3 gode bøger til din indre iværksætter Kategori: Livsstil – Tags: , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Bliv iværksætter med succes!

Har du en iværksætter i maven? Drømmer du om at blive selvstændig? Eller er du allerede i gang med din virksomhed, og mangler du værktøjer til at hjælpe dig videre? Her får du tre inspirerende bøger, som kan hjælpe dig med at føre din iværksætterdrøm ud i livet.

LÆS OGSÅ: 7 fantastiske bøger om feminisme

Sådan kommer du i gang med din virksomhed – og videre

De fleste af os går rundt med en lille drøm om at starte vores eget: Starte et tøjfirma, der omsætter for millioner, at kaste sig ud i freelancer-livet eller bare åbne en hyggelig, lille café. At være sin egen chef og selv bestemme arbejdstid og -sted.

Der er bare altid den lille stemme, der siger “Det kan jeg nok ikke finde ud af…” eller “Det klarer jeg aldrig…” Men at være iværksætter og starte sit eget firma er i virkeligheden en masse små udfordringer, som kan løses hen ad vejen. Når du deler det hele ned i små bidder, er der ikke ret meget, der er rigtig svært.

Men vi skal turde at kaste os ud i det ukendte. Og heldigvis er der også masser af hjælp at hente, hvis du brænder for at blive selvstændig. Her får du tre inspirerende bøger om iværksætteri, der kan hjælpe dig i gang og videre med din egen virksomhed.

Iværksætterhåndbogen

Hanne Wick og Dorthe Klyvø deler i Iværksætterhåndbogen deres egne erfaringer som selvstændige gennem mange år. Bogen er en praktisk håndbog til nystartede iværksættere og alle dem, der drømmer om at blive det. Her får du tjeklister til alt det, du skal huske, når du starter dit eget firma. I bogen kan du blandt andet også læse om markedsføring og økonomi og få masser af gode tips fra alle de andre iværksættere, der har bidraget til bogen.

Iværksætterhåndbogen er rigtig god til dig, der står og mangler det sidste skub til at komme i gang. I bogen kan du også hente mange tips til at starte dit eget firma.

Læs mere om Iværksætterhåndbogen her!

Iværksætterhåndbogen – 299,95 kr. Klik her og køb den på Saxo.com

Start din virksomhed – guide til selvstændige og iværksættere

Du kender sikkert allerede hæfterne Libris i forvejen. Håndbøgerne i A4-format giver tips om alt mellem himmel og jord – og de gør det godt og solidt. I Start din virksomhed – guide til selvstændige og iværksættere får du alle de oplysninger, du skal bruge, lige når du springer ud som iværksætter og starter din egen virksomhed.

Bogen er en generel guide til alle iværksættere, der drømmer om at komme godt i gang. Her kan du blandt andet læse om alt fra at registrere din virksomhed til at lave en god hjemmeside, hvordan du får styr på skattereglerne og  tiltrækker kunder, så du kan få succes med din virksomhed.

Læs mere om Start din virksomhed – guide til selvstændige og iværksættere her!

Start din virksomhed – guide til selvstændige og iværksættere – 129,00 kr. Klik her og køb den hos Saxo.com

Business Planner – Nå dine mål

Det er ikke nok bare at komme godt i gang – du skal også videre! Business Planner er skrevet af iværksætterne Kristine Karlshøj og Marie Wöldike. I bogen får du praktiske metoder til at sætte nye mål, og til at planlægge og strukturere arbejdsdagen.

Mange iværksættere arbejder i starten helt alene, og her er det rigtig godt at have et arbejdsredskab, som kan holde dig fast på dine planer for din virksomhed. Bogen hjælper dig i gang med at sætte mål og er i det hele taget et godt redskab til forretningsudvikling og planlægning. I bogens forskellige temaer, for eksempel “Arbejdskontrakten” og “Månedens reflektion” får du værktøjerne til at få lavet drømme om til konkrete handlinger.

På bogens 300 sider er der også gjort plads til at skrive noter undervejs, og bagerst i bogen finder du en kalender, hvor du kan planlægge de enkelte opgaver, så du når de mål, du har sat dig.

Business Planner er en uundværlig bog til dig, der allerede er i gang med din virksomhed, men som gerne vil videre.

Læs mere om bogen her: www.business-planner.dk

Business Planner – 395,00 kr. Klik her og køb den direkte hos forlaget

« Ferie ved grænsen – en skøn weekendudflugt!
Polterabend – når bruden ikke har så mange veninder »