Hvor er alle de dejlige mænd? Slået op i: Dating – Emner: , , ,

Hvor gemmer de gode mænd sig henne?

Kommer der aldrig nogen søde mænd forbi din profil? Har du kigget på alle datingportalerne, uden at finde ham, du bare ikke kan leve uden? Så kom ud og mød ham i virkeligheden! Her får du nogle gode tips til steder, hvor du kan møde masser af dejlige mænd.

Find ham dér, hvor han er

Der er mange dejlige mænd, der ikke er på datingsiderne. Enten fordi de ikke aktivt søger en kæreste, eller også fordi de hellere vil møde drømmekvinden ude i virkeligheden. Er du ikke stødt på ham på datingsiderne, eller har du heller ikke lyst til at netdate, bliver du nødt til at lede de steder, hvor der er de største chancer for at finde ham.

Begynd aktivt at opsøge de steder, hvor I kan have en fælles interesse. Hvor cool ville det ikke være, hvis I kunne fortælle børnebørnene, at I mødte hinanden til et rockabillytræf, en hundeudstilling eller på en sommerhøjskole? Du ved aldrig, hvor han gemmer sig henne, og hvis du kun leder de steder, hvor du plejer at komme, og du ikke har haft heldet med dig dér endnu, er det måske på tide, at du starter med at vende nye sten. Kærlighed kan findes alle steder, så hold dine øjne åbne.

Mangler du ideer til, hvor du kan finde ham, får du i Den lille bog om dating masser af inspiration til steder, hvor du kan møde alle de dejligste mænd!

Læs Den lille bog om dating

Den lille bog om dating er også fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud.

En kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Køb den her: Den lille bog om dating

Banner - Den lille bog om dating - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om dating...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!