Er du genert? Sådan taler du med en mand Slået op i: Dating – Emner: , ,

Er du genert, når det handler om kærlighed?

Er du genert – så er du kommet til det rigtige sted! I disse digitale tider er det nemt og hurtigt at kunne sende en besked på de sociale medier. Men hvordan ville du selv tage det, hvis du fik en besked fra en ukendt mand i stil med denne: Hej. Er du single? Skal vi lære hinanden af kende?”. Virker det ikke bare lidt stalker-agtigt, og hvad ville du egentlig selv svare på sådan en besked?

I kærlighedens spil bliver du nødt til at følge reglerne, og her kommer endnu et par gode råd:

Mænd kan ikke bestilles hjem over nettet

Selv om du er genert, bliver du nødt til at følge reglerne i kærlighedens spil. Inden kontakten på de sociale medier, skal I helst have haft en eller anden ordveksling ude i virkeligheden. Efter det er sket, er det helt i orden at tilføje ham som ven og sende en besked – men du kan ikke tage tingene i den omvendte rækkefølge, selv om det virker nemmere. Mænd er ikke et par sko, som du bare kan skrive hjem over nettet, og du bliver nødt til at spille spillet, om du kan lide det eller ej.

Men måske er du så genert, at det virker helt uoverkommeligt at gå hen til en fremmed mand og tage kontakt? Eller gør din generthed, at du bare kommer til at stå foran ham og rødme og stamme?

Genert – sådan taler du med en mand!

Du behøver ikke at vente på, at en mand finder ud af, at du eksisterer. Du kan sagtens stå for den første kontakt, men gør det subtilt, så du ikke virker desperat. Det allernemmeste er at lave noget sammen, hvor I helt naturligt kan komme til at starte en samtale, for eksempel: frivilligt arbejde, en fælles hobby, koncerter etc.

Er der ikke nogen naturlig anledning til at tale sammen, men befinder I jer tilfældigvis bare i samme rum, så start med at fange hans blik og hold øjenkontakten – også selv om du er genert. Og også lidt længere, end du umiddelbart vil finde behageligt.

Smil til ham, og hvis han smiler igen, så prøv at samle alt dit mod og gå over og sig hej til ham. Hvis du mærker genertheden banke på, så tænk på at han sandsynligvis er mere bange for dig, end du er for ham. Du behøver ikke at gå i bryllupstanker allerede, men slap af i det og lad det bare være en indledende snak, hvor du skal finde ud af, hvem han er.

Du kommer rigtig langt med oprigtig interesse, så spørg ind til, hvem han er og fortæl også gerne lidt om dig selv. Hvis han er kedelig at tale med eller ikke virker interesseret, så har du ikke rigtig mistet noget – men er han sød, og virker det som om, han gerne vil lære dig at kende, så er det nu her bagefter, at du helt legitimt kan tilføje ham som din nye ven… og måske mere end det.

I Den lille bog om dating får du masser af gode om, hvordan du rent faktisk kan bruge de sociale medier til dating. Og det er ikke ved at sende en stalker-besked! 😀

Læs Den lille bog om dating

Den lille bog om dating er også fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud.

En kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Køb den her: Den lille bog om dating

Banner - Den lille bog om dating - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om dating...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!