Festlige, røde sko og sandaler – med alkoholvenlige hæle 24. maj 2018 – Kategori: Shopping – Tags: , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Røde sko og sandaler med hæle, du kan danse i!

Lou Noire gik som sagt på jagt efter røde hæle, der kunne passe til den smukke blå kjole med polkaprikkerne. Hele sættet skulle bruges til en fest, hvor der allerede var annonceret både band og DJ, og da Lou elsker at danse, så skulle skoene passe til anledningen.

Kriterierne for de perfekte røde sko var, at de først og fremmest skulle være i vintage- og retrostilen ligesom kjolen. Samtidig skulle de have hæle, som hun ikke ville snuble i, selv med flere glas vin i blodet. Endelig skulle skoene sidde godt fast på foden, gerne med en ankelrem, så de ikke kunne falde af under dansen.

Jagten på de perfekte røde sko førte hende vidt omkring til mange spændende skobutikker på nettet, og resulatet kan ses herunder. Som du jo nok ved, så kan det være svært at bestille sko, man ikke har prøvet, men her har Lou et godt råd: Er du i tvivl om størrelsen, så undersøg, om du kan returnere skoene. Hvis dette er muligt, så bestil flere størrelser hjem og send dem tilbage, der ikke passer.

NB! Alle priser var gældende på datoen for indlægget, men kan have ændret sig siden. Tjek priser ved at følge linket. Alle netshops nævnt i indlægget sender til Danmark, og hvor der kommer told på, er dette nævnt.

Læs også: Cherry Bomb Pinup – tøj og accessories med masser af kirsebær!

Lola Ramona

Lou starter altid med at kigge på sko hos danske Lola Ramona. Du kender sikkert allerede de fantasifulde sko og støvler, der ofte er dekoreret med sløjfer, prikker og striber. Du finder dog også sko i den klassiske vintage-stil, for eksempel disse røde slingbacks med peeptoe og 10 cm hæl. Læs mere om skoene her: www.lolaramona.com/collections/heels/products/june-red-suede

Lola Ramona June Red Suede Slingback Sandals – 1.042,55 DKK

Unique Vintage

Hos amerikanske Unique Vintage fandt Lou disse smukke højhælede røde stiletter, der nok skal lokke din indre tigerkilling frem. Selv om hælen er lige til den tynde side, så gør t-remmen, at skoene sidder godt fast på foden – og bliver der!  Den lukkede tå skjuler en platform under forfoden, og skoen er dekoreret med leopard-foer og en yndig satin-sløjfe. Hælhøjde: 11,5 cm. Bemærk, at der kommer told på fra USA. Læs mere om skoene her: www.unique-vintage.com/products/red-satin-t-strap-cutie-pie-heels

Red Satin T-Strap Cutie Pie Heels – $68.00

Læs også: 5 fantastiske sko til festerne i december

Chie Mihara

Spanske Chie Mihara har for længe siden vundet Lous hjerte! Her finder du sko, der får dig til at føle dig som en rigtig kvinde. De røde sandaler med den smukke blomsterdekoration er ingen undtagelse. Ruskindssandalerne har en solid ankelrem, der holder skoen fast på foden, og undersålen har anti-slip, så du ikke glider på dansegulvet. Hælhøjde: 4,6 cm (6 cm hæl med 1,4 cm platform). Fragten er inkluderet i prisen. Læs mere om sandalerne her: www.chiestore.com/blossom_red.

Chie Mihara Blossom Red Sandal – €308

TopVintage

Hos Hollandske TopVintage er det svært at vælge mellem alle de skønne sko og sandaler. I jubilæumskollektionen finder du disse elegante røde lædersandaler med blomsterudstansning, ankelrem og leopard-sål. Lou købte dem med det samme, også fordi de kan bruges til både hverdag og fest. Læs mere om sandalerne her: topvintage.net/en/vintage-retro/50s-ava-leather-sandals-in-red.

TopVintage Anniversary Collection 50s Ava Leather Sandals in Red – €89.95

Collectif

Trækker det op til regnvejr på festdagen, er det rart med en sko, der ikke lukker vandet ind, for eksempel denne Corrine Block Heel fra engelske Collectif. Denne klassiske sko med blok-hæl, rund snude og en enkel sløjfelukning går aldrig af mode. Når festen er forbi, kan du stadig bruge skoen til en arbejdsdag, der trænger til lidt kulør. Det bedste er nemlig, at Corinne-skoen kommer i mange andre farver. Læs om skoene her: www.collectif.co.uk/accessories-c5/corinne-block-heel

 

Lulu Hun Corinne Block Heel – £37.75

Læs også: 5 flotte, flade foråssko – i vintage- og retrostilen

B.A.I.T. Footwear

B.A.I.T. laver de ypperste sko indenfor vintage- og retrostilen, og disse røde Robbie-sko er ingen undtagelse. Med en perfekt hælhøjde, polkaprikket foer og en smuk t-rem, der holder skoen fast, måtte Lou bare eje dem. Også selv om der kommer told på fra USA, og fragten er en smule pebret: $45.00, dvs. næsten 300 kr. Skoene forhandles desværre ikke i Europa, heller ikke i webshops, men Lou fik bragt fragtomkostningerne ned på en anden måde. Hun skrev ud til sine veninder, og da der var flere, der gerne ville eje de yndige sko, blev fragtomkostningerne således reduceret. Læs mere om skoene her: www.baitfootwear.com/product-page/robbie-red-matte

 

Robbie Red Matte Shoe – $69.00

Vintage-, pin-up og rockabilly-shops i England

En ekstra service til de trofaste læsere

Leder du også efter de perfekte sko, så tøv ikke med at skrive til Lou Noire. Superhelte kommer med mange forskellige superkræfter, og Lous er at kunne finde ting på nettet, som ikke umiddelbart dukker op. 😉 Du kan sende en besked her: Kontakt Lou Noire.

« Europæiske webshops med sko, sandaler og støvler i vintage- og pinup-stilen
Polka Dot Dress – 6 blå swingkjoler med masser af polkaprikker »