Gode hoteller i Skopje Kategori: Rejser – Tags: , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Skønne hoteller i Skopje, Nordmakedonien

Leder du efter gode hoteller i Skopje? Skopje ligger kun et kort flyvetur væk, men den hovedstaden i Nordmakedonien byder på masser af eventyr og unikke oplevelser. Nyd den imponerende udsigt fra Tusindårs-korset, se de to vidt forskellige bydele fra Stone Bridge og dyk ned i byen historie på det gamle fort, Kale Fortress. Eller gør som de lokale: slå dig ned på en kafana i den gamle bazar og nyd en kop kaffe og et slag backgammon, imens byens myldrende liv flyder forbi dig.

Hoteller i Skopje

I Skopje får du rigtig meget luksus for pengene, og du kan roligt booke en ekstra stjerne eller to. I forhold til danske priser kan du i Skopje få al den luksus, du synes, du har fortjent – og så er det stadigvæk billigere end en overnatning i London, Rom eller København. Her får du anbefalinger på fantastiske hoteller i Skopje, der alle kan bookes direkte igennem Booking.com. Se flere hoteller ved at lave din egen søgning her:Booking.com

Skopje Marriott Hotel

Midt på Macedonia Square og lige ved Stone Bridge ligger Skopje Marriott Hotel. Vil du bo i centrum af Skopje, så bliver det ikke mere centralt! Det elegante femstjernede hotel har en flot udsigt ud over pladsen, der er oplyst om aftenen. I de nyindrettede værelser sover du godt i de bløde senge, inden du står op til den fremragende morgenmad. Efter en slentretur til alle seværdighederne i Skopje, kan du slappe af i den glitrende pool eller nyde en middag i hotellets egen restaurant.

Læs mere her: Skopje Marriott Hotel

Hotel Arka

Midt i den gamle bazar finder du det femstjernede Hotel Arka. Luksushotellet har udover værelser og suiter også tre temaværelser: et, der er holdt helt i hvidt med badekar, et andet der er sort og med spabad og et tredje i klassisk indretning, hvor du kan tage bad med udsigt ud over byens tage. Morgenmadsbuffeten er overdådig og byder på makedonske specialiteter og frisklavet omelet. På tagterrassen finder du en poolbar, der er åben 24 timer i døgnet samt den mest fantastiske udsigt ud over byen og den gamle bazar. Fra Hotel Arka er der kun en kort gåtur til restauranterne i bazaren og Macedonia Square.

Læs mere her: Hotel Arka

Bushi Resort & Spa

I samme område finder du Bushi Resort & Spa. Hvor Marriott Hotel oser af elegant vestlig luksus, så byder Bushi på det samme, bare i orientalsk stil. Her er marmor, prismelysekroner og guldornamentering over det hele. Den autentiske stemning bliver kun forstærket af morgenvækningen, hvor muezzinen i den nærliggende moske kalder til bøn, når solen står op. Leder du efter essensen af den smeltedigel, du befinder dig i, så er det her, du skal bo. Hotellet kan efter en lang dag med sightseeing også byde på et afslappende ophold i den skønne spa-afdeling, hvor du kan bade i poolen eller få en gang massage.

Læs mere her: Bushi Resort & Spa

Park Hotel & Spa

Vil du gerne bo lidt væk fra byen, så er Park Hotel måske noget for dig. Hotellet ligger lige ved siden af Skopjes fodboldstadion i et roligt område med enkelte restauranter. Er du på gennemrejse i Nordmakedonien med bil, vil du opleve, at det kan være mere end svært at finde en parkeringsplads i centrum. Her er Park Hotel ideelt, da der er gratis parkering. Lad bilen stå og gå i stedet den korte tur langs floden ind til centrum – eller gå mod syd og lige ned i restaurantgaderne. Tilbage på hotellet bor du på de lækre værelser med en rustik og maskulin indretning, i mørke farver og med store lædermøbler. Slap af i hotellets pool eller i de termiske bade, inden du sætter du til bords i en af hotellets to restauranter. Hotellet har gratis shuttlebus til og fra lufthavnen – men du kan også tage turen i hotellets limousine, hvis det er lidt mere din stil.

Læs mere her: Park Hotel & Spa

Billig lejlighed i Skopje

Skal du bare bruge en seng at sove i på dit besøg, findes der mange muligheder for at finde billig overnatning i Skopje. I den gamle bazar er der flere små hostels, hvor du kan bo for meget få penge. Som med meget andet i Skopje, så får dog du rigtig meget kvalitet for pengene, og for ca. 300 danske kroner pr. nat, kan du få din helt egen lejlighed i gåafstand til centrum. Urban Serviced Apartments ligger i et hyggeligt beboelseskvarter lige syd for Bulevar Partizanski Odredi og området med de mange restauranter. Der er 16 lejligheder i ejendommen, alle forskelligt indrettet men med masser af plads samt køkken og fællesområde.

Læs mere her: Urban Serviced Apartments

Se flere gode hoteller i Skopje her på Booking.com!

Hvordan kommer du til Skopje?

Det tager cirka 2½ time at komme med fly fra Københavns Lufthavn til Skopje. WizzAir flyver dertil to gange om ugen, og du kan bruge momondo til at søge efter billige flybilletter til Skopje. Prøv at skifte imellem forskellige datoer for at finde den laveste pris. Husk også at vælge mellemlandinger fra, hvis du gerne vil flyve direkte.

Fra Skopje Lufthavn kan du i dagtimerne tage en luftbus ind til byen, og det koster 160 denar (cirka 20 kr.). Foran lufthavnen holder der også taxaer med faste priser. 1500 denar koster det, cirka 180 kr. – og lad være med at spare penge ved at tage en pirattaxa. Der står ’Park’ på taget af de rigtige taxaer.

Når du skal tilbage til lufthavnen, kører bussen fra togstationen i den østlige ende af byen. Køb billet på banegården og stil dig foran ’East Entrance’. Bussen kører ikke om aftenen, se busplanen her.

Har du læst de andre artikler om Skopje?

Tag på ferie i Skopje, Nordmakedonien

Gode restauranter i Skopje – og et godt tip til barer

Shopping i Skopje – her finder du alle de gode butikker

8 fantastiske seværdigheder i Skopje

Banner - Kuponhæfte til ferien

Se flere artikler om rejser her...

« Gode bøger: Mama Gena lærer dig at nyde livet
Tag på ferie i Skopje, Nordmakedonien »