Dametaske-BINGO Kategori: Sjov – Tags: , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Skal du mødes med veninderne i weekenden? Hvad med et spil Dametaske-BINGO? Dametaske-BINGO kan også spilles i frokostpausen, på byturen eller som en icebreaker til en middag, hvor ikke alle kender hinanden lige godt – men det kommer I til!

Spilleregler

Alle deltagere henter deres taske, rygsæk eller net og får udleveret en BINGO-plade. Inden spillet går i gang, må der ikke byttes rundt på taske-indholdet mellem deltagerne eller lånes fra værtinden.

Alle får udleveret en BINGO-plade, og en der printes en ekstra, hvor ordene klippes ud. Der vælges nu en Opråber, som får beholderen med de udklippede ord. Er der en veninde, der konsekvent kan tage hjemmefra kun med telefon, nøgler og pung i lommerne, udnævnes denne automatisk til Opråber – og får masser af ros!

Opråberen råber ét ord op af gangen og viser dette til deltagerne. Disse gennemgår nu indholdet af deres dametaske, og findes den nævnte genstand, må der sættes et kryds over ordet på BINGO-pladen. I tvivlsspørgsmål er det Opråberen, der afgør udfaldet.

Der spilles først til én række, vandret, lodret eller diagonalt, og efterfølgende til fuldt kort. Ved begge tilfælde, når en deltager hhv. kan afkrydse en hel række og et fuldt kort, råbes der: ”BINGO! Jeg har hele tasken fuld!”

(Hent i en printvenlig udgave – klik her!)

 

« Den bedste opskrift på Cosmopolitan
The Golden Circle på Island »