Fantastiske Høje Hæle med T-rem – i pinup- og vintage-stilen 17. august 2018 – Kategori: Shopping – Tags: , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Høje hæle – med en t-rem der holder skoen fast på foden

Den smukke, varme sommer med kulørte drinks, blomstrede kjoler og dans i lyse nætter har til Lou Noires store ærgrelse forladt landet, i hvert fald for nu. For at få humøret op igen har hun shoppet sko, noget der altid kan få enhver kvinde til at smile.

Denne gang var ønsket et par festlige og farverige pumps med høje hæle. Lou har med sin høje vrist altid et problem med sko, der “slubrer” om fødderne og gav sig derfor til at lede efter et par højhælede sko med en t-rem. T-remmen klæder ethvert dameben og holder skoen godt fast på foden.

Leder du også efter et par høje hæle til efterårets fester – eller bare til en festlig dag på arbejdet, der trænger til lidt kulør, så bringer Lou her resultatet af sin eftersøgning. Sæt gerne skoene bare sammen med et nedtonet outfit og lad hælene tale for sig selv – eller gå i den modsatte retning og kombinér med et par vilde strømpebukser.

De smukke pumps her er alle med høje hæle, og giver det dig ondt i fødderne efter et par timer, så nyd dem så længe du kan og skift til et par behagelige ballerinaer, som du lige kan smutte ned i tasken. De smukke sko har også alle runde snuder, der er lukket fortil, så du ikke får våde tæer i det efterårsvejr, der desværre nok snart er på vej.

NB! Alle priser var gældende på datoen for indlægget, men kan have ændret sig siden. Tjek prisen ved at følge linket. Alle netshops nævnt i indlægget sender til Danmark, og hvor der kommer told på fra USA, er dette nævnt.

Læs også: Flade ballerinasko – i pinup- og vintage-stilen

Stine Goya

Danske Stine Goya præsenterer disse Marta Pom Pom Pumps, der fik Lous hjerte til at banke hårdt. Dem måtte hun bare eje! Prikker er altid godt og kombineret med små røde pom-pom’er op ad t-remmen, bliver hvert skridt en fest. Syet af gedeskind i den smukkeste turkise indfarvning og med en solid blokhæl er Lou ikke i tvivl om, at disse pumps får et travlt efterår i hendes garderobe, da de kan bruges både på arbejde og til fest.

Læs mere om de fabelagtige pumps her: www.stinegoya.com/collections/shoes/products/marta-heels-shoes-blue-dots

Marta Heels, Blue Dots – 1.800,00 DKK

Læs også: Festlige, røde sko og sandaler – med alkoholvenlige hæle

Unique Vintage

Amerikanske Unique Vintage har mange smukke sko med t-rem på lager, og igen var det svært at vælge for Lou. Til sidst blev det dog disse vovede og pivfrække Bettie-stiletter fra Pin Up Couture, der fik lov at komme hjem i på skohylden. I et dristigt colorblock-mix mellem dyb rød og sort og en solid t-rem der ender i den smukkeste afslutning fortil, var valget let.

Lous bibliotekarkolleger ville nok kigge lidt, hvis hun mødte op bag skranken i disse uartigheder, men hun har allerede en date i tankerne, hvor stiletterne ville passe helt perfekt… men det kan du høre om en anden gang.

Fås også i sort/hvid. Bemærk, at der kommer told på fra USA. Læs mere om stiletterne her: www.unique-vintage.com/products/black-red-leatherette-bettie-t-strap-platform-heels

Black & Red Leatherette Bettie T-Strap Platform Heels – $72.00

TopVintage

Hollandske TopVintage går den fornuftige, men stadig temmelig vovede vej med disse stiletter fra Tamaris. Hver gang Lou Noire hører mærket Tamaris nævnt, begynder hendes fødder med det samme at slappe af. Tamaris er kendt for sine behagelige sko, også når det gælder høje hæle, og Lou ville nemt kunne danse i disse smukke sko en hel aften.

Sort går som bekendt til de fleste outfits, og alene det skulle kunne give dem en fin placering i garderoben. At de yderligere er designet med 1940’erne glamour i tankerne, begejstrer Lou, ligesom hun også er vild med den runde snude og den smukke t-remslukning.

Læs mere om de skønne stiletter her: www.topvintage.net/en/vintage-retro/40s-vintage-t-strap-pumps-in-black

Tamaris 40s Vintage T-Strap Pumps in Black – €49.95

La Veintinueve

Hos spanske La Veintinueve er de også vilde med farver! Gå gerne efteråret i møde i disse limegrønne og citrongule sko. Håndsyet i blædt læder og med en solid gummisål og blokhæl får skoene dig til at stå godt fast på dansegulvet, mens den gule t-rem gør, at du ikke danser dig ud af skoene.

Læs mere om skoene her: www.laveintinueve.com/shop/en/shoes/842-heels-ada-yellow-t-strap.
P.S. Forhandles i Danmark hos Tuxer Retro Clothing: www.tuxerretroclothing.dk/collections/sko-og-stovler/products/ada-limon

Ada limón, La Veintinueve – €119,00

Læs også: 5 flade festsko – i vintage- og pinupstilen

Tiger Milly

Er du ikke til helt så høje hæle, så har engelske Tiger Milly et yndigt alternativ. Inderst i os alle bor der nok en prinsesse, der gerne vil luftes engang imellem, og hvorfor ikke lokke hende ud med disse turkise sko, der er som taget ud af et eventyr. Dekoreret med polkaprikket for og en lyserød sløjfe ville Lou helt sikkert gå linen ud og finde en swingkjole med et stort, fluffy skørt, der kunne fuldende looket.

Mindre kan dog også gøre det, for med sine lave kitten heels er skoene perfekte til en arbejdsdag, hvor du har brug for lidt fest på fødderne. Her vil Lou anbefale et klassisk pencilskirt med tilhørende cardigan – men hun er jo også bibliotekar!

Fås også i sort og pink. Læs om skoene her: www.tigermilly.com/p_12908_pleaser-wiggle-50-cuban-heel-t-strap-bow-shoes

Pleaser Wiggle 50 Cuban Heel T-Strap Bow Shoes – £67.40

Læs også: Sådan blev Jagten på Drømmemanden til (- eller Hvad Lou Noire ved om dating…)

« Tjekliste til din drømmemand – og hvorfor du skal smide den ud!
Pinup- og rockabilly-shops i Hamborg »