Gode restauranter i Rom 20. marts 2019 – Kategori: Rejser – Tags: , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Turen går til Rom – 164.95 DKK. Klik her og køb den hos Saxo.com

Hvor skal du spise i Rom?

Rom byder på uendelig mange muligheder for at få et godt måltid mad. Faktisk ville det være lettere og hurtige at skrive om, hvor du ikke skal spise. Det kan nemlig siges meget kort: Hold dig fra turistfælderne og brug lige 10-15 minutter på at lave research, så finder du de gode spisesteder i Rom.

Rom er nemlig desværre også fyldt med turistfælder, især omkring alle de store attraktioner, Colosseum, Peterskirken, Den Spanske Trappe og Trastevere. Her kan du hurtigt komme til at betale alt for meget for alt for lidt. Som i alle andre byer er et par minutters googling godt givet ud, når du skal finde en god restaurant, men der er også en anden løsning. Gå ud i byen og se, hvor de lokale spiser. Sidder der kun turister på restauranten, er det aldrig et godt tegn.

Sådan finder du de gode restauranter i Rom

Udvalget af god mad i Rom er stort, og der venter store madoplevelser alle steder i byen. Og i grunden er det jo uretfærdigt kun at vælge nogle enkelte af Roms mange gode restauranter ud. Om maden er god, kommer an på den der skal spise den. Men med så mange restauranter er der brug for en hjælpende hånd, og her får du derfor restaurantanmeldernes bud på, hvor du skal spise i Rom.

Spiseguiden til Rom

Vil du gerne læse en hyggelig og indlevende bog byens mange gode restauranter, kan Spiseguiden til Rom – trattoriaer, restauranter og slentreture af Anders Grøndahl anbefales. Spiseguiden er udviklet og prøvesmagt igennem 30 års besøg i Rom, og Anders Grøndahl er en god ledsager for alle madglade Rom-rejsende.

Spiseguiden til Rom – trattoriaer, restauranter og slentreture. 169.95 DKK. Klik her og køb den hos Saxo.com

The Food Enthusiast’s Complete Restaurant Guide – Rome

I samme ånd har mad-nørden Andrew Delaplaine skrevet om de mange kulinariske oplevelser i Rom. I Complete Restaurant Guide – Rome anmelder han nogle af de bedste restauranter i byen. Og det er ikke kun de dyre spisesteder, der får et ord med på vejen her. Også billigere alternativer, som for eksempel den lille bar rundt om hjørnet, der serverer de bedste burgere, er taget med i madguiden til Rom.

Rome – 2019 – The Food Enthusiast’s Complete Restaurant Guide – 109.95 DKK. Klik her og køb den hos Saxo.com

Michelin

Michelinguidens anmeldere spiser ikke kun på gourmet-restauranter. Udover at give stjerner til de bedste restauranter, så kan du i Michelinguiden også finde restauranter, som tilbyder god mad til rimelige priser. Når du er kommet ind på siden, så klik på “Sort by&Refine” og vælg en af de andre guides uden stjerner. Her får du virkelig god mad til priser, som alle kan være med på – og ofte virkelig dejlige madoplevelser!

Læs mere her: Michelinguiden

Tripadvisor

Vi kommer nok ikke udenom også lige at tale om Tripadvisor… Er du ude i byen og skal du bare finde den bedste restaurant i området, så er det den guide, vi alle sammen slår op i. Tripadvisor er velkendt for de fleste, både for det gode og det dårlige. Har du brugt den mere end én gang, ved du også, at det kan være lidt tilfældigt, om du nu også havner på den bedste restaurant.

På Tripadvisor kan alle nemlig skrive, og det gør de flittigt. Men der er ikke nogen, der som sådan sorterer i indholdet. Når en restaurant bliver anmeldt som god på Tripadvisor, kan det derfor lige så godt bare være fordi, der er mange, der har spist der. Eller at dem, der spiste der, fik der livs omgang chicken nuggets fra frost.

Når det er sagt, så er Tripadvisor alligevel tæt på uundværlig, når du skal finde restauranter i en fremmed by. På nettet finder du ikke en større samling af anmeldte restauranter. Som altid kan det dog godt betale sig lige også at google den restaurant, du er på vej til at lægge dine lommepenge på.

Læs mere her: Tripadvisor – Restauranter i Rom

Find et godt hotel i Rom

Rom byder på hoteller i alle prisklasser, og skal der være penge nok til at spise på alle de gode restauranter, kan det godt betale sig at rykke lidt uden for det inderste centrum. Her er hotellerne til at betale, og du er stadigvæk i gåafstand fra den nærmeste metro-station.

The Tribune Hotel skal her anbefales for sin gode placering lige ved den gamle bymur og Villa Borghese. Værelserne er nyindrettede (2016), og fra tagterassen er der den smukkeste udsigt ud over byen og Borghese-haven. Der er 10 minutters gang til den nærmeste metrostation og tyve minutters til fods hen til Trevi-fontænen.

The Tribune Hotel – tæt på Villa Borghese i Rom

Se flere artikler om rejser her...

« Sådan finder du de gode restauranter på din ferie
Sådan forbereder du dig på en lang flyrejse »