Gode ideer til polterabend Slået op i: Polterabend – Emner: , , , , ,

T-shirt - Checkliste til polterabend - pink - Lou Noire - cover

T-shirt: Checkliste til polterabend – klik på billedet for at læse mere!

Her får du de gode ideer til polterabend!

De første spæde solstråler indvarsler forårets og senere sommerens komme – og dermed også starten på bryllupssæsonen. Til et bryllup hører en polterabend, og denne dag er skabt til, at den kommende brud kan nyde den med de mennesker, hun holder af, og som holder af hende.

Den perfekte polterabend er en kærlig og mindeværdig oplevelse for alle, der deltager. De ydmygende ritualer er i dag skiftet ud med sjove og festlige aktiviteter, og det vigtigste på en polterabend er, at dagen indeholder en masse små og store overraskelser, som bruden sætter pris på – og også oplevelser, som hun slet ikke vidste, at hun ønskede sig.

Sjove ideer til polterabend

Hvis du ikke har prøvet at arrangere en polterabend før, så får du i de mange artikler her gode råd til planlægning, budget og sjove indslag, der giver bruden den helt perfekte dag. Du kan også læse om traditionerne omkring en polterabend, og de overvejelser der skal gøres, når I planlægger den dag, hvor bruden bagefter helst skal sige: ”Det var den bedste fest i mit liv!”

Er det den fjerde polterabend denne sommer, og savner du nye ideer til, hvad bruden skal overraskes med, så finder du her også en lang række sjove indslag, som med garanti ikke har været i programmet før. Du får også forslag til små, sjove lege, der sætter bruden i centrum, og skabeloner til blandt andet invitationen, sjove spil, skattejagter og Polterabend-BINGO!

Klik på linket for at gå direkte til: Sjove spil og lege til en polterabend, Udklædning til en polterabend, Budget for en polterabend og Planlægning af en polterabend.

Køb den store polterabend-pakke med masser af sjove spil

I Den Store Polterabendpakke får du 10 sjove spil og lege samt 2 ekstra bonus-gaver til den kommende brud. Der er både ryste sammen-spil til polterabender, hvor alle måske ikke kender hinanden lige godt og flere lege, hvor den kommende brud er i centrum.

Flere af spillene er så uskyldige, at farmor og de helt unge kusiner også kan lege med – og så er der dem, der hurtigt kommer langt under bæltestedet! Glæd jer til en festlig polterabend med masser af gode grin. Køb den her: Den store polterabendpakke

Den store polterabendpakke - til en festlig polterabend

Læs alle artikler om polterabend...

Besøg Lou Noires lille shop! Se alle de sjove spil og kuponhæfter her...

« Kuponhæfter til hverdag og fest
8 romantiske ideer til Valentinsdag »