Hvordan ved du, om han er interesseret? Kategori: Dating – Tags: , ,

Hvorfor ringer han ikke?

Er han interesseret i dig eller ej? Du har så endelig fundet en mand, som dit hjerte kan banke for. Og I har det godt, når I er sammen, sexen er god, han har mødt dine venner. Men alligevel er der noget galt. Det føles ikke helt rart, du bliver ked af det og savner ham lidt for meget.

Du kan ikke tænke på andet end ham, ikke tale om andet. Du sover hver nat i den t-shirt, han glemte hos dig. Du har telefonen med overalt, hvis han nu skulle ringe. Men det gør han ikke. Du kunne selvfølgelig også selv ringe, men du vil heller ikke virke for desperat.

LÆS OGSÅ: Dating: Må du knalde på første date?

Vil han dig?

Hvor fristende det end kan være at finde på undskyldninger for, hvorfor han ikke kontakter dig, så er du også bange for at høre sandheden. Men helt basalt er det et spørgsmål om at se på, hvad han gør og lytte til, hvad han rent faktisk siger.

Hvis han virkelig vil dig, så vil han også bruge tiden på at lære dig at kende. Hvis han ikke vil dig, får du et tørt stykke toastbrød stukket i hånden næste morgen, efterfulgt af lunkne sms’er – vel at mærke hvis du skriver til ham først. Hvis han gerne vil dig, så kan han ikke lade dig være i fred.

Når han er interesseret, så kan nogle af tegnene være:

  • klare udmeldinger
  • masser af kontakt og forslag til at ses
  • tricks for at imponere dig (armbøjninger er set!)
  • gaver og andre opmærksomheder for at gøre dig glad
  • Summa summarum: hvis han vil dig, så er du ikke i tvivl

Den lille bog om dating

Giv ham tid

Når det så er sagt, så er mænd bare lidt langsommere til det med kærlighed. Giv ham tid til at forelske sig. Hvis du kan mærke, at han gerne vil dig og holder kontakten med dig, men måske bare ikke er lige så hurtigt ude af starthullerne som dig, så sæt tempoet ned. Nogle gange er undskyldninger om manglende tid og lidt for meget arbejde bare helt reelle.

Sådan passer du på dig selv

Hvis du omvendt pludselig kan mærke, at han ikke er så meget på som i starten, så har din intuition oftest ret. I stedet for at løbe efter ham, så træd i stedet et skridt tilbage. Lad være med at kontakte ham i nogen form og tag mentalt afstand fra ham. Hvis han er interesseret, skal han nok følge efter.

Læs også: Sådan siger du farvel til de dårlige mænd

Køb den sjove bog Jagten på Drømmemanden – 149,95 kr.

Vil du på date med 30 mænd? Læs Jagten på Drømmemanden!

I Jagten på Drømmemanden er DU heltinden i den spændende fortælling om at finde kærligheden. I den eventyrlige historie må du finde den rigtige vej gennem Datinghelvedets labyrint med endeløse dates og lige så talrige akavede samtaler. Men pas på: I Datinghelvedet vrimler det med utro mænd, forholdsangste driblere, der vil holde dig hen langt ind i evigheden og playere, der kun er ude efter et hurtigt knald. Så træf dine valg med omtanke!

Og husk at kærlighedens spil er fuld af tilfældigheder: Siger du ja til det ene, går du glip af det andet, og siger du nej, går du glip af det hele. Følg tallene og lad eventyret udrulle sig. Er den lykkelige slutning ikke så lykkelig igen, kan du heldigvis altid gå tilbage i historien og vælge noget andet. Men nu ikke noget med at snyde og læse foran!

Læs alle de andre artikler om dating...

« Shopping i Los Angeles – her finder du alle de gode butikker!
Hvor skal du bo i Los Angeles? »