Gode ideer til polterabend Slået op i: Polterabend – Emner: , , , , ,

Her får du de gode ideer til polterabend!

De første spæde solstråler indvarsler forårets og senere sommerens komme – og dermed også starten på bryllupssæsonen. Til et bryllup hører en polterabend, og denne dag er skabt til, at den kommende brud kan nyde den med de mennesker, hun holder af, og som holder af hende.

Den perfekte polterabend er en kærlig og mindeværdig oplevelse for alle, der deltager. De ydmygende ritualer er i dag skiftet ud med sjove og festlige aktiviteter, og det vigtigste på en polterabend er, at dagen indeholder en masse små og store overraskelser, som bruden sætter pris på – og også oplevelser, som hun slet ikke vidste, at hun ønskede sig.

Sjove ideer til polterabend

Hvis du ikke har prøvet at arrangere en polterabend før, så får du i de mange artikler her gode råd til planlægning, budget og sjove indslag, der giver bruden den helt perfekte dag. Du kan også læse om traditionerne omkring en polterabend, og de overvejelser der skal gøres, når I planlægger den dag, hvor bruden bagefter helst skal sige: ”Det var den bedste fest i mit liv!”

Er det den fjerde polterabend denne sommer, og savner du nye ideer til, hvad bruden skal overraskes med, så finder du her også en lang række sjove indslag, som med garanti ikke har været i programmet før. Du får også forslag til små, sjove lege, der sætter bruden i centrum, og skabeloner til blandt andet invitationen, sjove spil, skattejagter og Polterabend-BINGO!

Klik på linket for at gå direkte til: Sjove spil og lege til en polterabend, Udklædning til en polterabend, Budget for en polterabend og Planlægning af en polterabend.

Polterabend - Banner - Lou Noire

Læs alle artikler om polterabend...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!