Pak din kærlighedsbagage ud – og bliv klar til en ny kæreste Slået op i: Dating – Emner: , , ,

Gør dig klar til en ny kæreste

Vil du gerne være klar til at møde en nye kæreste? Vi samler sammen gennem livet i den store, mentale kuffert. Tag dig tid til at pakke den ud igen, især efter et langt forhold. Det er ikke noget, en ny kæreste skal hjælpe dig med. Du kan ikke forlange af andre mennesker, at de skal løse de problemer, du ikke selv kan. Livet er dit eget ansvar. Selvfølgelig hjælpes man ad i et parfold, men jo flere dårlige ting du selv slæber med ind, jo mere skal du være i stand til at kunne acceptere hos en kæreste.

En kæreste skal bare være en kæreste

Du har en forpligtigelse overfor din kommende kæreste til at få ryddet op i den kuffert, inden du slæber den videre ind i det næste forhold. Det er ikke din nye kærestes opgave at hjælpe dig med at slikke sårene fra den forrige eller give dig den kærlighed, du ikke fik fra dine forældre.

Du kan ikke blive ved med at forvente, at dine veninder samler dig op, hver gang du har haft et forhold til samme type trælse mand. På et tidspunkt bliver de trætte af det, og så har du ingenting. Hvis du ikke vil bruge din tid på at overveje, hvad det var, der fik dig ud af dit gamle forhold, så ender du med samme sure nisse, nu bare med en anden farve striktrøje.

Du er den eneste, der kan finde en kæreste til dig, som du har lyst til at være sammen med. Det arbejde må du gøre selv. Du bliver nødt til at finde ud af, hvorfor du hele tiden og igen vælger den samme type, som du ikke kan holde ud, eller som gør dig ked af det. Og få noget psykologhjælp, hvis du ikke selv kan finde løsningen.

En mand er ikke en schweizerkniv

En mand kan ikke hjælpe dig af med, at du har haft en dårlig barndom, at din eks kørte psykisk terror på dig, eller at du er genert i større forsamlinger. Det kan du kun selv. Det er ikke din kommende kærestes problem, at du er født rastløs og ikke trives i dit job – det kan du kun selv fikse.

En mand kan alligevel ikke trylle dit lave selvværd godt igen eller fikse din trang til at pine dig selv med at være kæreste med skodmænd. En mand er en mand er en mand – og længere er den ikke. Dine problemer er ikke løst, bare fordi du får en ny kæreste. Til gengæld er en mand, hvis altså den rigtige mand, en bonus i dit liv – hvis du er klar til at blive elsket. Så få nu bare lynet den kuffert op!

Læs Den lille bog om dating

Den lille bog om dating er også fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud.

En kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Køb den her: Den lille bog om dating
Banner - Den lille bog om dating - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om dating...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!