Find et godt hotel i Berlin Kategori: Rejser – Tags: , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

godt hotel i Berlin

Har du husket guidebogen? Klik her og køb den på Saxo.com

Varme anbefalinger til et godt hotel i Berlin

Leder du efter et godt hotel i Berlin? Her får du anbefalinger til gode hoteller i Berlin, der alle ligger tæt på der, hvor det hele sker. Og der er noget for enhver pengepung, uanset om du er i Berlin på budget eller går all in på luksusferie i Berlin.

Her får du en oversigt over de forskellige områder i Berlin, og hvor der er godt at bo. Nederst i artiklen kan du se anbefalinger på gode hoteller, der alle kan bookes direkte igennem Booking.com.

Hvor skal du bo i Berlin?

Berlin har ikke et egentligt centrum på samme måde som mange andre byer. Byen består af forskellige småbyer, som på et tidspunkt er vokset sammen og er blevet til en storby, men som stadig har hver deres særpræg.

Rigtig mange hoteller ligger er placeret omkring Tiergarten samt i Kreuzberg, Friedrichshain og Prenzlauerberg. Uanset hvor du vælger at bo, vil du ofte finde en ubahn-station lige rundt om hjørnet, der på ingen tid kan føre dig ind til Checkpoint Charlie, Museumsinsel, Kurfürstendamm og alle de andre kendte seværdigheder.

I stedet for at vælge hotel efter at bo tæt på seværdighederne, kan du i stedet vælge efter det område, der passer bedst til dig. Så hvad vil du opleve om aftenen, hvilke restauranter foretrækker du at spise på – og skal der være liv i gaden, eller foretrækker du et roligere kvarter?

Lidt om de forskellige områder i Berlin

I “midten” af Berlin, omkring Tiergarten, og især i den sydlige og syd-østlige del af parken bor du roligt – og i den dyre ende. Her finder du mange af de 5-stjernede hoteller, hvor du kan bo rigtig godt og i gåafstand til en rolig slentretur i parken.

I Kreuzberg, i den sydlige del af Berlin, bor unge og mange indvandrere. Det er en spændende, men også rå og larmende bydel, men som ligger godt i forhold til de fleste attraktioner.

Friedrichshain ligger i den sydøstlige del af Berlin, og her ses sporerene efter det tidligere DDR tydeligst. De gamle fabrikker er lukket, og i stedet er små, skæve butikker, restauranter og natklubber skudt op. Her er ikke kønt som I for eksempel Charlottenburg, men råt og autentisk på en meget charmerende måde. Hvis Kreuzberg er Københavns Nørrebro, så er Friedrichshain Nordvest.

Prenzlauer Berg var arbejdernes kvarter. Bydelen blev anlagt i slutningen af 1800-tallet, og under DDR rykkede bohemerne og de intellektuelle ind. Også i dag bor bohemerne i Prenzlauer Berg – sammen med alle turisterne. En stor del af lejlighederne er opkøbt med udlejning for øje, og du møder rigtig mange andre turister. Det må dog ikke holde dig væk; Prenzlauer Berg er en skøn bydel fyldt med grønne parker og restauranter.

Det var lidt om bydelene – så skal du bare vælge et godt hotel i Berlin!

Find et godt hotel i Berlin

Et ikonisk luksushotel

Et af de mest luksuriøse og kendte hoteller i hele Tyskland er Hotel Adlon Kempinski. Her bor du lige ved Brandenburger Tor og den syd-østlige indgang til Tiergarten. Det ikoniske hotel har gennem årene huset så prominente gæster som Thomas Edison, Marlene Dietrich og Barack Obama. Det er ikke billigt, til gengæld er der spa, tre restauranter og en hovedpudemenu!

Et hotel, der er til at betale i Berlin

Leder du efter et godt hotel i Berlin, der er til at betale – og i gåafstand til Kurfürstendamm, KaDeWe og Zoo Berlin? Så kan Pestana Berlin Tiergarten anbefales! Her bor du i det rolige ambassadekvarter, kun en lille gåtur fra et væld af butikker og gode restauranter. Pestana Berlin Tiergarten har rummelige værelser og en overdådig morgenmadsbuffet, og der er swimmingpool på hotellet. I en by, hvor det godt kan være svært at finde overnatning, der ikke er alt for dyrt, er hotellet her et glimrende bud.

Bo billigt og godt i Berlin

Leder du efter overnatning i den billigere ende, er både Sunflower Hostel Berlin i det hippe Friedrichshain og Three Little Pigs Hostel Berlin tæt på Potsdamer Platz gode hostels for dig, der bare skal bruge en billig seng. På begge vandrehjem har du mulighed for at booke et privat værelse, og der er gode badefaciliteter og billig morgenmad.

Se flere gode hoteller i Berlin – lav din egen søgning her:Booking.com

Billige flybilletter til Berlin

Det tager ca. en time at komme fra København til Berlin. Jo tidligere du booker, jo billigere bliver det. Du kan bruge momondo til at søge efter billige flybilletter til Berlin. Prøv at skifte imellem forskellige datoer for at finde den laveste pris. Husk også at vælge mellemlandinger fra, hvis du gerne vil flyve direkte.

Se flere artikler om rejser her...

« Polterabend – når bruden ikke har så mange veninder
Pakkeliste til storbyferie – hvad skal du tage med? »