5 gode hoteller i Hamburg, Tyskland 22. marts 2019 – Kategori: Rejser – Tags: , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Har du husket guidebogen? Klik her og køb den hos Saxo.com

Find et godt hotel i Hamburg, Tyskland

Leder du efter anbefalinger til gode hoteller i Hamburg, Nordtysklands største by, så får du inspiration her. Der er mange gode grunde til at besøge Hamburg: her er både fest og farver, kultur og masser af seværdigheder for de historieinteresserede. Elsker du shopping, byder byen også på et væld af gode butikker, og der er mange muligheder for at gøre en god handel.

Hvor skal du bo i Hamburg?

Inden du vælger dit hotel i Hamburg, skal du først beslutte dig for, hvilken bydel du vil bo i. Er du til fest og farver i Reberbahn eller luksushoteller ved havnen? Eller leder du bare efter et godt og billigt sted at overnatte i Hamburg?

Du finder de billigste hoteller på Reberbahn og lige øst for hovedbanegården. Jo tættere du kommer på vandet, jo højre bliver prisen, både nær Landungsbrücken ved havnen og langs Hamburgs to søer, Binnenalster og Aussen-alster. Lidt udenfor centrum er priserne lavere, og der er mindre larm.

Luksushotel med udsigt ud over havnen

Vil du gerne bo i gåafstand fra Reberbahn, men have fred og ro om natten? Luksushotellet Empire Riverside Hotel ligger helt nede ved havnen. Her kan du bo på 20. etage med skybaren som nærmeste nabo. Nyd den imponerende udsigt ud over havnen gennem de store vinduer, der strækker sig fra gulv til loft. Fem minutters gang derfra finder du også den fantastiske beachclub StrandPauli, der emmer af byliv på en sommerdag. Besøg også alle de gode restauranter i nabolaget.

Udsigten udover havnen i Hamburg er fantastisk!

Et roligt hotel til forretningsrejsende

Er formålet med dit besøg i Hamburg møde, kursus eller virksomhedsbesøg, kan du bo uforstyrret sammen med alle de andre forretningsrejsende på Holiday Inn Express Hamburg City Centre. Hotellet ligger i et roligt kvarter, hvor det er nemt at komme til i bil. Der er parkering i gården, og med to metrostationer i gåafstand behøver du ikke at tage bilen med ind til byen.Bo festligt på Reberbahn

Skal den have fuld gas på ferien med alt det fest og ballade, den kan trække – hvorfor så ikke bo på Reberbahn? ARCOTEL Onyx Hamburg i starten af Reeperbahn er et funky indrettet luksushotel, men overraskende billigt. Her skal du bare træde ud ad døren for at være midt i festen. Reberbahn byder året rundt på koncerter, døgnåbne barer og restauranter og sjove sexshops, hvor du kan få en fræk souvenir med hjem.

ARCOTEL Onyx Hamburg – det smukke, sorte tårn i syndens gade…

Leder du efter et hotel med swimmingpool i Hamburg?

Holiday Inn Hamburg bor du lidt udenfor centrum og lige ned til Elben. Udover rummelige hotelværelser og en dejlig morgenmadsbuffet byder hotellet også på en spaafdeling. Her finder du en swimmingpool med udsigt udover byen, sauna og wellnessafdeling. Der er gode parkeringsmuligheder i hotellets kælder, og flere gange i timen går der busser ind til centrum.

Tag på en sejltur ud i havnen fra Landungsbrücken.

Et godt og billigt sted at overnatte i Hamburg

Skal du bare have en seng at sove i, på et rent hotel i et roligt kvarter, er det billige ibis Hotel Hamburg City i nærheden af banegården aldeles glimrende. Prisen ligger i den lave ende, og du får endda oven i købet en solid morgenmadsbuffet med. 10 minutters gang fra Hauptbahnhof og med gode parkeringsmuligheder.

Se flere artikler om rejser her...

« Pakkeliste til storbyferie – hvad skal du tage med?
Sådan finder du de gode restauranter på din ferie »