Er det mig, der er noget i vejen med? Slået op i: Dating – Emner: , ,

Hvorfor er der ingen, der vil have mig?

“Er det virkelig mig, der er noget i vejen med?” Når man er single først et år, så to, tre og fire, så kan man godt begynde at tvivle på sit eget værd. Det er her, du begynder at spørge dig selv: Er jeg for tyk? Er mit hår grimt? Er jeg for maskulin? Er jeg for sexet? Er det fordi jeg er for klog? Siger jeg for dumme ting? Knalder jeg som en gammel, rusten Ford? Eller har jeg for meget nips?

Datinghelvedet er det sted på jorden, hvor der er allerværst at være. Du er endt her, fordi du så frygtelig gerne vil have en kæreste, men prinsen på den hvide hest lader vente på sig. I stedet møder du den ene trælse type efter den anden, går ud på dates med mænd, der ikke siger dig noget, knalder med mænd, der aldrig ringer igen – og skruer dig selv ned i spiral af dårligt selvværd, som giver et stadigt større ekko af ”Hvorfor er der ingen, der vil have mig?”

Vend spørgsmålet om

Inden du når dertil og skruer dig selv helt om på den anden side af jorden, så prøv lige at stoppe op. For jo, måske er det dig – men ikke på den måde, du tror. Måske er det ikke dig som person, men den type mænd du bevidst eller ubevidst går efter. Måske er der ikke andet i vejen med dig, end at du bare har en helt utrolig dårlig smag i mænd?

En helt klassisk selvhjælpsbogs-kliché er den med, at det eneste, alle de her mænd er tilfælles, det er dig. Og den er jo god nok: Det er dig selv, der vælger de her mænd. Og her er det interessant at vende spørgsmålet om, for hvorfor bliver du ved med at vælge mænd, der ikke vil dig? Hvorfor kan du kun lide nogen, der ikke kan lide dig?

Prøv at gøre noget andet

Hvis du er træt at at blive ved med at møde mænd, der gør dig ked af det, så skulle du måske til at prøve at gøre noget nyt. I Den lille bog om dating får du masser af helt konkrete tips til, hvad du kan gøre for at møde ham, der også går rundt og leder efter dig! Ham den rigtige, som du ikke kan leve uden.

Læs Den lille bog om dating

Den lille bog om dating er også fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud.

En kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Køb den her: Den lille bog om dating

Banner - Den lille bog om dating - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om dating...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!