Drømmer du om at skrive en bog? Kategori: Livsstil – Tags: , , ,

Har du en bog i maven?

Drømmen at blive forfatter og skrive en bog kan være meget stærk. Ideerne bliver skriblet ned på små papirlapper, der hober sig op i skrivebordsskuffen – men hvordan får du nogensinde sat det sammen til en hel roman? At skrive en bog kræver ikke bare flid men også særlige teknikker, og heldigvis er der andre forfattere, der gerne vil dele deres tips med dig!

Her får du en liste over bøger, der er gode at læse, hvis du drømmer om at skrive din egen bog!

Gode bøger om at skrive en bog

Skriv – Julia Cameron

Julia Cameron har udgivet flere bøger om at skrive. Skriv – en opfordring til at udvikle din kreativitet er en god begynderbog til dig, der er i gang med at gøre den store drøm om at blive forfatter til noget helt konkret. Julia Cameron lærer dig, blandt andet igennem teknikken med at skrive morgensider, at lytte til din indre forfatter-stemme og slukke for kritikeren.

Bogen er fyldt med gode øvelser til dig, der brænder for at komme i gang med at skrive din egen bog. Bogen er desværre udsolgt fra forlaget, men linket fører dig til bibliotek.dk, hvor du kan låne bogen: Skriv – en opfordring til at udvikle din kreativitet. Til gengæld kan en af hendes andre gode bøger Kreativitet stadigvæk fås som e-bog.

Kreativitet - Julia Cameron

Kreativitet af Julia Cameron. Klik på billedet og køb den hos Saxo.com!

Skriv – en bog om at skrive – Bente Clod

Bente Clod har i mange år undervist kommende og også erfarne forfattere i skriveteknik. I Skriv – en bog om at skrive har hun samlet alle sine bedste skrivetips fra en lang forfatterkarriere. Her får du en guide til at komme i gang med at skrive skønlitteratur, for eksempel romaner eller noveller.

Skriv – en bog om at skrive indeholder mange konkrete skriveopgaver og eksempler. Det bedste ved bogen er, at den har svar på mange af de spørgsmål, du sidder med, når du går i gang med at skrive en bog. Hvordan markerer du for eksempel i teksten, at her er der tale om en sætning, som hovedpersonen siger højt? Bente Clod giver dig svaret!

Skriv - en bog om at skrive - Bente Clod

Skriv – en bog om at skrive af Bente Clod. Klik på billedet og køb den hos Saxo.com!

Selvudgiver – Selvfølgelig! – Trine Toft

Måske har du slet ikke lyst til at udgive igennem et forlag? At være selvudgiver giver dig en uendelig frihed, men der er også rigtig mange ting, du har brug for at vide om at starte et forlag. Selvudgiver – Selvfølgelig! har primært fokus på at hjælpe dig igennem processen med at udgive din egen bog, men der er også mange skrivetips og gode råd om at få alle de løse papirlapper i skuffen samlet til en færdig roman.

Selvudgiver - selvfølgelig - Trine Toft

Selvudgiver – selvfølgelig! af Trine Toft. Klik på billedet og køb den hos Saxo.com!

Mangler du en sjov bog?

Jagten på Drømmemanden er en sjov datingbog, hvor du selv vælger handlingen. Bogen har 200 små afsnit, og historien skriver sig selv, imens du træffer dine valg: Vil du se ham igen? Er han virkelig enhver svigermors drøm? Og er det en god ide at drikke tequila med styrthjelm på? Læs mere her: Jagten på Drømmemanden

Banner - Jagten på Drømmemanden - Lou Noire - 69,95

Læs alle de andre bog-anbefalinger...

Besøg Lou Noires lille shop! Se alle de sjove spil og kuponhæfter her...

« Tag på en romantisk picnic med kæresten
Spil med ord på ferien »