Hvorfor vil han ikke binde sig? Og hvad kan du gøre? 31. oktober 2018 – Kategori: Mænd – Tags: , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Vil han dig kun halvt?

Kender du den der følelse af, at der er noget, der bare ikke er helt rigtigt? Bliver din date ved med at holde dig hen, vil han kun ses om natten, eller bliver han ved med at komme med mærkelige undskyldninger? Så er der store chancer for, at det måske aldrig bliver jer to. Forholdet skal selvfølgelig have lov til at udvikle sig i sit eget tempo, uden du med det samme står klar med gæstelisten til brylluppet, men du er ikke tjent med en mand, der kun vil dig halvt.

LÆS OGSÅ: Pak din kærlighedsbagage ud – og bliv klar til en ny kæreste

Ja, han har et problem med at binde sig – til dig

Uanset hvad nogen vil fortælle dig, så har de fleste mænd ikke problemer med at forpligte sig – til den rigtige. Hvis en mand fortæller dig, at han ”ikke er klar til at binde sig”, så er det med al sandsynlighed fordi, han bare ikke vil binde sig til dig. Så skal du bare set at komme videre. Det bliver nok ikke anderledes.

Og tænk over det: Hvis du skal lokke en mand til at se, at du er god nok til ham, så er han ikke den rigtige for dig. Han fordriver bare tiden, til han møder noget bedre. Når en mand ikke vil binde sig til dig, så spilder han bare din tid og misbruger dit håb om, at han måske ændrer mening. Hvis han vil have dig, så er du ikke i tvivl.

Det ER sket, at nogle mænd over tid har skiftet mening, men det er altid en dårlig ide og vente og se, om han skulle skifte mening. Men husk: at han gerne vil tage det stille og roligt for at se, hvordan tingene udvikler sig, er ikke det samme, som at han ikke er klar til at binde sig. Hvis han ellers sørger for at holde dig i godt humør, så slip kontrolgenet og se, hvor det fører hen.

LÆS OGSÅ: Tjekliste til din drømmemand – og hvorfor du skal smide den ud!

Siger han direkte, at han ikke er klar til en kæreste?

En god tommelfingerregel er, at selv om en mand er mere end klar til at binde sig, når forskellige betingelser i livet er opfyldt, så vil de aldrig fortælle dig det direkte, hvis du ikke er den rigtige for dem, eller hvis de ikke lige er på det stadie i sit liv, hvor han gerne vil noget seriøst med en kvinde.

Men siger han direkte, at han ikke vil have en kæreste, så tag det for gode varer og gør op med dig selv, om du vil vente på ham til verdens ende, eller til han skifter mening – hvad der nu kommer først. Lad være med at spilde din tid.

Læs også: Sådan siger du farvel til de dårlige mænd

Hvad kan du gøre: prøv en ny type mand

Hvis du bliver ved med at løbe på mænd, som ikke rigtig er til noget, så bliver du nødt til at gribe dating an på en anden måde; enten ved at møde en ny type mænd eller ved at møde mænd i andre situationer, hvor du kan lære dem bedre at kende, inden du forelsker dig i dem.

Vil du på date med 30 mænd? Læs Jagten på Drømmemanden!

I Jagten på Drømmemanden er DU heltinden i den spændende fortælling om at finde kærligheden. I den eventyrlige historie må du finde den rigtige vej gennem Datinghelvedets labyrint med endeløse dates og lige så talrige akavede samtaler. Men pas på: I Datinghelvedet vrimler det med utro mænd, forholdsangste driblere, der vil holde dig hen langt ind i evigheden og playere, der kun er ude efter et hurtigt knald. Så træf dine valg med omtanke!

Og husk at kærlighedens spil er fuld af tilfældigheder: Siger du ja til det ene, går du glip af det andet, og siger du nej, går du glip af det hele. Følg tallene og lad eventyret udrulle sig. Er den lykkelige slutning ikke så lykkelig igen, kan du heldigvis altid gå tilbage i historien og vælge noget andet. Men nu ikke noget med at snyde og læse foran!

 

« 2018: Pakkekalender til manden – 24 gode ideer
Pak din kærlighedsbagage ud – og bliv klar til en ny kæreste »