Hvordan ved du, om han er interesseret? Slået op i: Dating – Emner: , ,

Hvorfor ringer han ikke?

Er han interesseret i dig eller ej? Du har så endelig fundet en mand, som dit hjerte kan banke for. Og I har det godt, når I er sammen, sexen er god, han har mødt dine venner. Men alligevel er der noget galt. Det føles ikke helt rart, du bliver ked af det og savner ham lidt for meget.

Du kan ikke tænke på andet end ham, ikke tale om andet. Du sover hver nat i den t-shirt, han glemte hos dig. Du har telefonen med overalt, hvis han nu skulle ringe. Men det gør han ikke. Du kunne selvfølgelig også selv ringe, men du vil heller ikke virke for desperat.

Vil han dig?

Hvor fristende det end kan være at finde på undskyldninger for, hvorfor han ikke kontakter dig, så er du også bange for at høre sandheden. Men helt basalt er det et spørgsmål om at se på, hvad han gør og lytte til, hvad han rent faktisk siger.

Hvis han virkelig vil dig, så vil han også bruge tiden på at lære dig at kende. Hvis han ikke vil dig, får du et tørt stykke toastbrød stukket i hånden næste morgen, efterfulgt af lunkne sms’er – vel at mærke hvis du skriver til ham først. Hvis han gerne vil dig, så kan han ikke lade dig være i fred.

Små tegn på, at han er interesseret

I Den lille bog om dating får du en liste med de små tegn og signaler, han sender ud, når han er interesseret. Hvad betyder det for eksempel, hvis han lige pludselig kaster dig ned foran dig og begynder at larme armbøjninger? Det giver bogen også svaret på!

Læs Den lille bog om dating

Den lille bog om dating er også fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud.

En kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Køb den her: Den lille bog om dating

Banner - Den lille bog om dating - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om dating...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!