Hvordan finder du din størrelse, når du shopper på nettet? Kategori: Shopping – Tags: , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Sådan finder du den rigtige størrelse

Hvis du ikke har shoppet online før, eller skal købe tøj fra en webshop, hvor du ikke tidligere har handlet, kan det være svært at regne ud, hvilken størrelse du egentlig skal bestille.

Størrelser varierer fra land til land og fra tøjmærke til tøjmærke, og en størrelse 42 i Danmark er f.eks. en størrelse 46 i Italien. Køber du sko, skal du vide, at dansk størrelse 37 svarer til en str. 4 i England – hvor størrelserne generelt er til den lille side.

Brug størrelsesskemaer

Mange webshops har heldigvis udførlige måleskemaer, hvor du kan se, hvilken størrelse du skal bestille. Her tager du et målebånd og måler f.eks. talje-, hofte- og brystmål. Endelig er der god hjælp at hente i størrelsesskemaerne her: Size Conversion

Stadigvæk kan størrelserne variere imellem de forskellige tøjmærker. Her er der god hjælp at hente i de mange anmeldelser fra andre kunder, der fortæller om kvalitet og pasform, og om tøjet er ”TTS”, som betyder True To Size, altså om tøjmærket svarer til de normale størrelser.

Søg efter andres anbefalinger

Mange bloggere deler også anmeldelser af de forskellige webshops, hvor tøjet og de forskellige størrelser bliver gennemgået. Hvis du f.eks. vil se, hvordan tøjet fra Collectif passer, så lav en Googlesøgning på: [collectif sizes review].

Det kan især være svært at købe en bh online, med mindre du har prøvet den på og ved præcis, hvilken størrelse du bruger – for hvad svarer en amerikansk 36DD egentlig til? Heldigvis har de fleste webshops en fantastisk kundeservice, der sidder klar til at svare på dine spørgsmål. Er du stadig i tvivl, så undersøg om du kan returnere dit køb. Hvis det er muligt, kan du her altid bestille varen hjem i flere størrelser og så returnere dem, der ikke passer.

Se flere artikler om shopping her...

« Vintage-, pin-up og rockabilly-shops i England
Festens Emma Gad: Sådan er takt og tone til venindeaftenen »