Etsy – alt det, du ikke finder andre steder Kategori: Shopping – Tags: , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Hvorfor skal du handle på Etsy?

Etsy er en kæmpestor online markedshal, lidt som Amazon eller Ebay. Forskellen er dog, at du på Etsy kan finde håndlavede ting og vintage-fund. Her får du helt unikke ting, som du ikke kan købe andre steder, skabt af næsten 1 million kreative designere, syersker, kunstnere osv.

Er du på udkig efter en personlig notesblok, et par unikke øreringe, klistermærker, julekalendere, smukke bryllupsinvitationer, kagepynt, puder, brudekjoler, plakater – ja, hvad som helst, så kan du finde det på Etsy.

Hvordan handler du på Etsy?

Er du vant til at handle på Trendsales eller Den Blå Avis, så vil du også finde det nemt at handle på Etsy. Find det, du gerne vil købe, tjek at sælgeren sender til Danmark, læg det i kurven og betal. Skal varen sendes fra udlandet, kan det tage tid, inden den når frem til dig. Nogle sælgere starter også først med at producere varen, når du har bestilt den, så hav tålmodighed.

Vær opmærksom på, at du handler direkte med sælgeren, så kig efter dennes anmeldelser. Tilfredse kunder lægger tit en lille kommentar i bunden af sælgerprofilen. Det kan variere fra sælger til sælger, hvordan du kan betale, men oftest vil du finde de gængse kreditkort samt PayPayl.

Hvordan finder du det, du skal bruge?

Med så mange sælgere og så uendeligt mange varer, kan det være svært at finde rundt. Det kan anbefales, at du skriver så præcise søgeord som muligt, for eksempel [printable wedding invitation], [pattern rockabilly dress] eller [advent calendar]. I venstre side kan du afgrænse din søgning ved at vælge farve eller pris, ligesom du også kan vælge kun at se sælgere, der sender til Danmark. Du kan også nøjes med kun at få annoncer fra sælgere, der befinder sig i Europa, så du slipper for høje forsendelses- og toldomkostninger.

Når du finder en sælger, du kan lide, så husk også at føje dem til dine favoritter.

Kender du en, der skal forkæles lidt ekstra?

Forær ham de 24 kærligheds-kuponer som en sød overraskelse, til fødselsdagen eller som en julekalender. Eller giv en enkelt kærligheds-kupon på en dag, hvor din elskede trænger til ekstra forkælelse. Køb dem her: 24 Kærligheds-kuponer – til ham der skal forkæles!

kærlighedskuponer

Se flere artikler om shopping her...

« Pakkekalender til ham, der skal forkæles!
Læs en god bog: Fisk har ingen fødder »