Det vigtigste, du skal vide om netdating Slået op i: Dating – Emner: , ,

Netdating for begyndere

Vil du i gang med netdating, så får du her et par gode tips til at komme godt fra start. Først og fremmest handler det om at lede de rigtige steder. Udvalget af datingsider og -apps, hvor du kan møde mænd, er stort, og det er antallet af singlemænd også.

Når du har fundet en sød mand på en datingside, så lad være med at vente på, at du bliver kontaktet, men skriv til ham med det samme. Og lad være med at bruge for lang tid på det første brev eller forvente et svar. Nogle mænd bruger kun siderne til at få bekræftelse, og andre er allerede i forhold, så spild ikke tiden med at skrive en hel roman i den første besked.

I Den lille bog om dating får du masser af gode tips til at få etableret den første kontakt. Her kan du blandt andet læse om, hvad du skal skrive i den første besked til ham den søde.

Den første date

Når I så har skrevet lidt sammen, så aftal et møde. Det er spild af tid at sende breve frem og tilbage i flere måneder, hvis der slet ingen kemi er, når I mødes. Tag ud og drik en kop kaffe eller gå en tur. Lange første dates, hvor du ikke kan slippe væk er en dårlig ide. I kan altid forlænge daten med en biograftur eller en middag, men det er svært at tage hurtig afsked fra en weekendtur med en mand, der kun taler om alle de fisk, han har fanget i tidens løb.

Der er ingen grund til at gå i panik over den første date. Tænk på det som to mennesker, der skal have en hyggelig snak for at finde ud af, om der skal være en date nr. 2. Så er du også mere afslappet, og skuffelsen er ikke så stor, hvis det viser sig, at han har sendt et billede fra dengang, han vejede 20 kilo mindre.

Netdating – en øvelse i at møde mænd

Men ellers er netdating er en god måde at øve sig i at møde mænd. Og husk, jo flere du ser til en helt uforpligtende kop kaffe, jo nemmere bliver det. Lad være med at tage det for mere, end det er, for det er jo bare et møde med et fuldstændig fremmed menneske, du måske ellers aldrig ville have mødt.

Og selv om der måske ikke er en du bare klikker med, så kan du på den måde få mange hyggelige dates. På den anden side af skærmen sidder der jo højst sandsynligt et menneske, der er i samme situation som dig: som gerne vil bekræftes i, at der stadig er nogen, der synes, man er sød, og som også gerne vil ud og møde nogle nye mennesker!

Læs Den lille bog om dating

Den lille bog om dating er også fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud.

En kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Køb den her: Den lille bog om dating

Banner - Den lille bog om dating - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om dating...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!