Hvorfor bliver du ved med at vælge de forkerte mænd? Slået op i: Dating – Emner: , ,

Er du altid uheldig i kærlighed?

Falder du altid for de forkerte mænd? Og møder du den ene mand efter den anden, der altid ender med at at skuffe dig? Enten ringer de aldrig, ellers har de det hele i munden og andre igen forveksler dig med en dørmåtte. Spørgsmålet her er ikke, hvorfor du kun møder alle de forkerte mænd – men mere hvornår du får nok og begynder at sige nej tak til de mænd, som kun giver problemer!

Det er ikke dem – det er dig!

Møder den samme type mand, som ikke behandler dig godt, så er det måske på tide, at du begynder at træffe andre valg. Ender du altid sammen med ham, der vinder dit hjerte, imens han samtidig klemmer om det, så det brister – så er det på tide, at du indser, at du rent faktisk godt kan du vælge noget andet.

Mange kvinder opsøger selv et forhold, der er utrygt og fyldt med drama. Måske fordi spændingen, vildskaben og det uforudsigelige er følelser, der kan mærkes meget stærkt. Men er det virkeligheden sådan et forhold, du gerne vil have? Vil du gerne sidde forgæves ved telefonen og vente? Vil du gerne høre om alle de andre kvinder, han også dater? Er det i orden, at han altid kommenterer, at du er for tyk?

Hvis ikke, må du begynde at vælge på en ny måde. Det, som alle de mænd, der har såret dig, de har tilfælles – det er nemlig dig. Det er dig, der vælger at blive, også når det bliver trist og tungt.

Har du et problem med nærhed?

Prøv også at tænke over, hvad der egentlig ville ske, hvis du mødte en mand, der virkelig gerne ville dig.  Sådan en, der er rigtig sød og betænksom, som hjælper med med opvasken og overøser dig gaver og komplimenter. Måske har du allerede mødt ham, og det interessante er her, hvorfor det ikke er ham, du er sammen med nu. Er det svært at blive rigtig forelsket, når der ikke er noget drama?

I Den lille bog om dating kan du blive klogere på, om du måske er sådan en, der med vilje saboterer de forhold, der virkelig i længden kunne gøre dig lykkelig. Og spørgsmålet er jo så: Hvorfor skulle du gøre det? Men det er der faktisk også en god grund til. Alt det kan du læse mere om i den lille dating-bog!

Læs Den lille bog om dating

Den lille bog om dating er også fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud.

En kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Køb den her: Den lille bog om dating

Banner - Den lille bog om dating - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om dating...