6 erotiske bøger, som du bare må læse! Kategori: Livsstil – Tags: , , , ,

Erotisk litteratur – til lyst og glæde

Her får du en liste med inspiration til dampende, erotiske bøger, som du bare må læse! Det her er erotik set igennem kvindens øjne, skrevet af kvinder og til kvinder. Fælles for alle bøgerne er også, at der er en fantastisk velskrevet historie imellem de hotte scener – som der er ret mange af i alle historierne.

Der er nemlig ikke noget værre end at skulle bladre igennem et hel bog med et enkelt lille “Åh” på side 33. En god erotisk historie kan kendes på, at når man lægger bogen på ryggen, så åbner den sig på de særligt saftige passager – og sådan finder du frem til de rigtig gode romaner.

NB! Alle bøger kan købes hos Saxo.com. Tjek gældende priser ved at klikke på linket. Flere af bøgerne kan også fås som lydbøger, så du bare kan læne dig tilbage og lytte med.

Fanny eller Den sandfærdige historie om Fanny Hackabout-Jones og hendes eventyrlige oplevelser – Erica Jong

Erica Jong - Fanny - 9788702138061Laver du tricket med at lægge bogen på ryggen, vil Fanny afsløre en vifte af endeløse passager, hvor begær og lidenskab strømmer ud fra siderne. Men forfatteren Erica Jong kan meget mere end at skrive endeløse, erotiske passager. Hvad der i midten af 1700-tallet var en snavset og vulgær historie om den unge pige Fanny Hill (John Cleland: Fanny Hill. En glædespiges erindringer, 1749) bliver i Erica Jongs gendigtning fra 1981 til en svulmende roman om en kvinde, der er lige så sensuel, som hun er morsom og livsklog.

Bogen er skrevet som en dagbog til Fannys datter, og her kan du både læse om livet i 1700-tallet og møde en kvinde, der på bedste underholdende vis beruser sig i kødets lyster. Med sit fantastiske, maleriske sprog og dets eventyrlige univers er bogen allerede blevet en klassiker.

Læs bogen for at få et indblik i livet for en kvinde i 1700-tallet – og især for at den måde, som Erica Jong kan sætte ord sammen på. En erotisk klassiker for dig, der elsker velskrevede murstensromaner, hvor de ikke bare nøjes med at kysse og derpå dåne.

Læs mere om bogen her: Fanny

Udfordringen – Karen Fastrup

Udfordringen

Udfordringen – klik på billedet for at købe den hos Saxo.com!

Her har vi at gøre med en forfatter, der virkelig formår at skrive, så siderne damper! Karen Fastrup lader i Udfordringen fortællingen foregå i det Afrika, hun selv boede i, da novellerne blev til. Det er nemt at lade sig rive med ind i lugtene, varmen, sanseligheden og det mørke land.

Den erotiske roman er en fortælling i en fortælling. Bogen handler om seks forfattere fra seks forskellige steder i verden, der sammen skal tilbringe et halvt år sammen i Afrika. Et hus er stillet til deres rådighed. Alt er betalt. Til gengæld skal de skrive mindst én erotisk fortælling hver, til en for dem ukendt samler. Når en historie er færdig, læser forfatteren den op for de fem andre.

Fortællingerne bevæger sig ind og ud af hinanden, og vikler sig ind i forfatternes eget liv, så de bliver figurer i hinandens erotiske fortællinger, samtidig med at deres virkelige liv flettes sammen. En fantastisk fortælling om forelskelse, fantasier og begær, der samtidig er utrolig velskrevet.

Ligesom en af de andre store er Udfordringen også en bog, hvor du rent faktisk får en helt eventyrlig historie, og ikke bare sex. Der er masser af erotisk i bogen, men handlingen og historien vil fange dig lige så meget som de mere opildnende scener. Har du lyst til at læse ny erotisk litteratur med et stænk af Karen Blixen, vil bogen her ikke skuffe dig.

Læs mere om bogen her: Udfordringen

Zeemeermin og andre erotiske fortællinger for kvinder -Marianne Sophia Wise

Zeemeermin og andre erotiske fortællinger for kvinderZeemeermin er en samling af erotiske, fantastiske og humoristiske fortællinger om roller, forvandlinger, fascination og begær.

Læs om den unge studerendes pirrende oplevelser i Amsterdams Red Light District. Om rengøringsdamens overraskende møde med en særdeles sanselig robot. Om den mystiske totempæl, der viser sig at have helt særlige kræfter.

Om spøgelsesrytteren, der vækkes til live fra et 1700-tals maleri. Om den rejsendes iagttagelser af den sensuelle korsikanerinde. Og endelig om den erfarne elskers udfordrende samliv med kvinden, der ikke kunne blive våd.

En bog for dig, der gerne vil læse nyere erotisk litteratur.

Læs mere her: Zeemeermin

Venusdeltaet : erotiske noveller – Anaïs Nin

Venusdeltaet er en klassiker indenfor erotisk litteratur. VenusdeltaetAnaïs Nin levede et stormfuldt boheme-liv, der til fulde afspejles i disse fantastiske erotiske noveller. I 1940’erne havde Anaïs Nin brug for penge, og på bestilling skrev hun erotiske noveller til en ukendt samler. Oprindelig tog hun det som en indbringende spøg, men efterhånden blev hun optaget af et kombinere de pikante skriverier med sit eget poetiske univers.

Inden hun døde i 1977 redigerede hun er udvalg af novellerne i de to samlinger: Venusdeltaet og De små fugle, som har fået klassikerstatus som et vigtigt bidrag til den erotiske litteratur.

På samtlige sider af bogen finder du pasion og begær, så det driver ned af væggene – og dét i et smukt og velskrevet sprog. Pas på, når du åbner bogen – der kan godt komme damp ud!

Læs mere her: Venusdeltaet

Prøverummet : erotiske fantasier for kvinder – Lotte Garbers

Prøverummet Hver eneste dag opstår der masser af situationer, som kunne være blevet til erotik – en flirtende ekspedient i butikken, en forførende fyr i bussen, sanselige bekendtskaber på rejsen i syden … Hvad nu, hvis vi havde grebet de øjeblikke? Hvad kunne de have udviklet sig til?

Prøverummet er 10 historier om den erotik, der opstår i øjeblikke, hvor vi er åbne over for det. Om manden, der bliver nedlagt af en stærk, sanselig kvinde midt under konfirmationsfesten; om kvinden, der bevæger sig gennem Marseille som en kælen hunkat i løbetid, på jagt efter et hurtigt knald; om hustruen, der pirres voldsomt af, at en fremmed kvinde vil have sex med hendes mand.

Prøverummet er en bog fuld af erotiske fantasier til danske kvinder. Skrevet af en kvinde, der virkelig kan skrive og fortælle historier.Det er sensualitet og sex, så det slår gnister, og det kunne være enhver kvindes fantasier. De er skrevet med frækhed, legesyge, sødme og varme, og set med kvindeøjne, men det skulle undre, hvis ikke mænd også gerne vil følge med ind i prøverummet. Følg med ind i prøverummet!

Læs mere her: Prøverummet

O’s historie – Pauline Réage

O's historie & O vender tilbage

O’s historie & O vender tilbage

O´s historie af Pauline Réage er klassiker indenfor den erotiske litteratur. Den er så fyldt med piske, erotik og kvindeligt begær, at den selvfølgelig blev forbudt, da den udkom i 1954. I dag står den som et hovedværk indenfor den erotiske genre.

Den handler om den unge og smukke fotograf O, der vil gøre alt for at tilfredsstille sin elsker Rene. For at bevise sin kærlighed tager hun med til et slot i Roissy, hvor hun bliver oplært i kunsten at adlyde og underkaste sig.

Bogen handler om grænseoverskridende erotik og menneskets søgen efter renhed gennem smerte.

Her i en dobbeltudgivelse med O’s historie & O vender tilbage, hvor O vender tilbage til slottet i Roissy, og her nyder underkastelsens sødme.

Læs mere her: O’s historie & O vender tilbage

24 frække kuponer

Forær de 24 romantiske og uartige kærlighedskuponer som en ekstra lille gave til fødselsdagen eller Valentinsdag. Eller lav en uartig pakkekalender med 24 frække overraskelser til jul. Eller bare, når du har lyst…

Sammen med de færdige kuponer får du også en forside, så du kan lave et frækt, lille kuponhæfte til ham eller hende, der skal forkæles. Pakken indeholder også blanke kuponer, i det tilfælde at modtageren har… særligt uartige ønsker.

Køb dem her: 24 frække kuponer.

frække kuponer

Se flere små uartigheder her

Besøg Lou Noires lille shop! Se alle de sjove spil og kuponhæfter her...

« Polterabend – lav en skattejagt til bruden
Sådan laver du en cocktailhave »