En god bog til sommerferien: Sjove fortællinger om at finde Den Store Kærlighed Slået op i: Dating – Emner: , , ,

Mangler du en god bog til sommerferien?

Hvad skal du læse i sommerferien? Hvis du leder efter en god bog og et godt grin, så er du kommet til det rigtige sted. Holder du af sjove bøger om at finde Den Store Kærlighed, får du her en rigtig god anbefaling til en bog med ikke bare én, men mange romantiske historier.

Jagten på Drømmemanden vil forhåbentlig få dig til at grine af de morsomme kærlighedsforviklinger – perfekt til sommerferien. Pak strandtasken eller kufferten med den skønne bog!

Jagten på Drømmemanden – 69,95 kr.

En skøn bog til sommerferien

Jagten på Drømmemanden er en sjov datingbog, hvor du selv vælger handlingen i dit eget datingeventyr. Bogen har 200 små afsnit, og historien skriver sig selv, imens du træffer dine valg: Vil du inderst inde gerne se ham igen? Er han virkelig enhver svigermors drøm? Og er det en god ide at drikke tequila med styrthjelm på?

Der er mange timers underholdning i bogen, hvor du kan bladre frem og tilbage, alt efter hvordan du synes, historien skal forløbe. I Jagten på Drømmemanden er du nemlig selv heltinden i den medrivende fortælling om at møde kærligheden.

En fortælling, hvor DU er heltinden

I den eventyrlige historie må du finde den rigtige vej igennem Datinghelvedets labyrint med endeløse dates og lige så talrige akavede samtaler. Følg tallene igennem labyrinten og se, hvad der sker. Er den lykkelige slutning ikke helt så lykkelig igen, kan du heldigvis også bare starte forfra og vælge noget andet.

Men pas på: I Datinghelvedet vrimler det med utro mænd og forholdsangste driblere, der vil holde dig hen langt ind i evigheden. Så træf dine valg med omtanke, indtil du tilsidst står foran din Drømmemand. For dét er dating i en nøddeskal: Siger du ja til det ene, går du glip af det andet, og siger du nej, går du glip af det hele. Så god tur – hvis du tør!

Bogen koster kun 69,95 kr. og kan købes lige her: Jagten på Drømmemanden

Banner - Jagten på Drømmemanden - Lou Noire - 69,95

Se flere ting, du kan grine af her...

Besøg Lou Noires lille shop! Se alle de sjove spil og kuponhæfter her...

« Sådan læser du Jagten på Drømmemanden
Hvad koster det at holde en polterabend? »