt.

Leder du efter hoteller i Los Angeles på Hotels.com, kan du se, at du ofte kan spare penge ved at booke fra dag til dag. Derfor kan du med fordel booke en overnatning eller to hjemmefra. Brug lidt tid på de gængse overnatningsportaler, når du er ankommet og find det næste hotel, ofte med rabat. Især i så stor en by som Los Angeles kan det også være smart at flytte rundt i de forskellige bydele for at få set det hele.

NB! Finder du hotelværelser med “Queensize”-senge, er det rart at vide, at sådan en er stor nok til to.

Se også hotel-anbefalingerne nederst på siden!

Sådan sparer du penge på mad i Los Angeles

Lejer du en lejlighed med eget køkken i Los Angeles, kan du leve meget billigt ved selv at lave mad. Der er mange velassorterede supermarkeder i byen med et stort udvalg, også af både økologiske og veganske madvarer.

Smør en sandwich og tag den med i tasken, når du skal ud i byen, eller spis billigt ved de mange food trucks. Læs mere her: Hvor skal du spise i Los Angeles?

Spar penge på mad i Los Angeles og køb ind i supermarkedet.

Sådan sparer du penge på transport i Los Angeles

Skal du bare bo i Los Angeles og rundt og se seværdighederne i byen, kan det slet ikke betale sig at leje en bil. Det er nemt og billigt at komme rundt med bus og metro. Køb et TAP-kort til en uge for $25 – og så må du køre ubegrænset på de mere end 200 busruter og 6 metrolinjer.

Du bliver måske også glad for at vide, at der er gratis shuttlebusser til de store attraktioner, blandt andet Universal Studios, Disneyland og Citadel Outlets. Klik ind på hjemmesiderne, hvor du tit kan finde information under “How to get there”. Tjek også på busstoppestederne i Downtown, hvor mange shuttlebusser har et stop.

Sådan sparer du penge på oplevelser i Los Angeles

Det er dyrt at komme i Disneyland – og endnu dyrere at komme ind i Universal Studios! Heldigvis byder Los Angeles på mange billige eller gratis attraktioner og seværdigheder.

  • Det koster ikke noget at se på alle stjernerne på Hollywood Boulevard.
  • Tag en smuk spadseretur langs stranden fra Santa Monica til Venice Beach. Det er gratis at komme ud på den berømte Pier i Santa Monica, og udsigten er god.
  • Fra US Bank Tower er der også den vildeste udsigt ud over hele Los Angeles. Det koster kun £25 pr. person at komme op i tårnet, og billetten giver også adgang til udstillingen i Sky Space. I stedet for rutschebanerne i Disneyland kan du også tage en tur udenpå i glasrutschebanen mere end 300 meter over jorden.
  • Det er også gratis at besøge det ældste hus i Los Angeles, Avila Adobe. Huset har stået siden 1818, hvor området stadig hørte under Mexico. Læs mere om det her og områdets andre gratis museer: El Pueblo.
  • Nytårsdag kan du gratis – og sammen med 2 millioner amerikanere – komme til Rose Parade i Pasadena. Det festlige nytårsoptog er klart et besøg værd!

I indlægget her kan du også finde billige eller gratis oplevelser: 8 fantastiske seværdigheder i Los Angeles

Det er helt gratis at se på stjernerne på Hollywood Boulevard.

Sådan sparer du penge på mobilregningen i Los Angeles

Det er svært at finde rundt i Los Angeles uden Google Maps, men har du ikke gratis internet i USA i din mobilpakke, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse at bruge mobildata i udlandet.

Heldigvis er der altid gratis internet i Starbucks, som du kan benytte, når du køber en kop kaffe. Det samme gælder for mange boghandlere, supermarkeder og de offentlige biblioteker.

Husk også at tage en powerbank til telefonen, så du ikke løber tør for strøm. Det er ikke alle caféer, der har stik til rådighed, og du slipper også for at slæbe rundt på en omformer til dit danske stik.

Pearl Powerbank med spejl – 239.00 DKK

Find et billigt hotel i Los Angeles

Los Angeles byder på hoteller i alle prisklasser, og det kan være svært at vælge. Her får du anbefalinger til tre skønne hoteller i Los Angeles – der alle er til at betale! Alle hoteller kan bookes direkte igennem Hotels.com:

LÆS OGSÅ: Hvor skal du bo i Los Angeles?

Et godt og billigt hotel – med autentisk diner i stueetagen

Leder du efter et godt og billigt hotel tæt på det hele, kan Best Western Plus Hollywood Hills Hotel anbefales. Her bor du med Hollywood Boulevard lige rundt om hjørnet og tæt på både metro (Hollywood/Vine) og afkørsel til freewayen. Hotellet har egen swimmingpool, og der er køleskab og mikrobølgeovn på værelset. I samme bygning finder du også The 101 Coffee Shop, en autentisk diner med en pragtfuld brunch.

Et dejligt hotel ved vandet

Er du mere til Berliner-stemning, så skal du vælge det rå og autentiske Venice Beach. Her er hotelpriserne lavere end i Santa Monica – og så er her vildt hyggeligt! Du har stadigvæk den dejlige strand og masser af liv og fest. På det cool Cadillac Hotel i starten af Venice Beach bor du med havudsigt og lige i nærheden af dér, hvor det hele sker. Beliggenheden i udkanten af de mere festlige områder sørger dog for, at du også kan få din nattesøvn.

Bo lidt uden for byen – og spar penge

Jo længere ud af byen du kommer, jo billigere bliver hotellerne også. Gør det dig ikke noget at bo lidt udenfor det værste turistmylder i Los Angeles, og planlægger du at leje bil, så kan Sportsmen’s Lodge i det nordlige Los Angeles anbefales. Hotellet ligger i hjertet af Studio City, og der er gratis shuttlebus til Universal Studios. Hotellet har en kæmpe swimmingpool.

Se flere hoteller her: 8 fantastiske hoteller i Los Angeles.

Hvordan kommer du til Los Angeles?

Det tager ca. 15 timer inklusiv en mellemlanding at komme fra København til Los Angeles. Flyver du med Norwegian, er turen uden mellemlandinger og kan gøres på “kun” 11 timer. Jo tidligere du booker, jo billigere bliver det. Du kan bruge momondo til at søge efter billige flybilletter til Los Angeles. Her kan du også vælge at søge efter pakkerejser med både fly og hotel.

Læs alle artikler om Los Angeles

24 Kærligheds-kuponer til ham, der skal forkæles – 29.95 DKK

« Rockabilly- og pinup-shops i Los Angeles
Hvor skal du spise i Los Angeles? »