Hvor skal du spise i Los Angeles? 18. februar 2019 – Kategori: Rejser – Tags: , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Har du husket guidebogen? Køb den på Saxo.com – 199.95 DKK

Gode restauranter i Los Angeles

Los Angeles er en stor storby, hvor gode madoplevelser venter alle steder. Byen er en smeltedigel af mange forskellige kulturer. Det kommer til udtryk i det californiske køkken, som i ordets bogstaveligste forstand er et fusionskøkken. Mexikanske burritos møder hollandske doughnuts og japansk sushi, som igen møder det italienske køkken med pizza solgt fra food trucken’en på gadehjørnet.

Så hvad skal du vælge?

Autentiske madoplevelser i Los Angeles

Det er tæt på en umulighed at lave en guide til de bedste restauranter i Los Angeles – der er simpelthen for mange at vælge imellem! Som på alle andre rejsedestinationer er det dog en god ide at gå efter de steder, hvor de lokale spiser, for her er der garanti for gode og autentiske madoplevelser. Så hvor spiser amerikanerne i Los Angeles?

Vil du gerne lave din research hjemmefra og læse om de nyeste og mest hypede restauranter, så tjek LA Mag ud. Guiden til Los Angeles, der har eksisteret siden 1961, kan give et godt bud på, hvor du skal gå hen for at finde de bedste restauranter i Los Angeles.

De lokale er dog altid på vej rundt i byen og er glade for en hurtig bid på vejen. Det er en fordel for dig, der som turist gerne vil rundt og se så meget som muligt af byen, der er nemlig god mad alle steder. Her kan du derfor finde tips til en quick-bite på stedet til dig, der gerne vil videre ud og se noget – og som vil spise dér, hvor amerikanerne kommer!

Find de gode restauranter i Los Angeles her – og velbekomme!

Læs også: Tag på Tour de Tapas i Sevilla – byen med de mange tapasbarer!

Bedste burger i Los Angeles: In-N-Out Burger

Er du glad for fast food, så er du kommet i himlen her i Los Angeles. Alle de kendte fastfoodkæder er her, plus nogle der endnu ikke er kommet til Danmark. Der er Taco Bell, Carl’s Jr., Wendy’s og Jack in the Box, der serverer morgenmad fra sen aften til langt op ad formiddagen. Amerikanerne elsker deres fast food, og her kan du høre familier tale sammen på alle sprog og møde høj som lav.

Den bedste fast food-kæde i Californien er helt uden tvivl In-N-Out Burger. Her får du uden sammenligning den bedste burger. Konceptet har ikke ændret sig siden åbningen i 1948 og er helt enkel: cheeseburgere, som du kan udvide alt efter, hvad appetitten er til. Bestil for eksempel en 4×4 (four by four) med fire bøffer og fire skiver ost.

Er du i Hollywood, finder du In-N-Out Burger på

Læs mere her: www.in-n-out.com

Bedste diner i Los Angeles: 101 Coffee Shop

Der findes dinere og restauranter, der serveres morgenmad hele dagen. Her skal 101 Coffee Shop anbefales som en af de bedste morgenmadsdinere i Los Angeles. Du kender den måske allerede fra filmen Swingers eller fra HBO-serien Entourage.

Og det er ikke uden grund, at dineren er populær som filmlokation. Stedet ligner prototypen på det, vi forstår ved den amerikanske diner. Lige fra det autentiske 1960’er diner-interiør med formica-borde og polstrede lædersæder til de cool typer, der besøger The 101 Coffee Shop, får du her en unik oplevelse af USA. Tænk Pulp Fiction – det er dér, du er havnet!

Også maden er i særklasse. En af specialiteterne er Eggs Benedicts, men du må ikke besøge stedet uden også at prøve pandekagerne. Eller en milkshake. Eller kaffen, som Special Agent Dale Cooper fra serien Twin Peaks ville beskrive som: “a damn fine cup of coffee”!

Du finder The 101 Coffee Shop lige nord for Hollywood Boulevard, i den østlige ende. Læs mere her: www.101coffeeshop.com

Rush Hour Special hos The 101 Coffee Shop – med pandekager, spejlæg og bacon. En lækker oplevelse!

Bedste burritos i Los Angeles: Gilbert’s El Indio

Når du træder ind i Gilbert’s El Indio, kan du blive i tvivl, om du er kommet til at køre for langt og er havnet et sted nede under grænsen til Mexico. Tjeneren taler spansk, der er Mariachi-musik i højttalerne og kulørte, håndvævede tæpper på væggene.

Gilbert’s El Indio ligger ude midt i ingenting – imellem Venice og Santa Monica. Kommer du med bus, skal du gå et stykke – men den mexikanske restaurant er bestemt turen værd! Gilbert’s har ligget på det samme sted i 44 år og drives af tredje generation. Restauranten er meget populær, både blandt de herboende mexicanere, men lige så meget blandt alle de andre kulturer, som Los Angeles er fuld af.

Maden er da også skøn og fuld af smag. Prøv gerne deres burritos – selvfølgelig med en Margarita til.Og vent med at bestille dessert, der er rigtig meget mad på tallerknerne!

Læs mere her: www.gilbertselindio.com

De bedste burritos i Los Angeles får du hos Gilbert’s El Indio!

Ældste diner i Los Angeles: The Original Pantry Cafe

Siden 1924 har The Original Pantry Cafe serveret mad for deres gæster. Og det mener de helt bogstaveligt! Dineren har ikke været lukket én eneste dag – eller nat – siden åbningen.

Besøg dineren for at fornemme, hvordan livet engang formede sig blandt indbyggerne i Los Angeles. Nyd de fine, gamle fotografier på væggene og det originale interiør. Bestil gerne den evigt lækre Philly cheese steak sandwich, som serveres med coleslaw til. Husk også at gemme lidt plads til desserten!

Læs mere her: www.pantrycafe.com

Bedste mad på farten: Food trucks

Du finder dem overalt i gadebilledet i Los Angeles: de indbydende food trucks. Her kan du få en hurtig bid på farten og tit til en dollar eller to. Gør som amerikanerne og tag en hurtig taco, en bagel eller et stykke pizza med og find den nærmeste bænk. Så er der billig og nem forkost!

Food truck i Santa Monica serverer pomfritter med et maxikansk twist.

Find et godt hotel i Los Angeles

Los Angeles byder på hoteller i alle prisklasser, men byen er generelt dyr at bo i. Leder du efter et godt og billigt hotel tæt på det hele, kan Best Western Plus Hollywood Hills Hotel anbefales. Her bor du med Hollywood Boulevard lige rundt om hjørnet og tæt på både metro (Hollywood/Vine) og afkørsel til freeway. I samme bygning finder du også The 101 Coffee Shop, som du kan læse om længere oppe.

Se flere hoteller her: Find et hotel i Los Angeles – den smukke by, hvor solen altid skinner.

Læs alle artikler om Los Angeles

24 Kærligheds-kuponer til ham, der skal forkæles – 29.95 DKK

 

« Billig ferie i Los Angeles på budget – sådan sparer du penge
Dating: Må du knalde på første date? »