Gode bøger om dating – til dig, der leder efter Drømmemanden Slået op i: Dating – Emner: , , ,

Læs de gode bøger om dating

Har du lyst til at blive bedre til alt det der med dating, så får du her to gode bøger, der handler om at date. Den ene er fyldt med gode tips til at date, gode råd til din datingprofil og også til at finde glæden ved singlelivet. Den anden får dig til at grine højt, når det hele bare er for meget!

Selv om dating i de seneste år er skiftet først fra kontaktannoncer og over på datingportaler til de mange datingapps, der findes i dag – så er det stadig det samme, der er målet: At finde den eneste ene. I de gode bøger her, kan du læse om, hvordan du finder vej gennem Datingjunglen og passer godt på dit hjerte undervejs.

bøger om dating

Jagten på Drømmemanden – 69,95 kr. Køb den her!

Jagten på Drømmemanden – Lou Noire

I Jagten på Drømmemanden kan du i den sjove roman tage med på et datingeventyr – med 30 mænd! I bogen er DU nemlig selv heltinden i den medrivende fortælling om at møde kærligheden. I den eventyrlige historie med de 200 små afsnit må du finde den rigtige vej igennem Datinghelvedets labyrint med endeløse dates og lige så talrige akavede samtaler.

Følg tallene igennem labyrinten og se, hvad der sker. Er den lykkelige slutning ikke helt så lykkelig igen, kan du heldigvis også bare starte forfra og vælge noget andet. Men pas på: I Datinghelvedet vrimler det med utro mænd og forholdsangste driblere, der vil holde dig hen langt ind i evigheden. Så træf dine valg med omtanke, indtil du tilsidst står foran din Drømmemand.

Den lille bog om dating – Lou Noire

Drømmer du om at finde en at dele solnedgangene med, en at stifte familie sammen med eller bare en, der kan få dig til at grine? Savner du en at komme hjem til, en der kan kramme dig i søvn – ham, du ikke kan leve uden? Men hvordan finder du ham?

Den lille bog om dating indeholder masser af svar på de spørgsmål, du har om dating og kærlighed, for eksempel:

  • Hvordan bliver du klar til at møde en kæreste?
  • Hvor gemmer alle de gode mænd sig?
  • Hvad skal du skrive i din datingprofil?
  • Er det en god ide at have sex på første date?
  • Og hvordan passer du godt på dig selv – uden helt at skræmme de gode mænd væk?

Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud. Den lille bog om dating er fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand.

Bogen er en kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Læs et uddrag her: Den lille bog om dating – LÆSEPRØVE (PDF)

Læs mere om bogen her: Den lille bog om dating – en kærlig hjælp til at finde drømmemanden

Banner - Lou Noire - Den lille bog om dating

Læs alle de andre artikler om dating...

« Sådan dater du en mand, der har børn
5 gode råd, når din veninde leger Kirsten Giftekniv »