Hvordan afslutter du en dårlig date? Kategori: Dating – Tags: , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Må du gå fra en date?

Du har måske selv prøvet at være på en dårlig date, der ikke helt levede op til forventningerne…

Da jeg så kom derhen, så lignede han bare slet ikke den person, jeg havde set på profilbilledet.

Han var sød nok, men vi havde ikke noget at snakke om.

Han talte kun om sig selv – når han da ikke lige havde travlt med at svine alle andre til. Tjeneren, feministerne og indvandrerne fik alle lige en tur…

Er du kommet på en date, hvor kemien ikke er der, eller hvor manden opfører sig dårligt? Eller har han ligefrem har løjet om, hvem han er? Så er det fuldstændig i orden at afslutte den. Det gælder også, hvis daten ikke engang er kommet helt fra start. Alle mænd skal have en chance, men hvis du kan mærke, at det er helt forkert, er det ligesom at trække et plaster af. Det skal bare overstås i en fart!

LÆS OGSÅ: Hvor gemmer alle de gode mænd sig?

Der er flere måder, du kan afslutte en dårlig date på, afhængig af hvor modig du er:

Vær ærlig

Hvis du tør, så kan du bare sige det ligeud: at du ikke ser det ske mellem jer to, at du gerne vil afslutte daten. Sig også gerne tak, fordi han tog sig tid til at mødes med dig, og at du håber, han finder det, han leder efter.

Find på en undskyldning

Inden daten går i gang, kan du også have en undskyldning klar, hvis det viser sig, at han ikke lige er din type. Du kan for eksempel sige, at du har en aftale med din veninde, og at du bliver nødt til at gå. Hvis han bliver fornærmet og prøver at overtale dig til at blive, er der så mere grund til at holde fast i din beslutning.

LÆS OGSÅ: 8 mænd, der ikke har kærestepotentiale

Få din veninde til at ringe dig op

Er det helt galt, og kan du ikke slippe væk? Ring til din veninde ude fra toilettet og bed hende om at ringe dig op, når du er tilbage ved bordet. I telefonen skal hun insistere på, at du bliver nødt til at komme hen til hende, fordi hun er væltet på sin cykel/har haft indbrud etc. Hvilken som helst undskyldning, der ikke indbyder til, at han tager med for at hjælpe hende kan bruges.

NB! Dette er en klassisk undskyldning, som mange mænd hurtigt kan gennemskue. Men hvem kan sige nej til at hjælpe et andet menneske i nød?

Få andre til at hjælpe dig

Hvis du er på en date, hvor du føler dig truet eller på andre måder usikker på hans intentioner, så få hjælp. Tag fat i folk omkring dig og spørg, om de vil hjælpe dig ud af situationen.

Køb den sjove bog om dating her – 149.95 DKK

Vil du på date med 30 mænd? Læs “Jagten på Drømmemanden”

I Jagten på Drømmemanden er DU heltinden i den spændende fortælling om at finde kærligheden. I den eventyrlige historie må du finde den rigtige vej gennem Datinghelvedets labyrint med endeløse dates og lige så talrige akavede samtaler. Men pas på! I Datinghelvedet vrimler det med utro mænd, forholdsangste driblere, der vil holde dig hen langt ind i evigheden og playere, der kun er ude efter et hurtigt knald. Så træf dine valg med omtanke!

Og husk at kærlighedens spil er fuld af tilfældigheder: Siger du ja til det ene, går du glip af det andet, og siger du nej, går du glip af det hele. Følg tallene og lad eventyret udrulle sig. Er den lykkelige slutning ikke så lykkelig igen, kan du heldigvis altid gå tilbage i historien og vælge noget andet. Men nu ikke noget med at snyde og læse foran!

Læs alle de andre artikler om dating...

« Dating: Må du knalde på første date?
8 mænd, der ikke har kærestepotentiale »