Gode bøger om dating – til dig, der leder efter Drømmemanden Kategori: Dating – Tags: , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Læs de gode bøger om dating

bøger om dating

Jagten på Drømmemanden – 149,95 kr. Køb den her!

Læs alle de gode bøger om dating! Har du lyst til at læse inspirerende bøger om at date, så får du her de bedste anbefalinger til bøger om dating. Her får du masser af tips til at date, gode råd til din datingprofil og også til at finde glæden ved singlelivet.

Selv om dating i de seneste år er skiftet først fra kontaktannoncer og over på datingportaler til de mange datingapps, der findes i dag – så er det stadig det samme, der er målet: At finde den eneste ene. I de mange gode bøger her, kan du læse om, hvordan du finder vej gennem Datingjunglen og passer godt på dit hjerte undervejs.

I Jagten på Drømmemanden kan du tage på et sjov datingeventyr med 30 mænd. Find den rigtige vej igennem Datinglabyrinten, indtil du ender med din Drømmemand!

NB! Alle bogpriser var gældende på datoen for indlægget, men kan have ændret sig siden. Tjek prisen ved at følge linket.

Den lille bog om dating – Lou Noire

bøger om dating

Den lille bog om dating – 44,95 kr.

Drømmer du om at finde en at dele solnedgangene med, en at stifte familie sammen med eller bare en, der kan få dig til at grine? Savner du en at komme hjem til, en der kan kramme dig i søvn – ham, du ikke kan leve uden? Men hvordan finder du ham?

Den lille bog om dating indeholder masser af svar på de spørgsmål, du har om dating og kærlighed, for eksempel:

– Hvordan bliver du klar til at møde en kæreste?
– Hvor gemmer alle de gode mænd sig?
– Hvad skal du skrive i din datingprofil?
– Er det en god ide at have sex på første date?
– Og hvordan passer du godt på dig selv – uden helt at skræmme de gode mænd væk?

Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud. Den lille bog om dating er fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand.

Bogen er en kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Læs et uddrag her: Den lille bog om dating – LÆSEPRØVE (PDF)

Læs mere om bogen her: Den lille bog om dating – en kærlig hjælp til at finde drømmemanden

Dating på nettet med Tinder – Maria Bachmann

bøger om dating

Dating på nettet med Tinder – 129,00 kr.

Dating-appen Tinder har i løbet af de senere år taget datingverdenen med storm med sin simple tilgang til, hvordan man ved et enkelt øjekast kan tilkendegive, om man er interesseret eller uinteresseret i de datere, man præsenteres for igennem appen. “Tinder-dating” er således en ny, sjov og digital måde at lære hinanden at kende på.

Tinder har ca. 1,5 milliarder brugere på verdensplan, og ca. 75.000 aktive danske brugere. Med dette hæfte i hånden er du klar til at erobre datingverdenen, uanset om du er ude efter sjov og ballade eller noget mere seriøst.

Til at starte med gennemgås hvordan du downloader appen og opretter en profil. Du guides sikkert gennem dating-junglen, og du lærer hvordan du undgår de værste faldgruber. Undervejs får du masser af tips og tricks til hvordan du får mest ud af Tinder-appens mange muligheder.

Læs mere om bogen her: Dating på nettet med Tinder

Hvad vil du ha’? – Joan Ørting

bøger om dating

Hvad vil du ha’? – lån den på biblioteket

Man kan ikke tale om bøger om dating uden også at nævne Joan Ørting. At læse hendes bøger er som at få et stort kram og en meget lang og dyb snak med den så dejligt levende sexolog og parterapeut. Og du bliver helt sikkert meget klogere under læsningen. Bogen er også skrevet til mænd og kvinder i og udenfor forhold, så den er en god blanding af råd til singlelivet og parforholdet, men stadig med samme råd til alle om at finde ud af, hvad der gør dig glad og så gå ud og finde det. At være kærlig ved sig selv og andre og få det bedste ud af livet.

Hvad vil du ha´? handler overordnet om at bide livet hårdt i låret og gribe styrepinden på din egen kærlighedsskude. At sprede gode vibes og få noget ud af livet sammen med den eneste ene eller som single. Og vigtigst af alt, at kæmpe for alt det du har kært lige fra kæresten, seksualiteten og lykken – til drømmene!

Joan Ørting kommer her med sine egne skæve vinkler på genkendelige udfordringer i hverdagen, på arbejdet og i familien. Hun er ikke bleg for at slå et slag for at tage ansvar og gøre noget, og bogen giver en masse idéer til, hvordan og hvad du kan gøre, for at få dit liv til at blomstre.

Bogen er desværre udsolgt fra forlaget, men du kan låne den på biblioteket her: Hvad vil du ha’?

He’s Just Not That Into You – Liz Tuccillo & Greg Behrendt

bøger om dating

He’s just not that into you – 119,95 kr.

I årtier har kvinder snakket sammen på cafeer og til selskaber, eller de har ført sene telefonsamtaler for at analysere mænd og deres underlige adfærd. »Han er bange for at blive såret.« »Måske vil han ikke ødelægge vores venskab.« »Måske føler han sig intimideret af mig.« Eller »Han er lige gået ud af et forhold.«

Greg Behrendt og Liz Tuccillo er her for at sige at på trods af gode intentioner, spilder kvinderne deres tid. Mænd er ikke så komplicerede. Og der er ingen skjulte budskaber.

Sandheden er: »Han er bare ikke vild med dig«.

Som regel er fyre for bange til direkte at sige: »Du er ikke den jeg skal være sammen med.« Men deres handlinger viser præcist hvad de føler.

He’s Just Not That Into You med undertitlen The No-Excuses Truth to Understanding Guys er en af de mest populære bøger om dating. Her gør Behrendt og Tuccillo gjort op med fantasierne omkring mænds adfærd og undersøgt scenarier der fastholder kvinder i utilfredsstillende forhold. Gennem sjove eksempler og afdækkende sandheder bliver budskabet slået fast: Næste gang kvinder føler behov for at regne ham ud, så kan de tænke på denne fantastiske tanke: »Han er bare ikke vild med dig«.

Den danske udgave med titlen Han er bare ikke vild med dig er desværre udsolgt fra forlaget, men du kan stadig få fat i den engelske udgave her: He’s Just Not That Into You

Sådan får du en kæreste – Kirk Rønler

bøger om dating

Sådan får du en kæreste – 249,95 kr.

Med udgangspunkt i sin egen historie tager den populære foredragsholder dig med ud i fjerne afkroge af dit sind og dine kærligheds-overbevisninger. ”Sådan får du en kæreste” handler om meget mere end, hvorvidt du kan score over køledisken i Netto.

Tag på en personlig opdagelsesrejse og lær:

❤ Hvordan du kan bruge apps/medier på nye måder og få en date i det virkelige liv

❤ Hvordan bl.a. kærlighedshormoner og påvirkninger af hjernen forbinder mennesker, men også kan forhindre dig i at møde et andet menneske åbent

❤ Hvad der afgør, hvem vi er tiltrukket af og hvor vi kan møde dem

❤ At reflektere over dine værdisæt, og hvordan du møder kærligheden

Du kender måske allerede Kirk Rønler fra tv, hvor hun jævnligt er med som ekspert på forskellige programmer. Senest som datingekspert på TV2 programmet ‘Er der også en til mig?’ og til efteråret kan du se Kirk som ekspert på en Temalørdag på DR2.

Læs mere om bogen her: Sådan får du en kæreste

Digital kærlighed – Heidi Sahlgreen

bøger om dating

Digital kærlighed – 199,95 kr.

Med bogen Digital kærlighed guider psykologen Heidi Sahlgreen de kærlighedssøgende til at finde deres næste kæreste online.

Mere end 320.000 danskere drømmer om at finde deres eneste ene digitalt. Digital dating kan dog give ar på sjælen, når sårbare hjerter sættes på spil og intimitet forenes med computerens fremmedgørende kraft.

Heidi Sahlgreens Digital kærlighed hjælper dig til at passe bedre på dig selv og dit hjerte, når du søger efter kærlighed, intimitet og sex på nettet. Med denne bog lærer du at være mere åben for og realistisk om digital dating.

Med forord af en dansk superbruger af Tinder, sexolog Katrine Berling.

Læs mere om bogen her: Digital kærlighed

Læs Den lille bog om dating

Den lille bog om dating er fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud. En kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Køb den her: Den lille bog om dating

Den lille bog om dating

Læs alle de andre artikler om dating...

« Gode bøger: Sådan dater du en mand, der har børn
5 gode råd, når din veninde leger Kirsten Giftekniv »