5 gode hoteller i Hamborg, Tyskland Kategori: Rejser – Tags: , , , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Har du husket guidebogen? Klik her og køb den hos Saxo.com

Find et godt hotel i Hamborg, Tyskland

Leder du efter anbefalinger til gode hoteller i Hamborg, Nordtysklands største by, så får du inspiration her. Der er mange gode grunde til at besøge Hamborg. Her er både fest og farver, kultur og masser af seværdigheder for de historieinteresserede. Elsker du shopping, byder byen også på et væld af gode butikker, og der er mange muligheder for at gøre en god handel.

Hvor skal du bo i Hamborg?

Inden du vælger dit hotel i Hamborg, skal du først beslutte dig for, hvilken bydel du vil bo i. Er du til fest og farver i Reeperbahn eller luksushoteller ved havnen? Eller leder du bare efter et godt og billigt sted at overnatte i Hamborg?

Du finder de billigste hoteller i Hamborg på Reeperbahn og lige øst for hovedbanegården. Jo tættere du kommer på vandet, jo højre bliver prisen, både nær Landungsbrücken ved havnen og langs Hamborgs to søer, Binnenalster og Aussen-alster. Lidt udenfor centrum er priserne lavere, og der er mindre larm.

Her får du anbefalinger på gode hoteller i Hamborg, der alle kan bookes direkte igennem Booking.com. Se flere hoteller ved at lave din egen søgning her:Booking.com

Luksushotel med udsigt ud over havnen

Vil du gerne bo i gåafstand fra Reeperbahn, men have fred og ro om natten? Luksushotellet Empire Riverside Hotel ligger helt nede ved havnen. Her kan du bo på 20. etage med skybaren som nærmeste nabo. Nyd den imponerende udsigt ud over havnen gennem de store vinduer, der strækker sig fra gulv til loft. Fem minutters gang derfra finder du også den fantastiske beachclub StrandPauli, der emmer af byliv på en sommerdag. Besøg også alle de gode restauranter i nabolaget.

Læs mere om Empire Riverside Hotel her!

Udsigten udover havnen i Hamburg er fantastisk!

Et roligt hotel til forretningsrejsende

Er formålet med dit besøg i Hamborg møde, kursus eller virksomhedsbesøg, kan du bo uforstyrret sammen med alle de andre forretningsrejsende på Holiday Inn Express Hamburg City Centre. Hotellet ligger i et roligt kvarter, hvor det er nemt at komme til i bil. Der er parkering i gården, og med to metrostationer i gåafstand behøver du ikke at tage bilen med ind til byen.

Læs mere om Holiday Inn Express Hamburg City Centre her!

Bo festligt på Reeperbahn

Skal den have fuld gas på ferien med alt det fest og ballade, den kan trække – hvorfor så ikke bo på Reeperbahn? ARCOTEL Onyx Hamburg i starten af Reeperbahn er et funky indrettet luksushotel, men overraskende billigt. Her skal du bare træde ud ad døren for at være midt i festen. Reeperbahn byder året rundt på koncerter, døgnåbne barer og restauranter og sjove sexshops, hvor du kan få en fræk souvenir med hjem.

Læs mere om ARCOTEL Onyx Hamburg her!

ARCOTEL Onyx Hamburg – det smukke, sorte tårn i syndens gade…

Leder du efter et hotel med swimmingpool i Hamburg?

Holiday Inn Hamburg bor du lidt udenfor centrum og lige ned til Elben. Udover rummelige hotelværelser og en dejlig morgenmadsbuffet byder hotellet også på en spaafdeling. Her finder du en swimmingpool med udsigt udover byen, sauna og wellnessafdeling. Der er gode parkeringsmuligheder i hotellets kælder, og flere gange i timen går der busser ind til centrum.

Læs mere om Holiday Inn Hamburg her!

Tag på en sejltur ud i havnen fra Landungsbrücken.

Et godt og billigt sted at overnatte i Hamborg

Skal du bare have en seng at sove i, på et rent hotel i et roligt kvarter, er det billige ibis Hamburg City i nærheden af banegården aldeles glimrende. Prisen ligger i den lave ende, og du får endda oven i købet en solid morgenmadsbuffet med. 10 minutters gang fra Hauptbahnhof og med gode parkeringsmuligheder.

Læs mere om ibis Hamburg City her!

Sådan kommer du til Hamburg

Tager du bilen, ligger Hamburg cirka 2 timer fra den tyske grænse. Du kan også vælge at flyve til den nordtyske hovedstad. Fra København er der ca. 1 times flyvetur til Hamburg.

Du kan bruge momondo til at søge efter billige flybilletter til Hamburg. Prøv at skifte imellem forskellige datoer for at finde den laveste pris. Husk også at vælge mellemlandinger fra, hvis du gerne vil flyve direkte.

Se flere gode hoteller i Hamborg her på Booking.com.

Spil med ord på ferien - Tyskland

Se flere artikler om rejser her...

« Pakkeliste til storbyferie – hvad skal du tage med?
Sådan finder du de gode restauranter på din ferie »